הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות - האם וכאשר?

ShlomiZ

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אהלן

אני כבר חודש רץ על תפריט חיטוב שבניתי לעצמי אחרי חרישה על כל המדריכים באתר ובפורום.
מה שלא הצלחתי להבין, זה האם העמסת פחמימות רלוונטית לכל אחד בכל שלב? או למשל רק כשאר החיטוב מתחיל להתקע?
החבר'ה בפורום העריכו אותי על למעלה מ20 אחוז שומן. זה הדיון המקורי https://www.lbs.co.il/threads/60859/
בקיצור כרגע אני יורד סבבה יוצא לי בערך קילו בשבוע, האם יש טעם בהעמסה?

תודה

על כמה פחמימה אתה עומד ביום?

בקצב כזה של ירידה, תעשה העמסה אחת לשבוע וחצי

• פותח/ת השרשור
מצטער על התגובה המאוחרת, סוף דצמבר היו ימים קשים בעבודה 😭
תודה על התגובות.
עשיתי עדכון קל בתפריט, יוצא לי בערך 90-120 גרם פחמימה ליום( יש לי תפריטים משתנים, ליום אימון, יום ללא אימון וסופ"ש. ככה נוח לי).
לעשות העמסה פעם בשבוע וחצי?
בנוסף, קראתי גם שאנשים בעלי אחוז שומן מסוים (אני למשל 20~) לא צריכים לעשות העמסות עד שיורדים ל15~ אחוז שומן. אמת?

לפי מה שהבנתי, 90-120 פחמימה ביום זה מה שצריך אבל זה ממש תלוי כמה אתה שוקל/גובה/גיל
אני על חיטוב 90-120 פחמימה ביום 185 גובה,86 משקל ללא העמסות

• פותח/ת השרשור
משקל 70.8
גובה 182
גיל 24

לטעמי, ברגע שיורדים מתחת ל 150 גרם פחמימה כדאי לעשות העמסות.
אבל לא יום "צ'יטים".
העמסה איכותית, ואפשר קצת מתוק..בשביל הנפש בעיקר.

אבל לא יום "צ'יטים".
העמסה של כמה פחמימה, כמה זמן וכו
אפשר עוד פרטים כי זה קריטי, אכלתי לפי תפריט של 2000 קלוריות, 90-120 פחמימה, 180 חלבון ו90 שומן כבר חודש וזה רק ידפוק אותי
עוד משהו, על ידי אילו משתנים אני אמור לדעת אם אני צריך פחמימה. כשאני חושב על זה שמתי לב שהריכוז שלי נפגע יותר גרוע ממה שהוא היה, מרגיש גם שהזכרון נפגע לא יודע אם זה קשור
@shum_klum
הייתי שמח לקבל את עזרתך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל לא יום "צ'יטים".

העמסה איכותית פירושה? הוספת פחמימות עד להגעה למאזן נייטרלי/חיובי קל, תוך צריכת מינימום שומן? מה לגבי כמות החלבון באותו היום? וכל כמה זמן עליי לבצע כזו העמסה?

Back
למעלה תחתית