עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שאני מכיר את המוצר, אבל אם קוראים לזה צ'יפס, היא בטח חסכה לך גם 630 גרם שומן, מתוכם 631 גרם שומן טרנס.
לא שאני מכיר את המוצר, אבל אם קוראים לזה צ'יפס, היא בטח חסכה לך גם 630 גרם שומן, מתוכם 631 גרם שומן טרנס.
הולי שיט,
לא ידעתי שקיים דבר כזה.
זה נראה אדיר!!!!!!!! 🤯
באסה לך 🤡
אם הייתי מחכה שאני אבין במשהו לפני שאני מדבר עליו, אף פעם לא הייתי פותח את הפה.אם אתה לא מכיר את המוצר כדאי לבדוק לפני שכותבים תגובה כזאת 😃
אם הייתי מחכה שאני אבין במשהו לפני שאני מדבר עליו, אף פעם לא הייתי פותח את הפה.
וחשבתי שזה רק אני..אל תגלה, מצאתי מקום מחבוא מושלם לדברים כאלה.
אני שומר דלי אחד של חלבון ריק בין כל הדלאים המלאים למחצה (חלקם עם מלטודקסטרין), ושם בתוכו חטיפים.
אף אחד לא יחשוב לחפש חטיפים בתוך הדלאים של האפקות ניפוח הרעילות שלך.
וחשבתי שזה רק אני..
אני מרעיל חלק מהחטיפים. אחרי ההרעלת קיבה השניה או השלישית, אף אחד לא נוגע לי יותר.אל תגלה, מצאתי מקום מחבוא מושלם לדברים כאלה.
אני שומר דלי אחד של חלבון ריק בין כל הדלאים המלאים למחצה (חלקם עם מלטודקסטרין), ושם בתוכו חטיפים.
אל תגלה, מצאתי מקום מחבוא מושלם לדברים כאלה.
נא להשתמש בכותרת עניינית כמה שאפשר. "סעמק" לא מביא בידוק מידע על מה האשכול.
ד"א, טעמתי את כולם. לפי הטעם:
1. בצל + גבינה
2. צ'אדר
3. BBQ
4. Sea Salt
5. Salt
ה-2 האחרונים לא טעימים בכלל וכדאי לא לרכוש אותם. ה 1 וה-2 שווים מבחינת הטעם, אבל יש לי עדיפות לבצל. ה-BBQ נחמד אבל יש לו קצת טעם לוואי. סה"כ לא משתלם כלכלית פר גרם חלבון אבל לצערי אני מתבסס על אוכל זבל כמו הנ"ל.
אחותו של פותח האשכול בטוח יודעתאיך הטעם של הצ'יפס?
תפחיד אותה, תגיד לה שהיה שם מלא חלבון כמו שיש באפקות ועכשיו היא תהפוך להיות שרירית ומנופחת כמו גבראני מגיע הבייתה ומגלה שחסרות לי 3 שקיות צ'יפס שחבר הביא לי מארה"ב אתמול.
![]()
מתברר שאחותי השמנה אכלה לי 3 שקיות!! היא פאקינג חיסלה 63 גרם חלבון 😭
אה ואם היא חיסלה 3 שקיות אז בטח זה טעים 🤣איך הטעם של הצ'יפס?