הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקלים 5×5

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
היי אני עובד לפי התוכנית כח הלינארית 5×5 ורציתי לדעת כל כמה אימונים אני צריך לעלות את המשקל (כרגע אני מעלה כל אימון שלישי בו אני עושה את התרגיל האם זה נכון?) ובכמה בכל תרגיל.

הסדר שלי הוא
aba
bab

a: סקוואט , בנץ , בנט אובר
b: סקוואט , דד ליפט, מילטרי

תודה מראש
עזרה מישהו??

התקדמות לינארית צריכה להיות תלויה ביכולת וברמת המתאמן. אם אתה מתאמן מתחיל (או תכנית כח ראשונה), אתה אמור להתקדם מאימון לאימון, ואם התכנית לא מאפשרת זאת אתה צריך להחליף תכנית. לדעתי ממילא 5 סטים זה יותר מדי, אבל אתה יכול להמשיך ככה עד שתתקע ואז להוריד ל3x5.

• פותח/ת השרשור
התקדמות לינארית צריכה להיות תלויה ביכולת וברמת המתאמן. אם אתה מתאמן מתחיל (או תכנית כח ראשונה), אתה אמור להתקדם מאימון לאימון, ואם התכנית לא מאפשרת זאת אתה צריך להחליף תכנית. לדעתי ממילא 5 סטים זה יותר מדי, אבל אתה יכול להמשיך ככה עד שתתקע ואז להוריד ל3x5.

אני מתאמן כ5 חודשים
וכל אימון אני לא חושב שאני אצליח לעלות . אי אפשר לעלות כל 3 אימונים? כאילו זה יוצא כל שבועיים לעלות

אני מתאמן כ5 חודשים
וכל אימון אני לא חושב שאני אצליח לעלות . אי אפשר לעלות כל 3 אימונים? כאילו זה יוצא כל שבועיים לעלות
בוודאי שאפשר, אפשר גם להתקדם אחת לשנה, אבל למה לא לנצל התקדמות מהירה יותר כשזה אפשרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית