הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות החלבון whey ו casien

• פותח/ת השרשור H.B
  • פורסם בתאריך

H.B

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
עד עכשיו השתמשתי בעיקר באבקות של optimum nutrition או של dymatize הייתי לוקח שייק whey אחרי אימון ו casien לפני השינה
והבנתי שיש את האבקה של syntrax matrix שמשלבת בתוכה גם whey וגם casien.
רציתי לשמוע מה דעתכם

ההבדל זניח אצל מתאמן טבעי, מה שחשוב הוא שתיקח מספיק חלבון בסופו של יום ולא מאיזה סוג ומה המהירות פירוק והספיגה שלו.

עד עכשיו השתמשתי בעיקר באבקות של optimum nutrition או של dymatize הייתי לוקח שייק whey אחרי אימון ו casien לפני השינה
והבנתי שיש את האבקה של syntrax matrix שמשלבת בתוכה גם whey וגם casien.
רציתי לשמוע מה דעתכם
לא ממש קריטי. כל עוד החלבון הוא מלא אתה יכול להיות רגוע

מעבר למה שכתבו לך, אם עדיין מטריד אותך עניין פירוק החלבון; אין צורך לבזבז כסף גם על חלבון קזאין, שגם ככה עולה יותר.
פשוט תאכל גבינה צהובה\קוטג'\גבינה לבנה לפני שינה. השומן שבגבינה גם יאט את הפירוק.
תשלובות חלבונים זה סתם בולשיט ואתה מקבל שם איזה 4 גרם חלבון ביצה, 5 גרם קזאין והשאר חלבון חלב וחלבון מי גבינה.

מעבר למה שכתבו לך, אם עדיין מטריד אותך עניין פירוק החלבון; אין צורך לבזבז כסף גם על חלבון קזאין, שגם ככה עולה יותר.
פשוט תאכל גבינה צהובה\קוטג'\גבינה לבנה לפני שינה. השומן שבגבינה גם יאט את הפירוק.
תשלובות חלבונים זה סתם בולשיט ואתה מקבל שם איזה 4 גרם חלבון ביצה, 5 גרם קזאין והשאר חלבון חלב וחלבון מי גבינה.
חלבון חלב?
עד כמה שאני יודע בחלב יש קזאין ומי גבינה.

על כל פנים מר. Fuck (אחלה שם XD) צודק, גם אם אתה רוצה להכנס לשטויות האלה של חלבון ספיגה איטית לפני שינה (וזה שטויות)
יש לך קזאין בכל חלב בכל קוטג' בכל סקי, זה חלבון נפוץ, מיי גבינה לא נפוץ ובגלל זה מבודדים אותו.

חלבון חלב?
עד כמה שאני יודע בחלב יש קזאין ומי גבינה.

על כל פנים מר. Fuck (אחלה שם XD) צודק, גם אם אתה רוצה להכנס לשטויות האלה של חלבון ספיגה איטית לפני שינה (וזה שטויות)
יש לך קזאין בכל חלב בכל קוטג' בכל סקי, זה חלבון נפוץ, מיי גבינה לא נפוץ ובגלל זה מבודדים אותו.
תסתכל ברכיבים של חטיפי חלבון ותשלובות חלבונים. Milk protein concentrate ו-Milk protein isolate הם מקורות נפוצים לחלבון. זה פשוט חלב דל שומן שסיננו ממנו את הלקטוז והפכו אותו לאבקה. מה שנשאר זה חלבון חלב, שמכיל מי גבינה וקזאין.

לא קריטי. אל תקנה את הסיינטרקס מטריקס בלי קשר... שמים שם גלוטן (חלבון חיטה) כדי להעלות את כמות החלבון במוצר.

תסתכל ברכיבים של חטיפי חלבון ותשלובות חלבונים. Milk protein concentrate ו-Milk protein isolate הם מקורות נפוצים לחלבון. זה פשוט חלב דל שומן שסיננו ממנו את הלקטוז והפכו אותו לאבקה. מה שנשאר זה חלבון חלב, שמכיל מי גבינה וקזאין.
יענו זה פשוט תשלובת של שניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית