הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מטפלים ביבלות כף יד?

Giladbody

משתמש מתחיל
267
86
נק' מוניטין:
123
267
86
שיש בו כלוב
שלום רציתי לדעת איך מטפלים ביבלות בידיים שנוצרות בגלל האימונים דרך אגב אני מתאמן בלי כפפות אשמח לעזרה של בנות פה בטח אתן מבינות יותר

• פותח/ת השרשור
אני תאמת כן מתגאה בהן אבל זה כבר שנים ככה אני לא רוצה אותם לכל החיים

השיטה שאני משתמש בה:

בחר יבלת

20150102_133555.jpg

צבוט באמצעות פלייר
20150102_133740.jpg

חתוך באמצעות קאטר קטן, עדיף עם גב שטוח. אפשר להשתמש גם בקוצץ ציפורניים.
20150102_133837.jpg

התוצאה:
20150102_133912.jpg

בתמונה רואים שרק מרכז היבלת נחתך, אפשר להשאיר ככה או להמשיך באותה השיטה להורדת שאר היבלת.

שלום רציתי לדעת איך מטפלים ביבלות בידיים שנוצרות בגלל האימונים דרך אגב אני מתאמן בלי כפפות אשמח לעזרה של בנות פה בטח אתן מבינות יותר
אתה גבר או אישה ?
יבלות זה אחלה זה עור מת ככה פעם הבאה שמרימים דדליפט כבד זה כמו כפפה !!
תטפח אותם תשמור עליהם תאכיל אותם שיגדלו ולאט לאט יהיה לך יבלות בוגרות ותצליח להרים 300 קילו דדליפט בהצלחה !

אתה גבר או אישה ?
יבלות זה אחלה זה עור מת ככה פעם הבאה שמרימים דדליפט כבד זה כמו כפפה !!
תטפח אותם תשמור עליהם תאכיל אותם שיגדלו ולאט לאט יהיה לך יבלות בוגרות ותצליח להרים 300 קילו דדליפט בהצלחה !
אני מבין שאף פעם לא נקרעה לך יבלת. כשזה קורה זה קורע גם את העור החי וזה ממש כואב. עדיף לטפל.

יבלות נשנות וחוזרות באופן אגרסיבי מראות כמה דברים:
1. שאתה לא משתמש במגנזיום
2. שאתה לא מחזיק נכון את המוט בתרגילים השונים, מה שגורם למוט להחליק לפוזציה מסויימת היוצרת לחץ על כף היד וגוררת איתה יבלות, בין היתר בגלל החיכוך הרב מחוסר ה-grip מלכתחילה (זה בעיקר משמעותי במתח/דדליפט/פרס)

יבלות זה בעיה גדולה במיוחד אם אתה מושך כבד מספר פעמים בשבוע, קרה לי כמה פעמים שהיבלת נקרעה יחד עם הבשר ופשוט הושבתי מדדליפט שבוע.

ממליץ לכל אחד לרכוש Ped egg ולהתחיל לקרצץ מפעם לפעם. מה שבטוח אל תעשה זה לתלוש אותם מהיד, ברגע שהן נהיות גדולות אפשר בקלות לחתוך בבשר ואז להיות מושבת לשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית