דדמאוס לא מייצר דאבסטפ. ואנשים שאוהבים דאבסטפ לא קוראים לזה דאפסטפ.
אמרתי דדמאוס וכל הדאבסטפ.
שים לב למה שאני רושם..😃
וסבבה דאבסטפ פיקשוש קטן...
אני יודע שהם לא מייצרים,בכל מקרה הם אחלה שירים לשמוע אותם בזמן אימון..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דדמאוס לא מייצר דאבסטפ. ואנשים שאוהבים דאבסטפ לא קוראים לזה דאפסטפ.
אמרתי דדמאוס וכל הדאבסטפ.
שים לב למה שאני רושם..😃
וסבבה דאבסטפ פיקשוש קטן...
אני יודע שהם לא מייצרים,בכל מקרה הם אחלה שירים לשמוע אותם בזמן אימון..
שיר ה-PRים הנוכחי שלי:
הפציץ התימני הזה
מה יהיה, אף אחד לא נצמד לקלסיקות, מטאליקה, מגאדת', תראפי?
@coldfire הוא הצדיק היחיד בסדום?
"פעם היה לי גוף ממש שרירי, אבל החבר שלי לא אהב את זה, אז עכשיו אני מרים משקלים נמוכים."אני בכלל אוהב לשמוע אנשים מדברים ברקע. ״פעם הייתי עושה את התרגיל הזה, הייתי מרים פה 250 קילו, אבל דפקתי את הברכיים. בתכלס יש לי רגליים ממש חזקות.״
״פעם הייתי מתאמן חזק, אבל אז נהייתי גדול מדי, לא עברתי בדלת. עכשיו אני רק שומר קצת ומחטב״ - האהובים עליי.
צחקתי ברצף כמעט דקה בגלל התיאור המושלם הזה למוזיקה שחורה.משהו כושי לאללה.
תל אביב אחריי חצות, הרוח לא רוצה לנשובאם לא הייתי יודע שאתה מטריל, הייתי נותן לך מוניטין שלילי
אותך לדאע"שתל אביב אחריי חצות, הרוח לא רוצה לנשוב
לה לי לה לי לה לה
את מזמינה הפוך לשנינו ורק מתלוננת על החוווום
איזה חום אולי נזוז שואלת
גרה בדירה שכורה ממש קרוב לדרך השלום
יאללה נזמין חשבון הלילה לא הולכים לישון
תנסי לזהות מילים שג'יימס הטפילד נוהם. ושאף אחד לא יעיז לרמוז משהו על הרמה של השירים האלה!מדד טוב זה האם ניתן או לא ניתן לזהות מילים בשירה, ושהקצב לא איטי מדי.
אצל מטאליקה אין שום בעיה לזהות מלים (למרות שאני מודה שאני לא מעודכנת בחומר החדש שלהם, אם יש כזה).תנסי לזהות מילים שג'יימס הטפילד נוהם. ושאף אחד לא יעיז לרמוז משהו על הרמה של השירים האלה!
החומר החדש (מ-2003 ואילך) נשמע כאילו הם עישנו חומר חדש בעצמם. אבל לזהות מילים בתוך ה-growling של הטפילד על רקע הגיטרות והתופים, זה לא קל בכלל. כל הכבוד לך שאת מצליחה, אני מזהה רק כי אני מכיר את המילים בעל פה.אצל מטאליקה אין שום בעיה לזהות מלים (למרות שאני מודה שאני לא מעודכנת בחומר החדש שלהם, אם יש כזה).
לי לא ממש מפריע שאי אפשר לזהות מילים, נגיד באימון זה לא ממש משנה הרי. השיר צריך להיות עצבני וקצבי. הנה בלאק מטאל מעולה לדעתי שאי אפשר להבין בו כלום ממה שהזמר שר.אצל מטאליקה אין שום בעיה לזהות מלים (למרות שאני מודה שאני לא מעודכנת בחומר החדש שלהם, אם יש כזה).
לדוגמא, אצל רוב להקות black metal זה בלתי אפשרי בעליל.