הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר תוכנית מאמן

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
1. לא ידוע לי על הסרטון אולי זה סרטון למטרת יח"צ ?
2.וינגייט הוא ממש לא מושא צחוק זה שיש אנשים שלמדו שם ולא מבינים זה כי הם לא השקיעו בלמידה שלהם

במהלך הss אכלת יותר ובגלל זה גדלת יותר חחחח אני די בטוח
הגדילה המשמעותית מתחילה אחרי שלושה חודשים ככה שזה די הגיוני

עכשיו תקשיב נפרט לך קצת:
שרירינו בנויים מסוגי סיבים שונים ולכל אדם תתאים תכנית טמפו שונה, וזאת מפני שרובינו בנויים מאחוז שרירים שונה. חלק יפיקו יותר היפרטרופיה (גדילה בסיבי השריר) ממספר חזרות קטן וחלק ממספר חזרות גדול יותר. שינוי הטמפו ייתן עניין גדול יותר באימון ויהיה פחות שטחי. חשוב מכך – שינוי הקצב ייתן גירוי לשינויים בסיבי השריר השונים של השריר וכך יקדם בדרך טובה התפתחות גודל וכח וכמובן ישפר את הביצועים הספורטיביים. בגדול, סטים אשר נמשכים עד 20 שניות יתרמו יותר לפיתוח כח, 20-40 שניות יתרמו יותר להיפרטרופיה ומעל 40 שניות יתרמו יותר לסיבולת השריר.

מה למדים מפה ?
סט שמכיל 10 חזרות עם קצת של 4 שניות באקצנטרי יפיק את המירב למסה

בSS אכלתי בדיוק כמו עכשיו.
קראת את ההודעה שלך לפני ששלחת?נגדת את העיקרון שאמרת שחייב תכנית "בילדינג" כדי לגדול בחלק הראשון ואז בחלק השני פלטת שטויות לגבי כמות הזמן שתהיה תחת סט יקבע אם תפתח כוח או לא.
כל פעם שאני עובד בעצימות אני מתעכב משמעותית יותר במהלך הסט מאשר כשאני נותן קצת עבודה בילדרית וכך עוד רבים שאני מכיר.

בSS אכלתי בדיוק כמו עכשיו.
קראת את ההודעה שלך לפני ששלחת?נגדת את העיקרון שאמרת שחייב תכנית "בילדינג" כדי לגדול בחלק הראשון ואז בחלק השני פלטת שטויות לגבי כמות הזמן שתהיה תחת סט יקבע אם תפתח כוח או לא.
כל פעם שאני עובד בעצימות אני מתעכב משמעותית יותר במהלך הסט מאשר כשאני נותן קצת עבודה בילדרית וכך עוד רבים שאני מכיר.
חחח לא משנה איך תסתכל על זה כשאתה תעשה 5 חזרות הסט לא ייארך 40 שניות ושוב אני לא מתווכח מה שהבאתי זה נתון מדעי
קרא לזה "ניחוש מושכל"
מוזר אני די בטוח שאם תתאמן בלי דדליפט אתה תתחזק
תבין כל אימון התנגדות יחזק אותך השאלה היא באיזה רמה

Back
למעלה תחתית