הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת בנוגע לתכנית

• פותח/ת השרשור Atraiv
  • פורסם בתאריך

Atraiv

משתמש מתחיל
39
1
נק' מוניטין:
1
39
1
היי חברים,
אני מתאמן לסירוגין כבר כמה שנים, לא משהו רציני.
לפני חודשיים התחלתי להתאמן 5 ימים בשבוע , קריטי לי בשביל ההתמדה , התחלתי מ-FBW עברתי ל AB ועכשיו אני ב-ABC ,
המטרה העיקרית היא כוח, הנה מה שבניתי לעצמי מהניסיון שיש לי :
A
Bench press 5*5
Incline Dumbell press 4*6
cables lower chest 3*8
Flat Dumbbell Flyes 3*8
Dips 3*10
Scull Crusher 3*8
B
Pullups 4*max
Deadlift 5*5
Lat pulldown 3*6
Seated row 3*6
Back extension 3*10
Bicep curls 3*8
Chin-ups 3*10
C
Squat 5*5
lying leg curl 3*8 50 lbs
leg ext. 3*8
Smith lunge 3*10
Calves smith 3*10
Seated Military dumbbell press 3*6
lateral raise 2*8
Rear shoulder machine 2*8
אשמח לביקורת בונה, חשוב העניין של ה-5 אימונים בשבוע.
תודה .

איך הגעת למסקנה שFBW נעשה כל יום?? אימון FBW מתבצע 3 פעמים בשבוע.
למשל, ראשון-שלישי-חמישי. שאר הימים הם מנוחה.
וAB לא לוקח הרבה זמן. AB לקח לך הרבה זמן כי סביר להניח ששילבת נפח גבוה וזמני מנוחה ארוכים משצריך.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה שFBW נעשה כל יום?? אימון FBW מתבצע 3 פעמים בשבוע.
למשל, ראשון-שלישי-חמישי. שאר הימים הם מנוחה.
וAB לא לוקח הרבה זמן. AB לקח לך הרבה זמן כי סביר להניח ששילבת נפח גבוה וזמני מנוחה ארוכים משצריך.

בהתחלה כתבתי שהיה לי חשוב להתאמן 5 פעמים בשבוע בשביל ההתמדה .

וכיצד רצון משתלב עם היגיון בתכנית? זה שאתה רוצה זה נחמד, אפילו מעיד על מוטיבציה גדולה, אבל אתה סוטה מהמסלול הנכון של האימונים ולכן זה מיותר ולא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
מבין אותך, אבל עם לא השטויות שעשיתי עד עכשיו , לא הייתי מתמיד בזה .
אבל עכשיו אני יכול להתחיל להתאמן כמו שצריך , כי זה הפך לשגרה ...

5/3/1 cube method לא אמתיות ?

אני שמח שהדהמתי אותך 😃
אח שלי אתה מדבר על posterior pelvic tilit אולי ?.
לפשיטת גב וכפיפת גב אין קשר לתזוזה של החוליות בגב.
למה שבן אדם נורמלי יכופף את החוליות בגב שהוא עושה פשיטת גב ? אלא אם כן בכוח הוא רוצה להתעלל בעצמו ?
אין דבר כזה באנטומיה דבר שאתה קורא לו "כפיפה כמו כפיפת בטן" מכיוון שהבטן לא אמורה לעשות תנועה כזאת בכלל בגלל זה גם תרגילי כפיפות בטן זה טעות מהיסוד.
אם למדת כפיפת בטן באנטומיה או כפיפת חוליות אז אני מציע שתבקש החזר כספי!
ומה הקשר רוטטציות עכשיו חחח ? אני לא ביקשתי שתעשה לי שיעור באנטומיה.

ציטוט שלך :
"פשיטת גו בו אתה מקופף את החוליות וזוקף אותם או לפחות ככה אמורים לבצע את התרגיל אמנם ממה שאני מבין ממה שאתה כותב שאתה מבצע את התרגיל עם גו ישר אז צר לי לאכזב אותך אתה מבצע תרגיל לישבן ולהמסטרינג ולא לזוקפי הגו. כי התנועה שלך באה מהאגן"

כתבתי איפה שהו שהתרגיל הזה עובד על הגב או על הגב התחתון או משהו שגרם לך לחשוב שאני חושב שהתרגיל הזה לגב ?
אני כתבתי במפורש אם היית טורח לקרוא שהתרגיל צריך להתבצע בגב ישר וכתבתי במפורש שמי שרוצה להרוס לו את הגב מוזמן לכופף את החוליות .
ומכאן אפשר להגיע למסקנה ש: פשיטת גו בכיסא רומי לא עובד על הגב התחתון !!
יפה שהבנת את זה בסופו של דבר , שמח בשבילך!
שרירי הבטן נקראים "כופפי עמוד השדרה" כי זו מטרתם וזוקפי הגו נקראים "פושטי עמוד השדרה" כי זו מטרתם, אבל תעשה מה שאתה רוצה.. אין לי כוח אפילו להסביר לאנשים כמוך. קרא קצת קניזיולוגיה אולי תבין שאתה לא מבין הרבה..

אני לא הולך לטחון כאן מים, תקרא שוב את התגובה שלי.
מתנצל אם אני נשמע פוגעני, אבל אם אתה ראש בקיר ומעדיף לעבוד לפי הרצון שלך ולא לפי עקורות של תכנית אשר ממנה תרוויח יותר, זו כבר בעיה שלך.
אם אתה מבין אותי כפי שציינת, תעבוד עם תכנית שמתאימה לך שממנה תפיק יותר. אם לא, אתה רק מפסיד ומבזבז זמן.
שיהיה לך המשך יום טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך לטחון כאן מים, תקרא שוב את התגובה שלי.
מתנצל אם אני נשמע פוגעני, אבל אם אתה ראש בקיר ומעדיף לעבוד לפי הרצון שלך ולא לפי עקורות של תכנית אשר ממנה תרוויח יותר, זו כבר בעיה שלך.
אם אתה מבין אותי כפי שציינת, תעבוד עם תכנית שמתאימה לך שממנה תפיק יותר. אם לא, אתה רק מפסיד ומבזבז זמן.
שיהיה לך המשך יום טוב.

לא נפגע, מעריך ביקורת בונה. כנראה אתחיל SS לתקופת ניסיון ...

שרירי הבטן נקראים "כופפי עמוד השדרה" כי זו מטרתם וזוקפי הגו נקראים "פושטי עמוד השדרה" כי זו מטרתם, אבל תעשה מה שאתה רוצה.. אין לי כוח אפילו להסביר לאנשים כמוך. קרא קצת קניזיולוגיה אולי תבין שאתה לא מבין הרבה..
המטרה של שריר הבטן זה לכופף את עמוד השדרה ? וזוקפי הגב המטרה שלהם זה לגרום לפשיטת עמוד שדרה ?
אני רק יגיד שהמטרה של שרירי הבטן זה לשמור על הגב ישר !!! בדיוק הפוך ממה שאתה אומר במצב של כפיפת ירך או כפיפת גב (חוליות לא מתכופפות)
וזוקפי הגב המטרה שלהם זה לשמור על הגב שלא יהיה לורדוזה(anterior pelvic tilit ) מוגזמת בפשיטת גו !
אני כל כך שמח שלא למדתי איתך את הקורס בטח היו מרצים על הפנים !
@coldfire

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית