הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תאומים מגבילים בריצה

• פותח/ת השרשור HST
  • פורסם בתאריך

HST

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היום רצתי פעם ראשונה, ולא היתה לי בכלל בעיה לנשום או כאב בארבע ראשי/האמסטרינג אבל ממש ממש כאבו לי התאומים ועברו שעתיים מהאימון ועדיין כואב מאוד. אם לא היו לי את הכאבים בתאומים יכלתי לרוץ הרבה יותר מהר. יש לכם טיפים ?
אגב רצתי במקום, לא יכלתי לצאת החוצה, חם וזה היה מתיש ואפילו מסוכן. יש לזה שני יתרונות גדולים- אני יכול לראות סרט תוך כדי הריצה ולשכוח מהכאב ככה שאני פחות אתעייף ויותר נעים ככה שאני פחות מתעייף. יכול להיות שזה גורם לתאומים לעבוד הרבה יותר מריצה רגילה ?

לא הבנתי אתה מדבר על כאבים כתוצאה מדומז או על חומצה לקטית?
וריצה במקום נשמע די מטופש אם אתה לא בקטע של לקנות הליכון או אופניים אפילו חבל קפיצה יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
מה זה "מטופש"... העיקר שעובד.
בכלל חבל בעייתי כי בחיים לא קפצתי בחבל וכשניסיתי למרות שהיה לפני המון זמן הייתי קופץ ממש גרוע... הדבר האחרון שהגביל אותי בעולם היה הנשימה. זה בעייתי גם בגלל שאני אחרי אנאירובי ויכול להיות לי קשה להחזיק את הידיים (הכתף האחורית שלי ממש גרועה, בהנפות לצדדים אני משתמש ב4.5 קילו ל8 חזרות טובות) וכי אין לי שמץ מאיפה להביא חבל.
אני לא חושב שזה דומס כי זה היה בזמן האימון עצמו ומאז זה רק מתחלש אבל לאט...

נערך לאחרונה:
מה זה "מטופש"... העיקר שעובד.
אני לא חושב שזה דומז כי זה היה בזמן האימון עצמו ומאז זה רק מתחלש אבל לאט...
לא יודע מה איתך אבל לרוץ סתם ככה במקום נראה לי מטופש אולי יש דברים הנשגבים מבינתי
הכאב אם ככה הוא כנראה הצטברות של חומצת חלב,תתחיל להוריד עצימות בפעילות הנוכחיתו ולהעלות בהדרגה ולאט לאט הבעיה תיעלם
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אבל עד כמה שזכור לי עם הזמן יש שיפור בקצב הפינוי של החומצה הלקטית

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח לרוץ במקום ולראות סרט תוך כדי זה סבבה לגמרי 😃
אגב, הדופק זה הסימן העיקרי לשריפת השומן ? או שאי אפשר לדעת ממנו הרבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית