הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ברכיים וגב

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
התחלתי להתאמן לפני כחודשיים לפי SS, אני לא יודע לגבי הטכניקה שלי בסקוואט אבל ניסיתי לעשות הכול
לפי מיטב הבנתי מהספר רק שהפיסוק שלי היה יותר רחב מרוחב הכתפיים שלי בגלל הגובה שלי. אחרי
שהתקדמתי והוספתי 20 קילו למשקל ההתחלתי (בקפיצות של 5 בהתחלה ו2.5 יותר מאוחר) בשלב
מסוים התחילו לכאוב לי הברכיים בזמן הסקוואט, אחרי כמה אימונים שהכאב לא עבר ניסיתי לעבור ללאנג'ים ושוב פעם כאבו לי הברכיים. עכשיו אני עובד בעבודה פיזית של 10-12 שעות ביום 4-5
ימים בשבוע ומאז שהתחלתי לעבוד הכאבים בברכיים החמירו ובנוסף לכך התחיל לכאוב לי הגב באיזור
הרומבויד ובצד שמאל של הגב התחתון. כבר קבעתי תור לאורטופד ואני אראה אותו רק בסוף החודש.
חיפשתי קצת חומר על כאבי גב וברכיים ונראה לי שעליתי על בעיה אצלי שקוראים לה הטיית האגן או pelvic obliquity אני מבסס את ההשערה הזאת על זה שהכתפיים שלי לא מאוזנות וצד אחד של האגן שלי יותר בולט מהשני. קיוויתי שיש פה מישהו עם ידע כלשהו בנושא שיוכל לייעץ לי, רציתי לדעת מה מותר ומה אסור לי לעשות באימונים במידה ויש לי את הבעיה הזאת. למי שמעוניין לדעת
איך זה נראה אצל הסובלים מתופעה זו, הנה קישור לתמונה: http://www.shemidc.co.il/lib/1022515.gif

תודה רבה לכל העוזרים.

לא שזה לגמרי בלתי אפשרי שאתה באמת סובל ממשהו כזה, אבל הרבה הרבה יותר סביר שהכאבים נובעים מבעיה טכנית (או מטכניקה שהיא בעייתית עבורך בסיטואציה הנוכחית) בשילוב עם העומס של עבודה פיסית. בזמן שאתה מחכה לאורטופד, אני הייתי בודק את הכיוון הזה.

• פותח/ת השרשור
אתמול ניסיתי לעשות סקוואט עם 10 קילו פחות מהמשקל המקסימלי שהגעתי אליו בתוכנית, הגב וברך שמאל לא כאבו לי בכלל, רק ברך ימין שאמורה להיות קצרה יותר אם אני באמת סובל מהבעיה הזאת.
כל היום אני מנסה להבין מה לא בסדר בטכניקה שלי, הגעתי למצב שאני מעמיס פלטות על מקל של
מטאטא ומצלם את עצמי מזוויות שונות כדי להבין מה לא בסדר 😵 בכל מקרה לא נראה לי שייגרם לי נזק בלתי הפיך עד סוף החודש ועד אז אני אמור להוסיף עוד איזה
20 קילו לסקוואט. אגב שאלה, אני אמור לדחוף את הברכיים החוצה גם בזמן העלייה? כי זה די עוזר
למנוע את הכאבים. תודה.

מה סתומרת לדחוף ברכיים החוצה בעלייה ? אני בעלייה משתדל כמה שיותר שהברכיים לא יצאו החוצה ויעברו את הסוף של הנעליים .

• פותח/ת השרשור
לדחוף החוצה זאת אומרת לצדדים, לפי הטכניקה שריפטואו מלמד הברך אמורה לעבור את קו הרגל
בקטע הכי נמוך בסקוואט אבל ממש בטיפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית