אהלן חברה .. לפני חודשיים נרשמתי לחדר כושר ולא לקחתי דברים ברצינות .. התאמנתי לא נכון ואכלתי לא נכון , ועכשיו הגיע הזמן לשינוי ..
אז ככה - נתונים :
בן 17
משקל - 65
גובה - 164 ס"מ
הרוב אחוזי שומן .
אז ככה , קשה לי מאוד לעשות סקוואטים , אני לא מצליח לרדת עד הסוף ולעשות עם משקל , אני נופל למטה אם אני עושה עם משקל .. אז החלטתי שאני כרגע לא אתעסק בזה ואנסה להשתפר בזה .. בנוסף , מקבילים / מתח אני לא מצליח .
כפי ששמתם לב אני ממש חלש יחסית לגילי וחייב שיפור בדחוף
אז ככה חברי היקרים , החלטתי שאני מעדיף לחטב ( בכל זאת הרוב אחוז שומן ) , זה התפריט בערך ( אשמח לעזרה בו)
בוקר - שליש קוטג + חביתה
בית ספר ( פה החלק הבעייתי , יש ימים שאני מסיים ב3 ואני רגיל לאכול בזמן בית ספר 3 לחמניות בערך עם גבינה צהובה / שוקולד וכו' ) - אין לי מושג מה להכניס לפה שניתן לקחת לבית ספר ויהיה אכיל שישביע אותי עד השעות האלה .
צהריים - חזה עוף + אורז
אחהצ - שיבולת שועל וחלב ?
ערב - כרגע לא סגור על זה , אולי סלט טונה עם ביצה ?
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי עם התפריט הנל ...
בנוגע לתוכנית אימונים - בגלל שאני כרגע לא יכול לבצע סקוואטים/מקבילים/מתח והתתרגיל המורכב היחיד שאני עושה זה בנץ (שגם שם זה 5 כל צד )- מה מומלץ לעשות ?
אני מאוד אעריך את מי שיוכל לעזור לי .. תודה על העזרה !!
אז ככה - נתונים :
בן 17
משקל - 65
גובה - 164 ס"מ
הרוב אחוזי שומן .
אז ככה , קשה לי מאוד לעשות סקוואטים , אני לא מצליח לרדת עד הסוף ולעשות עם משקל , אני נופל למטה אם אני עושה עם משקל .. אז החלטתי שאני כרגע לא אתעסק בזה ואנסה להשתפר בזה .. בנוסף , מקבילים / מתח אני לא מצליח .
כפי ששמתם לב אני ממש חלש יחסית לגילי וחייב שיפור בדחוף
אז ככה חברי היקרים , החלטתי שאני מעדיף לחטב ( בכל זאת הרוב אחוז שומן ) , זה התפריט בערך ( אשמח לעזרה בו)
בוקר - שליש קוטג + חביתה
בית ספר ( פה החלק הבעייתי , יש ימים שאני מסיים ב3 ואני רגיל לאכול בזמן בית ספר 3 לחמניות בערך עם גבינה צהובה / שוקולד וכו' ) - אין לי מושג מה להכניס לפה שניתן לקחת לבית ספר ויהיה אכיל שישביע אותי עד השעות האלה .
צהריים - חזה עוף + אורז
אחהצ - שיבולת שועל וחלב ?
ערב - כרגע לא סגור על זה , אולי סלט טונה עם ביצה ?
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי עם התפריט הנל ...
בנוגע לתוכנית אימונים - בגלל שאני כרגע לא יכול לבצע סקוואטים/מקבילים/מתח והתתרגיל המורכב היחיד שאני עושה זה בנץ (שגם שם זה 5 כל צד )- מה מומלץ לעשות ?
אני מאוד אעריך את מי שיוכל לעזור לי .. תודה על העזרה !!