הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ,תזונה ואירובי בחיטוב

טל פרבר

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
היי.
אני חדש באתר, בן 28 גובה מטר 72 משקל 69 קילו.
אני כבר חצי שנה מתאמן בחדר הכושר 4 ימים בשבוע אימון כוח ויומיים אירובי הכוללים יום ריצה ויום אלפטי או אופניים לפעמים יומיים ריצה.
השאלה שלי היא לגביי ארוחת מוקפץ אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל זה אחד המאכלים שאני יותר אוהב.
את המנה אני מזמין ולא מכין ואני מזמין עם אורז , עוף וירקות.

אני מרשה לעצמי לאכול פעם בשבוע בערך מנה כזאת האם זה בסדר ?
ועוד שאלה באימון אירובי אני רץ 4 קילומטר ב25 דקות בערך בדרך כלל פעמיים בשבוע האם זה לא יותר מדיי כי אני לא רוצה להגיע למצב של שריפת שריר?

תודה רבה

היי,
ברוך הבא לפורום 😃

קודם כל בקשר לשאלה שלך..
לא יקרה כלום אם תאכל פעם בשבוע מוקפץ (למרות שהייתי נמנע ממוקפץ מהיר..אבל זה כבר סיפור אחר)
זה לא יהרוס לך כלום ובטח אם אתה במסה.

אבל לא כתבת.. אם אתה במסה\בחיטוב.

בנושא האירובי,
כל עוד אתה משלים את הקלוריות שאתה שורף ולא תיהיה בגירעון קלורי אין שום מניעה לעשות אירובי.

• פותח/ת השרשור
הייתי בתקופה של חיטוב אבל הגעתי לתוצאה הרצויה ולכן עכשיו אני רוצה לעלות מסת שריר ומצד שני חשוב לי לעשות אירובי במטרה לשמור על כושר.
התשובה עזרה לי מאוד תודה רבה.

הייתי בתקופה של חיטוב אבל הגעתי לתוצאה הרצויה ולכן עכשיו אני רוצה לעלות מסת שריר ומצד שני חשוב לי לעשות אירובי במטרה לשמור על כושר.
התשובה עזרה לי מאוד תודה רבה.

אז אם כך כמו שאמרתי, להשלים את הקלוריות שאתה שורף.
ואם אתה דואג לא לחרוג יתר על המידה מצ'יט כזה או אחר אתה תמיד יכול להוריד ארוחת פחמימות גדולה מהצהריים במקום.

בכל מקרה,
בהצלחה! 🏋️😅

Back
למעלה תחתית