הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלוס קלורי לאחר ריסט

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
לאחר ריסט, במעבר לתוכנית כח ייעודית - האם אני צריך להישאר על אותו פלוס קלורי? או שלהוריד קצת?
כרגע אני על פלוס של 500

להוסיף סתם קלוריות עוד לפני שהרגשת את עצימות התכנית זה לא חכם במיוחד (אלא אם כן אתה לא עולה מספיק כרגע).
תתחיל את התכנית, תראה כמה היא קשה ביחס לתפריט שלך בזמן שהמשקלים עולים ותחליט לאט לאט אם צריך להוסיף.
500 קלוריות זה עודף סטנדרטי להתחלה. ברגע שתתחיל להיתקע ודילואודים ובלגנים, תחליט אם יש צורך בהוספה. וגם אז, לא ממליץ למהר עם זה. עדיף לבדוק אם יש אפשרות להוסיף שעות שינה, קריאטין, קפאין, רייג' או לשחק עם הערכים לפני שמתחילים להוסיף קלוריות שלרוב יגיעו בעיקר לשומן.

• פותח/ת השרשור
להוסיף סתם קלוריות עוד לפני שהרגשת את עצימות התכנית זה לא חכם במיוחד (אלא אם כן אתה לא עולה מספיק כרגע).
תתחיל את התכנית, תראה כמה היא קשה ביחס לתפריט שלך בזמן שהמשקלים עולים ותחליו לאט לאט אם צריך להוסיף.
500 קלוריות זה עודף סטנדרטי להתחלה. ברגע שתתחיל להיתקע ודילואודים ובלגנים, תחליט אם יש צורך בהוספה. וגם אז, לא ממלית למהר עם זה. עדיף לבדוק אם יש אפשרות להוסיף שעות שינה, קריאטין, קפאין, רייג' או לשחק עם הערכים לפני שמתחילים להוסיף קלוריות שלרוב יגיעו בעיקר לשומן.

אני כבר נמצא במסה זמן מה, ויש לי עוד 4 חודש בערך..
את הפלוס הקלורי שאני נמצא בו כבר הגעתי אליו בהדרגה כמובן, ועם התקדמות במשקלים שעבדתי עליהם עד כה - בנצ',פרס, מתח.
לתוכנית כח אני נכנס כי התחלתי לא מזמן סקוואט ודדליפט ואני רוצה להתקדם בכל משקלי העבודה בצורה הרבה יותר משמעותית 😃

קפאין כבר משתמש הרבה זמן, רייג' מקבל כששם מטאל באוזניות 😉 וריסט אני עושה בלחיצות כי אני לא אתחיל טקסס מבנצ' 90 ופרס 55, אתקע מהר מאוד.. אז ריסט של 20%.
בגלל זה שאלתי אם להוריד מהפלוס הקלורי או לא, אבל עכשיו כשאני חושב על זה מבחינת הדדליפט והסקוואט אני מתחיל לכל דבר ולכן כדאי לי להישאר על הפלוס הקלורי.

אגב,
מבחינת אחוזי השומן עד כה אני מרוצה (לשם שינוי) ביחס למסות אחרות שלי.
הפעם רוב העלייה לא מתרכזת רק בשומן 😆

אבל סבבה הבנתי אחי,
אחזיק את הפלוס לבינתיים.

בטח שלא אעלה ל 700 על ההתחלה 😃

אה, משום מה חשבתי ששאלת אם יש צורך להוסיף קלוריות, לא להפחית. My bad.
אפשר להוריד קצת בהתחלה אם לחוץ לך, לפחות בשבועות הראשונים שבהם כנראה יהיה לך קל.

• פותח/ת השרשור
אה, משום מה חשבתי ששאלת אם יש צורך להוסיף קלוריות, לא להפחית. My bad.
אפשר להוריד קצת בהתחלה אם לחוץ לך, לפחות בשבועות הראשונים שבהם כנראה יהיה לך קל.

פאק איט, שיהיה.. אני אאגור את עודף הקלוריות עבור הסקוואט והדדליפט וזהו.
בלחיצות אולי אקפוץ בחמישיות בין אימונים כדי לצמצם את זמן העבודה על המשקלים הקלים.

תודה אחי 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית