עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובה.אחרי שוטטות של מספר שנים בפורום והצצה ללוגים שונים מתקבל רושם שטקסס תקח אותך יותר רחוק בזכות נפח גדול יותר שמטיב בד"כ עם לחיצות.
המשך ערב נעים
בגלל שהנפח גבוה יותר אז ככה"נ כןתודה על התשובה.
עוד שאלה, מעבר לכוח לדעתך היא תיתן גם יותר היפרטרופיה?
שכנעתם אותי על הטקסס אז הלכתי לראות קצת איך היא בנויה.בגלל שהנפח גבוה יותר אז ככה"נ כן
איזה עבודת עזר מוסיפים בליניארית?בליניארית העבודה היא 1x5, כלומר חמישה סטים עולים עד לסט עצים אחד. בטקסס העבודה היא 5x5, כלומר 5 סטים אקרוס (אותו משקל). אם עובדים באותו משקל, יוצא שהנפח גדול יותר בטקסס. כמובן שזה "אם" חזק מאד, וכמובן שבליניארית מוסיפים עבודת עזר לנפח, מה שבדר"כ בטקסס לא (או פחות). כך שההמלצה החד משמעית ללכת על טקסס היא לא כזאת קלה וברורה.
אז אתה עושה את מה שיש בתוכנית, ואז בסוף האימון מוסיף את התרגילים האלה?אני מוסיף נפח ללחיצות ולמשיכות, עם מקבילים, מתח, פרס, משיכות לפנים, דברים כאלה.
כן.אז אתה עושה את מה שיש בתוכנית, ואז בסוף האימון מוסיף את התרגילים האלה?
אתה יכול אולי להגיד לי איך אתה משלב את הנפח בתוכנית?
אני מוסיף פרס, מתח ודיפס באימון A ו-C, ולחיצות באחיזה צמודה ומשיכות לפנים באימון B.אתה יכול אולי להגיד לי איך אתה משלב את הנפח בתוכנית?
ככה התוכנית יותר תתרום להיפרטופיה?
פרס אבל יש באימון B לא?אני מוסיף פרס, מתח ודיפס באימון A ו-C, ולחיצות באחיזה צמודה ומשיכות לפנים באימון B.
הכל לשני סטים של עשר חזרות.
אני עושה לחיצה בשיפוע במקום פרס. אם אתה עושה פרס, תעשה משהו אחר כתרגיל עזר.
נראה לי שאני אהפוך לחיצה בשיפוע פשוט לתרגיל עזר..אני עושה לחיצה בשיפוע במקום פרס. אם אתה עושה פרס, תעשה משהו אחר כתרגיל עזר.
זה מה שבדרך כלל עושים. אני העברתי את הפרס לעזר בגלל בעיות בגב.נראה לי שאני אהפוך לחיצה בשיפוע פשוט לתרגיל עזר..
תפאדל 😃אני רוצה את התוכנית שלך 🤯