עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם סוגר 5 שבועות בטקסס
בSS בצלחתי בבנץ 120 ל2 פה ל 4 הצלחתי
סקוואט 152.5 ל 3
דדלפיט 167.5 ל 3
וסקוואט ודדליפט מעולם הרמתי את המשקלים האלה !!!!!!
אני עובד על זה !!מתקדם יפה.
תנסה לתקן את הטכניקה בדדליפט לדעתי
הדדליפט קל לך, ואתה גם לא בשלב ככ מתקדם באימונים שכדאי להתאבד על הדדליפט עם גב עגול,תודה רבה ואם יש לך הערות זרוק כמה !
סבבה תודה גבר אני כבר עובד על זה !!1הדדליפט קל לך, ואתה גם לא בשלב ככ מתקדם באימונים שכדאי להתאבד על הדדליפט עם גב עגול,
ככה שאני חושב שלעבוד על סטאפ לפי הספר לא יגזול ממך יותר מידי.
תנסה לסובב אגן לאחור ( כמו בסקוואט ).
תאמת ניסיתי כבר אחיזה יותר רחבה ועם זאת הכי נוח ליכל הכבוד נראה טוב. הייתי מנסה (לא בעצימות) אחיזה יותר רחבה בבנץ', המרפקים בורחים לצדדים.
כל השאר כבר אמרו.
בהצלחה!
שמח לראות שאתה מתקדם כמתוכנן.
סקוואט ובנצ' נראים מעולה, דדליפט יש מקום לשפר את הטכניקה, פעם הבאה תצלם מהצד אם אתה רוצה עזרה בזה ואני חושב שעדיף להתקדם בדדליפט בטקסס עם חמישיה ולא שלשה.
אז אני ישאר אותו משקל וינסה לתת 5 חזרותלדעתי תנסה את המשקל הזה לחמש או 165, לגבי הטכניקה צריך לראות מהצד.
ועוד שאלה לי אליך ..לדעתי תנסה את המשקל הזה לחמש או 165, לגבי הטכניקה צריך לראות מהצד.
ברור שאולסטאראז אני ישאר אותו משקל וינסה לתת 5 חזרות
ותודה רבה לך !!
ועוד שאלה לי אליך ..
לגביי הנעליים עדיף לעשות עם אולסטר או אדיפוואר בדדליפט ?
תודה
תודה רבה !!ברור שאולסטאר
אני ממקם את המוט איפה שאני מרגיש בנוח ...אל תמהר, בסקוואט המוט בכלל לא באמצע של הגב, ורואים בבירור.
לא מבין איך אף אחד לא העיר לך על זה.
חסר קצת עומק בסקוואט.
תעבוד על כיווץ בדדליפט.
אחלה משקלים, אבל טכניקה זה מעל הכל, שים לב.
לפי דעתך בדדליפט עדיף לעבוד 3 או 5 חזרות ?אין סיבה מיוחדת לעבוד ב5 חזרות בעצימות ( אולי בדדליפט שגם ככה נתקע יותר מהר מהסקוואט, וזה סוג של לתת לו יותר ווליום).
הרי מה שמקדם בפועל זה הנפח. התפקיד של העצימות היא בעיקר לתת הרגל עצבי למשקלים באחוזים גבוהים, בשביל שבאמת נוכל לתרגם טוב את הנפח.
אני חושב שלהגיע לכשלים זה מיותר, ועדיף לתת שלשות קלות כשיש שם בד"כ עוד חזרה שתיים, וככה ההתאוששות יותר טובה לקראת הנפח הבא.