הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
שמתי לב כשככל שאני מנסה להעלות משקל יותר קשה לי לשמור על הקימור בגב כמו שצריך ולאט לאט הגב שלי מתחיל לתעגל.
יש שיטות / טיפים / דרכים או וואטאבר שיעזרו לי לשמור על הגב מקומר כמו שצריך ?
תודה לעוזרים.

עם גב עגול בדדליפט אפשר להרים יותר. באיזשהו שלב, כל אחד צריך להחליט לאן הוא לוקח את זה. כדי לשמור על גב נייטראלי, מכווצים בטן, ישבן, מוציאים חזה ועושים תמרון וולסאלבה (לוקחים נשימה עמוקה לפני שהחזרה מתחילה, ועוצרים את האוויר עד שהיא מסתיימת - כמו שעושים כשמחרבנים).

• פותח/ת השרשור
עם גב עגול בדדליפט אפשר להרים יותר. באיזשהו שלב, כל אחד צריך להחליט לאן הוא לוקח את זה. כדי לשמור על גב נייטראלי, מכווצים בטן, ישבן, מוציאים חזה ועושים תמרון וולסאלבה (לוקחים נשימה עמוקה לפני שהחזרה מתחילה, ועוצרים את האוויר עד שהיא מסתיימת - כמו שעושים כשמחרבנים).
הבעיה היא שאת כל מה שאמרת אני עושה, ורק קשה לי קצת להחזיק את הבטן והתחת מכווצים מחשש שפשוט אחרבן את המעיים שלי.
קורה מצב שאני מתחיל לעלות ובהתחלה הגב ישר ואז הוא טיפה מתעגל ולמעלה מתקמר חזרה, ובירידה הוא מקומר כמו שצריך.
קשה לי להזיק את המוט כל הזמן צמוד לשוק בעלייה, יש קשר בין השניים ?

אני עושה פאוז דדליפט ודווקא בפאוז דדליפט יש לי את הקושי להחזיק את הגב מקומר.
תסובב את האגן ותנסה להחזיק אותו מסובב הכי חזק שאתה יכול, גם ברגע שהמוט מתנתק מהרצפה תכווץ חזק את הגלוטס עד הנעילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית