הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה למתחיל

Guyp198

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברה .. לפני חודשיים נרשמתי לחדר כושר ולא לקחתי דברים ברצינות .. התאמנתי לא נכון ואכלתי לא נכון , ועכשיו הגיע הזמן לשינוי ..
אז ככה - נתונים :
בן 17
משקל - 65
גובה - 164 ס"מ
הרוב אחוזי שומן .
אז ככה , קשה לי מאוד לעשות סקוואטים , אני לא מצליח לרדת עד הסוף ולעשות עם משקל , אני נופל למטה אם אני עושה עם משקל .. אז החלטתי שאני כרגע לא אתעסק בזה ואנסה להשתפר בזה .. בנוסף , מקבילים / מתח אני לא מצליח .
כפי ששמתם לב אני ממש חלש יחסית לגילי וחייב שיפור בדחוף
אז ככה חברי היקרים , החלטתי שאני מעדיף לחטב ( בכל זאת הרוב אחוז שומן ) , זה התפריט בערך ( אשמח לעזרה בו)
בוקר - שליש קוטג + חביתה
בית ספר ( פה החלק הבעייתי , יש ימים שאני מסיים ב3 ואני רגיל לאכול בזמן בית ספר 3 לחמניות בערך עם גבינה צהובה / שוקולד וכו' ) - אין לי מושג מה להכניס לפה שניתן לקחת לבית ספר ויהיה אכיל שישביע אותי עד השעות האלה .
צהריים - חזה עוף + אורז
אחהצ - שיבולת שועל וחלב ?
ערב - כרגע לא סגור על זה , אולי סלט טונה עם ביצה ?
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי עם התפריט הנל ...
בנוגע לתוכנית אימונים - בגלל שאני כרגע לא יכול לבצע סקוואטים/מקבילים/מתח והתתרגיל המורכב היחיד שאני עושה זה בנץ (שגם שם זה 5 כל צד )- מה מומלץ לעשות ?
אני מאוד אעריך את מי שיוכל לעזור לי .. תודה על העזרה !!

לגבי התפריט, תרשום אותו בתוך מחשבון תזונה ותיתן לנו את הערכים הסופיים שיוצא לך-פחמימות, חלבונים, שומנים, קלוריות.

לגבי הסקוואט, אין לך שום סיבה הגיונית לוותר עליו. תראה סרטונים, תצלם את עצמך ותעלה כאן לפורום ותקבל ביקורת על אופן ביצוע התרגיל.

קשה לי מאוד לעשות סקוואטים , אני לא מצליח לרדת עד הסוף ולעשות עם משקל , אני נופל למטה אם אני עושה עם משקל .. אז החלטתי שאני כרגע לא אתעסק בזה ואנסה להשתפר בזה .. בנוסף , מקבילים / מתח אני לא מצליח
בדיוק עוד סיבה בשבילך להמשיך ולא לוותר.
אם לא תנסה ולא תפחד להיכשל, איך תצליח?

כפי ששמתם לב אני ממש חלש יחסית לגילי וחייב שיפור בדחוף
כמעט רוב האנשים שרק מתחילים להתאמן ואין להם מסת שריר טבעית כלשהי, די חלשים.
זה ישתנה לך די מהר, אל תדאג.

בנוגע לתוכנית אימונים - בגלל שאני כרגע לא יכול לבצע סקוואטים/מקבילים/מתח והתתרגיל המורכב היחיד שאני עושה זה בנץ (שגם שם זה 5 כל צד )- מה מומלץ לעשות ?

הכל.
ד"א, אם מתח רגיל קשה לך אתה יכול לעשות אותו כשכפות הידיים פונות אליך.
הבייספס שלך יעזרו לך קצת יותר לעלות.

בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית