הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב רעבים כל הזמן, במסה שבעים כל הזמן

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
כאחד שאוהב לאכול גם אני הגעתי לשובע כבר מהתפריט..
לא מעט פעמים דוחף אוכל בכח.

הכי קל בעולם להוסיף עוד שומן ולהרוויח קלוריות אבל אני מנסה קצת לצמצם בשומן ולתסף בפחמימה (כרגע על 230 פחמימה בערך, ושומן 90)
אורז אני כבר אוכל בצהריים 400 גרם.. 🤢

גרנולה מומלץ? או שמפוצץ בסוכר?

אני מניח שהטעימים באמת, מפוצצים בסוכר.

תקן אותי אם אני טועה אבל כמו שיש אבקות חלבון יש אבקות פחממה.. שהן פחממות טהורות.
למה אתה לא משתמש בזה אם המטרה שלך היא להוסיף רק פחממה?

כאחד שאוהב לאכול גם אני הגעתי לשובע כבר מהתפריט..
לא מעט פעמים דוחף אוכל בכח.

הכי קל בעולם להוסיף עוד שומן ולהרוויח קלוריות אבל אני מנסה קצת לצמצם בשומן ולתסף בפחמימה (כרגע על 230 פחמימה בערך, ושומן 90)
אורז אני כבר אוכל בצהריים 400 גרם.. 🤢

גרנולה מומלץ? או שמפוצץ בסוכר?

אני מניח שהטעימים באמת, מפוצצים בסוכר.
מה הבעיה לאכול דברים שיש בהם שמן?

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה לאכול דברים שיש בהם שמן?

כמה חבר'ה אמרו לי כאן שאם אני נמצא על 100 וקצת גרם שומן ו 200 גרם פחמימה לצורך העניין,
שהיחס לא ברור בין השומן לפחמימה והאינסולין הגבוה במשך היום יגרום לאגירת השומן בתאי השומן.

אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל לא היו שוללים לתגובה הזאת, אז קיצצתי בשומן ל 90 והעליתי את הפחמימה ל 230 בערך.

מה דעתך?
יש מקום לשנות משהו?

יותר קל לי לצורך העניין להוסיף שומן.. יותר טעים גם 😃
חלבה,טחינה,בוטנים.. 😋🍴
מת על זה

כל כך מקנא בך בן אדם ..אני על 450 פחמימה :( יוצא מכל החורים זה מייאש בטירוף
בכל מקרה לחם,שיבולת שועל אורז זה הפחמימה אצלי בתפריט .

• פותח/ת השרשור
כל כך מקנא בך בן אדם ..אני על 450 פחמימה 😭 יוצא מכל החורים זה מייאש בטירוף
בכל מקרה לחם,שיבולת שועל אורז זה הפחמימה אצלי בתפריט .
450 ??
על כמות כזאת הייתי מבלה בשירותים יותר ממה שאני מבלה מול המחשב.

תוריד קצת פחמימה אחי,,
למה כל כך הרבה?

• פותח/ת השרשור
חילוף חומרים מהיר , הרבה קלוריות-קשה בטירוף
עכשיו זה ברור לי.
למה שלא תקנה גיינר?
יעזור לך במקום לאכול כמו בהמה.

זה באמת קשה בטירוף לאכול כמות כזו......

עכשיו זה ברור לי.
למה שלא תקנה גיינר?
יעזור לך במקום לאכול כמו בהמה.

זה באמת קשה בטירוף לאכול כמות כזו......
אני מעדיף אוכל , כל השייקים למינהם סותמים אותי ,ניסיתי עם גיינר עזוב שזה סבל לשתות את זה אני אחרי זה לא מצליח לאכול

• פותח/ת השרשור
בתקופה שלקחתי גיינר (טעות למי שיש חילוף חומרים רגיל /איטי) היה לי ממש טעים.

אתה שואל אם גרנולה מומלץ?
זה תלוי מי מייצר אותה.
יש גרנולות שמלאות בסוכרים ויש גרנולות שלא מוסיפים להן סוכר ואתה רק את הפחמימות שיש שם בשיבולת שועל וכל מה ששמים שם...
קנה גרנולה טבעית.

כמה חבר'ה אמרו לי כאן שאם אני נמצא על 100 וקצת גרם שומן ו 200 גרם פחמימה לצורך העניין,
שהיחס לא ברור בין השומן לפחמימה והאינסולין הגבוה במשך היום יגרום לאגירת השומן בתאי השומן.

אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל לא היו שוללים לתגובה הזאת, אז קיצצתי בשומן ל 90 והעליתי את הפחמימה ל 230 בערך.

זה לא נכון. זה התיאוריה המפגרת של טאובס וכת המאמינים שלו.

עריכה: כן, הבנתי לאיזה פוסט אתה מתייחס.
כבר התייחסתי לטיעונים האלה בעבר...

http://wholehealthsource.blogspot.co.il/2011/08/carbohydrate-hypothesis-of-obesity.html
http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=319

1.הקיבה הוא שריר לכל דבר, גם הוא מגיב, ולכן כשאוכלים הרבה הקיבה מתרחבת מעט ומסתגלת לכמות מזון גדולה קצת יותר מידי פעם.
2. תנסה לאכול אוכל שטעים לך כמה שיותר. כמובן שבגדר הערכים התזונתיים שאתה צריך לכסות. הפחמימה האהובה עלי היא ספגטי. אני מוסיף רוטב עגבניות שאני מכין, ופשוט יכול לאכול מזה כמעט בכל ארוחה ביום.
3. גיינר או שייקים למיניהם עשויים לעזור להשלים קלוריות, כמו גם מאכלים עתירי קלוריות אחרים. אפשר להיעזר בהם אבל אני הייתי ממשיך להתעקש ולנסות לאכול עד שממש מרגישים מלאים.

• פותח/ת השרשור
1.הקיבה הוא שריר לכל דבר, גם הוא מגיב, ולכן כשאוכלים הרבה הקיבה מתרחבת מעט ומסתגלת לכמות מזון גדולה קצת יותר מידי פעם.
2. תנסה לאכול אוכל שטעים לך כמה שיותר. כמובן שבגדר הערכים התזונתיים שאתה צריך לכסות. הפחמימה האהובה עלי היא ספגטי. אני מוסיף רוטב עגבניות שאני מכין, ופשוט יכול לאכול מזה כמעט בכל ארוחה ביום.
3. גיינר או שייקים למיניהם עשויים לעזור להשלים קלוריות, כמו גם מאכלים עתירי קלוריות אחרים. אפשר להיעזר בהם אבל אני הייתי ממשיך להתעקש ולנסות לאכול עד שממש מרגישים מלאים.

כן בעניין הקיבה יש לי ניסיון מר איתה, במיוחד כשמדובר בדברים שאני אוהב 😃
רק שהפעם אני מסתובב כל היום עם הרגשה שפשוט לא בא לי לאכול.
שונא את זה..

אולי אעשה שינוי, ואוסיף סוג שונה של פחמימה שאני יותר אוהב כמו שאתה ממליץ.

בנוגע לגיינרים,
הם גורמים לי להשמנה נוראית.. אני מניח שזה בגלל הכמות הענקית של הפחמימות שיש בהן.

אמשיך לאכול בכח.
עד שהקיבה תיכנע 😃

תודה על העזרה:victory:

אני היחיד כאן שצריך 600 גרם פחמימה מינימום? -.-

והיחסים בין השומן לפחמימה באמת לא בסדר
אינסולין הוא הורמון מאוד אנאבולי, אני ממליץ לך לצרוך שומן בין פי 0.8 לפי 1.2 לקג (בגרמים)
ולהשאיר את הפחמימה אותו הדבר. תבקר את העליה שלך
אם אתה לא עולה במשקל, תוסיף 50 גרם פחמימה, אם עולה מהר מידמידי תוריד
ניסוי וטעיה זו הדרך הבטוחה ידידי.

אני היחיד כאן שצריך 600 גרם פחמימה מינימום?
עד לפני חודש, בסוף המאסה שעשיתי, הגעתי ל700 פחמימה ביום. חלק מזה היה בשייקים/גיינר וכד', להערכתי משהו כמו 100-150 גרם פחמימה בא מזה. השאר בפחמימה כמו אורז, ספגטי, לחם אחיד לבן, קוסקוס ושיבולת שועל

עד לפני חודש, בסוף המאסה שעשיתי, הגעתי ל700 פחמימה ביום. חלק מזה היה בשייקים/גיינר וכד', להערכתי משהו כמו 100-150 גרם פחמימה בא מזה. השאר בפחמימה כמו אורז, ספגטי, לחם אחיד לבן, קוסקוס ושיבולת שועל
שמח שיש כאן לפחות אחד שאוכל כמו גדול
הגעתי גם לקילו 3:

מה דעתך?
יש מקום לשנות משהו?

יותר קל לי לצורך העניין להוסיף שומן.. יותר טעים גם 😃
חלבה,טחינה,בוטנים.. 😋🍴
מת על זה
להוסיף שומן
לא יודע מאיפה הביאו את האמירה הזו..
יש מצב זה משהו חדש שלא התעדכנתי בו

להוסיף שומן
לא יודע מאיפה הביאו את האמירה הזו..
יש מצב זה משהו חדש שלא התעדכנתי בו
שמתי לב שאתה ממליץ לאנשים רבים שומן גבוה ופחמימה בינונית
לדעתי אתה טועה ומטעה, מכיוון שההתפלגות היא אינדווידואלית לפי הרגישות לאינסולין. על רוב האנשים שהדרכתי פחמימה גבוהה, חלבון בינוני ושומן נמוך הניב את התוצאות הטובות ביותר.
זה אמור להיות עניין של ניסוי וטעיה, אתה לא יכול להשליך על אדם שאתה לא מכיר חוקיי תזונה ספציפיים אם לא בדקת את התגובות של הגוף שלו.

חוץ מזה, אינסולין הוא הורמון אנאבולי מאוד, אני לא רואה סיבה להימנע ממנו. הבעיתיות המרכזית בתזונה כזו היא ירידה ברגישות לאינסולין עם הזמן מה שיצור קצב התקדמות לא ליניארי (אחד הגורמים), אבל ניתן להתמודד עם זה באמצעות שינוי תזונה.
היתרון המרכזי של תזונה מרובת שומן ודלת פחמימה היא ההתקדמות, שהיא אמנם יותר אטית אך קרובה יותר לליניארית.

אני חושב שלרוב המתאמנים המתחילים דרושה תזונה מרובת פחמימה, אלא אם כן נמצא כי הם לא מגיבים טוב לפחמימה (תלוי באחוז שומן בין היתר)

• פותח/ת השרשור
שמתי לב שאתה ממליץ לאנשים רבים שומן גבוה ופחמימה בינונית
לדעתי אתה טועה ומטעה, מכיוון שההתפלגות היא אינדווידואלית לפי הרגישות לאינסולין. על רוב האנשים שהדרכתי פחמימה גבוהה, חלבון בינוני ושומן נמוך הניב את התוצאות הטובות ביותר.
זה אמור להיות עניין של ניסוי וטעיה, אתה לא יכול להשליך על אדם שאתה לא מכיר חוקיי תזונה ספציפיים אם לא בדקת את התגובות של הגוף שלו.

חוץ מזה, אינסולין הוא הורמון אנאבולי מאוד, אני לא רואה סיבה להימנע ממנו. הבעיתיות המרכזית בתזונה כזו היא ירידה ברגישות לאינסולין עם הזמן מה שיצור קצב התקדמות לא ליניארי (אחד הגורמים), אבל ניתן להתמודד עם זה באמצעות שינוי תזונה.
היתרון המרכזי של תזונה מרובת שומן ודלת פחמימה היא ההתקדמות, שהיא אמנם יותר אטית אך קרובה יותר לליניארית.

אני חושב שלרוב המתאמנים המתחילים דרושה תזונה מרובת פחמימה, אלא אם כן נמצא כי הם לא מגיבים טוב לפחמימה (תלוי באחוז שומן בין היתר)

בעבר כמות של 300+ גרם פחמימה גרם לי להשמנה נוראית במסה
וכשהיום אני על 230 בערך, עד 250 אני לא משמין באיזורים שהשמנתי בהם כשעברתי את ה 300.
אולי אחרי החיטוב האחרון זה השתנה, לא יודע.. מה שכן יש לי ניסיון מר עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית