הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה 130 מביך

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
צריך עצות טכניקה אחרי פציעה וירידה משמעתית במשקל (85בוקר)

נעשה עם 0 רייג או הכנה.

130 טכניקה‏:

שימו לב שבשלישית קצת עשיתי סטאפ לפניה ..אפשר להתייחס אליה נפרד.

ניסיתי לעשות יחף כי גיליתי שהשוקס פשוט משנותצלא את הזווית לחיצה כי הן גבוהות

ואו באמת רזית, איך נפצעת ואיפה?

והלחיצה נראת טוב.. נראה שיכלת להקשית יותר (במידה וניסית).

צריך עצות טכניקה אחרי פציעה וירידה משמעתית במשקל (85בוקר)

נעשה עם 0 רייג או הכנה.

130 טכניקה‏:

שימו לב שבשלישית קצת עשיתי סטאפ לפניה ..אפשר להתייחס אליה נפרד.

ניסיתי לעשות יחף כי גיליתי שהשוקס פשוט משנותצלא את הזווית לחיצה כי הן גבוהות

טוב אתה מרים יותר ממני ויש לך יותר ניסיון אבל בכל זאת אני יגיב .... לדעתי הטכניקה טובה מאוד!
ידיים אנכיות למוט, מפרק היד ישר, הקשתה כמו שצריך לא מוגזמת, אגן מכווץ וleg drive לפי הספר .
ואני לא חושב שצריך להקשית עוד את הגב .

הראש תשאיר את הראש על הספה!!
יש מקומות שפוסלים על זה.
אם הוא לא מתחרה אני לא רואה בעיה להרים את הראש להפך זה מונע מהצוואר לעשות תנועות ולסייע לתנועה ובין היתר מניעה של פציעות בצוואר.

כשאתה מרים את הראש אתה הורס את הזווית של הטורסו ואת הכיווץ.
ואני לא בטוח שאתה יוצר מספיק מתח ברגליים מלכתחילה

• פותח/ת השרשור
כשאתה מרים את הראש אתה הורס את הזווית של הטורסו ואת הכיווץ.
ואני לא בטוח שאתה יוצר מספיק מתח ברגליים מלכתחילה
אחלה תודה רבה

והפציעה הייתה מבנצ'.זוויות לא טובות של לחיצה וחוסר פרופורציה בין חלקים בכתף (למרות שעבדתי אחורית - הבעיה הייתה הטכניקה,נורא קל לערב את הגב ותרגילים לכתף אחורית צריכים להיות במשקל מאוד מאוד נמוך ו100% טכניים)

אחלה תודה רבה

והפציעה הייתה מבנצ'.זוויות לא טובות של לחיצה וחוסר פרופורציה בין חלקים בכתף (למרות שעבדתי אחורית - הבעיה הייתה הטכניקה,נורא קל לערב את הגב ותרגילים לכתף אחורית צריכים להיות במשקל מאוד מאוד נמוך ו100% טכניים)

יש מצב לספר איך התמודדת עם הפציעה ? תהליך ההחלמה ומה עשית. אני סובל ממקרה דומה....

נראה לי שאני מוריד את המוט קצת יותר נמוך, לכיון הבטן יותר. פשוט יותר נוח לי.
מעבר לזה, ככה צריך להרים. ידיים ישרות מתחת למוט.
אל תדאג, המשקלים חוזרים תיק תק
כל הכבוד על הגמישות של הטורסו.

חוסר פרופורציה בין חלקים בכתף (למרות שעבדתי אחורית - הבעיה הייתה הטכניקה,נורא קל לערב את הגב ותרגילים לכתף אחורית צריכים להיות במשקל מאוד מאוד נמוך ו100% טכניים)
אני לא מבין - מה הבעיה בעירוב הגב בתרגילים לכתף אחורית? מי שאחראי לאיזון בכתף זה לא רק הדלתא האחורית, זה גם מסובבי הכתף, הטרפזים, המעויינים, אפילו הרחב גבי. אז מה אם שרירי הגב "גונבים" קצת עבודה מהכתף האחורית בתרגילי כתף? היא גונבת מהם בחתירות ובמתח ובכל תרגילי הגב.
יש מצב לספר איך התמודדת עם הפציעה ? תהליך ההחלמה ומה עשית. אני סובל ממקרה דומה....
אני סבלתי מדלקת בכתף שמאל בגלל חוסר איזון כזה. עבדתי על מסובבי כתף ועל הדלתא הצידית, וזה השתפר והחלים ככל שהמשקלים עלו (בהתחלה גם משקלים מגוחכים כאבו לי).

• פותח/ת השרשור

פרט לבכי בלילות לקחתי את זה דווקא למקום טוב
של מנוחה מאימונים,משטר תזונתי,והתעסקתי בשיקום בלבד וגם קצת פנאי ופשוט לא חושב על זה 24\7 ונותן לגוף להתמודד עם זה ולהחלים.
כמובן שגם טיפול פזיוטרפי (הייתה לי ולפזיו רק פגישה אחת- כל מה שאני ממשיך לעשות זה תרגילים שהוא נתן לי,הלכתי אליו רק בשביל אבחנה כי הוא תותח על(אחותי פזיוטרפיסטיט,אז אם אצטרך תרגילים אני יודע שאוכל לפנות אליה) - אלישע ורד אם מישהו אי פעם יסבול מבעיה)

נראה לי שאני מוריד את המוט קצת יותר נמוך, לכיון הבטן יותר. פשוט יותר נוח לי.
מעבר לזה, ככה צריך להרים. ידיים ישרות מתחת למוט.
אל תדאג, המשקלים חוזרים תיק תק
כל הכבוד על הגמישות של הטורסו.

אחלה תודה רבה באמת הורדתי נורא נמוך משום מה הסט,יש לך עין חדה מאוד יפה ששמת לב!

אני לא מבין - מה הבעיה בעירוב הגב בתרגילים לכתף אחורית? מי שאחראי לאיזון בכתף זה לא רק הדלתא האחורית, זה גם מסובבי הכתף, הטרפזים, המעויינים, אפילו הרחב גבי. אז מה אם שרירי הגב "גונבים" קצת עבודה מהכתף האחורית בתרגילי כתף? היא גונבת מהם בחתירות ובמתח ובכל תרגילי הגב.

אני סבלתי מדלקת בכתף שמאל בגלל חוסר איזון כזה. עבדתי על מסובבי כתף ועל הדלתא הצידית, וזה השתפר והחלים ככל שהמשקלים עלו (בהתחלה גם משקלים מגוחכים כאבו לי).

הקטע שהם לא גונבים "קצת"בטכניקה לקויה. השריר של הכתף אחורית חלש כ"כ אצל רוב האנשים והטכניקה נעשית לא נכון(שלא תבין,קל נורא להתבלבל בטכניקות,טיפה ידיים בכמה מעלות יותר,כמה מעלות פחות ושינית את השריר העיקרי) ,מה שבעצם מונע מהכתף (לפחות שלי) להתפתח כמו שצריך,לכתף אחורית ולטרפזיוס התחתון - שהם שולטים בעצם ב"בלימה" הזו שנוצרת בעיקר בבנצ'

פרט לבכי בלילות לקחתי את זה דווקא למקום טוב
של מנוחה מאימונים,משטר תזונתי,והתעסקתי בשיקום בלבד וגם קצת פנאי ופשוט לא חושב על זה 24\7 ונותן לגוף להתמודד עם זה ולהחלים.
כמובן שגם טיפול פזיוטרפי (הייתה לי ולפזיו רק פגישה אחת- כל מה שאני ממשיך לעשות זה תרגילים שהוא נתן לי,הלכתי אליו רק בשביל אבחנה כי הוא תותח על(אחותי פזיוטרפיסטיט,אז אם אצטרך תרגילים אני יודע שאוכל לפנות אליה) - אלישע ורד אם מישהו אי פעם יסבול מבעיה)

אחלה תודה רבה באמת הורדתי נורא נמוך משום מה הסט,יש לך עין חדה מאוד יפה ששמת לב!

הקטע שהם לא גונבים "קצת"בטכניקה לקויה. השריר של הכתף אחורית חלש כ"כ אצל רוב האנשים והטכניקה נעשית לא נכון(שלא תבין,קל נורא להתבלבל בטכניקות,טיפה ידיים בכמה מעלות יותר,כמה מעלות פחות ושינית את השריר העיקרי) ,מה שבעצם מונע מהכתף (לפחות שלי) להתפתח כמו שצריך,לכתף אחורית ולטרפזיוס התחתון - שהם שולטים בעצם ב"בלימה" הזו שנוצרת בעיקר בבנצ'

הבעיה שלי היא שאני לא מסוגל לנוח. להפסיק מאימונים.
אני מניח שזו הסיבה שאני לא מחלים לגמרי....

אני מכיר את אלישע ורד. ההייתי אצלו בעבר בגלל בעיה בברך. לא יכול להגיד שעזר לי הרבה.... מדריך שעבד איתי טכניקה של סקוואט נתן לי מענה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלי היא שאני לא מסוגל לנוח. להפסיק מאימונים.
אני מניח שזו הסיבה שאני לא מחלים לגמרי....

אני מכיר את אלישע ורד. ההייתי אצלו בעבר בגלל בעיה בברך. לא יכול להגיד שעזר לי הרבה.... מדריך שעבד איתי טכניקה של סקוואט נתן לי מענה יותר טוב.
וואלה ..מגניב מכ שאתה אומר פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית