הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה אתם אוהבים לשמוע באימוני כח?

דדמאוס לא מייצר דאבסטפ. ואנשים שאוהבים דאבסטפ לא קוראים לזה דאפסטפ.

אמרתי דדמאוס וכל הדאבסטפ.
שים לב למה שאני רושם..😃

וסבבה דאבסטפ פיקשוש קטן...

אני יודע שהם לא מייצרים,בכל מקרה הם אחלה שירים לשמוע אותם בזמן אימון..

מה יהיה, אף אחד לא נצמד לקלסיקות, מטאליקה, מגאדת', תראפי?
@coldfire הוא הצדיק היחיד בסדום?

אני בכלל אוהב לשמוע אנשים מדברים ברקע. ״פעם הייתי עושה את התרגיל הזה, הייתי מרים פה 250 קילו, אבל דפקתי את הברכיים. בתכלס יש לי רגליים ממש חזקות.״
״פעם הייתי מתאמן חזק, אבל אז נהייתי גדול מדי, לא עברתי בדלת. עכשיו אני רק שומר קצת ומחטב״ - האהובים עליי.

אני בכלל אוהב לשמוע אנשים מדברים ברקע. ״פעם הייתי עושה את התרגיל הזה, הייתי מרים פה 250 קילו, אבל דפקתי את הברכיים. בתכלס יש לי רגליים ממש חזקות.״
״פעם הייתי מתאמן חזק, אבל אז נהייתי גדול מדי, לא עברתי בדלת. עכשיו אני רק שומר קצת ומחטב״ - האהובים עליי.
"פעם היה לי גוף ממש שרירי, אבל החבר שלי לא אהב את זה, אז עכשיו אני מרים משקלים נמוכים."

אני אוהב להיצמד לאנשים שמתנשפים בכבדות וגונחים במכון ולהקליט אותם.
למטרות מחקר כמובן.

באימונים אני בד"כ בלי מוזיקה. בפעמים הרחוקות שאני כן שם זה כי אני צריך בוסט לאדרנלין, ואז זה יהיה איזשהו מטאל/טראנס חפירות מפוצץ/משהו כושי לאללה.

כנ"ל לפני משחקי פוטבול, אני גם צריך להכנס לstate of mind המתאים. פרודיג'י וDIE ANTWOORD תמיד עושים לי את זה.

אגב, @ה-שיאן שומע וואגנר באימונים.

אם לא הייתי יודע שאתה מטריל, הייתי נותן לך מוניטין שלילי
תל אביב אחריי חצות, הרוח לא רוצה לנשוב
לה לי לה לי לה לה

את מזמינה הפוך לשנינו ורק מתלוננת על החוווום
איזה חום אולי נזוז שואלת
גרה בדירה שכורה ממש קרוב לדרך השלום
יאללה נזמין חשבון הלילה לא הולכים לישון

תל אביב אחריי חצות, הרוח לא רוצה לנשוב
לה לי לה לי לה לה

את מזמינה הפוך לשנינו ורק מתלוננת על החוווום
איזה חום אולי נזוז שואלת
גרה בדירה שכורה ממש קרוב לדרך השלום
יאללה נזמין חשבון הלילה לא הולכים לישון
אותך לדאע"ש

אני אוהבת אימוני כוח בשקט.
אם כבר מוזיקת רקע, אז Amon Amarth או כל מטאל שנשאר בגדר מוזיקה, ולא סתם רעש רקע מעצבן. מדד טוב זה האם ניתן או לא ניתן לזהות מילים בשירה, ושהקצב לא איטי מדי.

מדד טוב זה האם ניתן או לא ניתן לזהות מילים בשירה, ושהקצב לא איטי מדי.
תנסי לזהות מילים שג'יימס הטפילד נוהם. ושאף אחד לא יעיז לרמוז משהו על הרמה של השירים האלה!

התקווה....

ולפעמים גם השיר של רוקי

תנסי לזהות מילים שג'יימס הטפילד נוהם. ושאף אחד לא יעיז לרמוז משהו על הרמה של השירים האלה!
אצל מטאליקה אין שום בעיה לזהות מלים (למרות שאני מודה שאני לא מעודכנת בחומר החדש שלהם, אם יש כזה).
לדוגמא, אצל רוב להקות black metal זה בלתי אפשרי בעליל.

אצל מטאליקה אין שום בעיה לזהות מלים (למרות שאני מודה שאני לא מעודכנת בחומר החדש שלהם, אם יש כזה).
החומר החדש (מ-2003 ואילך) נשמע כאילו הם עישנו חומר חדש בעצמם. אבל לזהות מילים בתוך ה-growling של הטפילד על רקע הגיטרות והתופים, זה לא קל בכלל. כל הכבוד לך שאת מצליחה, אני מזהה רק כי אני מכיר את המילים בעל פה.

לדוגמא, אצל רוב להקות black metal זה בלתי אפשרי בעליל.
לי לא ממש מפריע שאי אפשר לזהות מילים, נגיד באימון זה לא ממש משנה הרי. השיר צריך להיות עצבני וקצבי. הנה בלאק מטאל מעולה לדעתי שאי אפשר להבין בו כלום ממה שהזמר שר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית