הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בולדנון

Baloteli45

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום בקרוב אני כניראה מחליט ללכת על סייקל מסה
ew tren-e 600
ew test-e 750
עכשיו השאלה שלי מה עדיף לי לשלב 800 בולד בשבוע או 70 מג דיבול ביום
לפי מה שידוע לי דיבול נותן כוח ומצוין למסה
הבולד חוץ מי תחושת הרעב והמראה הנוקשה מה עוד נותן? שמעתי שנותן איכות שריר זה נכון?

בולדנון טוב לתיאבון ומראה של השריר. לרוב נדרש מינון גבוהה ושימוש ממושך של 16 שבועות בכדי לקבל את האפקט שלו.

טרן וטסט יספיקו לך. אתה יכול להוסיף אוראלי כמו דיבול סופרדרול וכאלה לשבועות הראשונים זה יתן לך קיק ומסה . נראה לי הבולד מיותר.

בולדנון טוב לתיאבון ומראה של השריר. לרוב נדרש מינון גבוהה ושימוש ממושך של 16 שבועות בכדי לקבל את האפקט שלו.

טרן וטסט יספיקו לך. אתה יכול להוסיף אוראלי כמו דיבול סופרדרול וכאלה לשבועות הראשונים זה יתן לך קיק ומסה . נראה לי הבולד מיותר.
מסכים עם הנאמר לגביי בולד, אבל אני לדעתי לא לעשות קיק סטארט אלא מתחילת שבוע שלישי, כשהחומרחם יציבים

שלום בקרוב אני כניראה מחליט ללכת על סייקל מסה
ew tren-e 600
ew test-e 750
עכשיו השאלה שלי מה עדיף לי לשלב 800 בולד בשבוע או 70 מג דיבול ביום
לפי מה שידוע לי דיבול נותן כוח ומצוין למסה
הבולד חוץ מי תחושת הרעב והמראה הנוקשה מה עוד נותן? שמעתי שנותן איכות שריר זה נכון?
טרן + טסט + דיבול. מושלם סייקל פצצה! על תכניס לפה בולדנון.
אבל בטח שלא 70 מלגרם דיבול. אם אתה שוקל פחות מ-100 קילו 30-40 מלגרם יעבוד מצויין אם הדיבול שלך איכותי. ואם אתה שוקל מעל 100 קילו 50 מלגרם.

מאוד מסכים עם @Alex0001 . אין צורך בתוספת של בולדנון לסייקל כזה. שילוב של טסט וטרן מעולה למסה.
הוספה של אוראלי לתקופה מוגבלת ובמינון סביר גם מעולה. דיבול טוב מאוד, אבל להיזהר מזבל ויש הרבה ממנו. גם אנדרול, M1T וסופרדרול יכולים להיות מעולים בסייקל כזה (עבורי כ"א מהם היה עדיף). שוב, לא מפגיזים במינון בגלל חשש שקנית כדורי חרא, טעות והכבד יסבול.
שים לב גם למינוני השמנים. 600mg/wk טרן מינון די גבוה. אני מקווה שאתה מנוסה בגזרת הטרן. לא לעניין לדחוף מינון כזה של טרן ארוך ללא ניסיון.

• פותח/ת השרשור
מאוד מסכים עם @Alex0001 . אין צורך בתוספת של בולדנון לסייקל כזה. שילוב של טסט וטרן מעולה למסה.
הוספה של אוראלי לתקופה מוגבלת ובמינון סביר גם מעולה. דיבול טוב מאוד, אבל להיזהר מזבל ויש הרבה ממנו. גם אנדרול, M1T וסופרדרול יכולים להיות מעולים בסייקל כזה (עבורי כ"א מהם היה עדיף). שוב, לא מפגיזים במינון בגלל חשש שקנית כדורי חרא, טעות והכבד יסבול.
שים לב גם למינוני השמנים. 600mg/wk טרן מינון די גבוה. אני מקווה שאתה מנוסה בגזרת הטרן. לא לעניין לדחוף מינון כזה של טרן ארוך ללא ניסיון.
תודה אחי כן מנוסה אם טרן
ולמה בדיוק אנדרול עדיף על דיבול? אם תוכל לפרט לי קצת
יש לי ניסיון אם אנדרול טורקי רוצה לשמור אותו לסייקל אחר
סופרדרול לא ניסיתי אף פעם מה היתרונות שלו על דיבול ואנדרול?

תודה אחי כן מנוסה אם טרן
ולמה בדיוק אנדרול עדיף על דיבול? אם תוכל לפרט לי קצת
יש לי ניסיון אם אנדרול טורקי רוצה לשמור אותו לסייקל אחר
סופרדרול לא ניסיתי אף פעם מה היתרונות שלו על דיבול ואנדרול?
אנדרול יותר עוצמתי מדיבול בעיקר בצבירת מסה. שניהם מעניקים קצת bloat, אבל זה משתנה בין משתמשים ואפילו אצל משתמש אחד בתקופות שונות.
סופרדרול לרוב מעניק יותר כח משניהם. צבירת המסה איתו דומה אבל הרבה יותר איכותית ונאה ויזואלית. החיסרון העיקרי קשור ברעילות גבוהה יותר לכבד מאשר אנדרול ובוודאי דיבול. עבורי ועבור מרבית המשתמשים הוא מספר 1 כאוראלי.

• פותח/ת השרשור
אנדרול יותר עוצמתי מדיבול בעיקר בצבירת מסה. שניהם מעניקים קצת bloat, אבל זה משתנה בין משתמשים ואפילו אצל משתמש אחד בתקופות שונות.
סופרדרול לרוב מעניק יותר כח משניהם. צבירת המסה איתו דומה אבל הרבה יותר איכותית ונאה ויזואלית. החיסרון העיקרי קשור ברעילות גבוהה יותר לכבד מאשר אנדרול ובוודאי דיבול. עבורי ועבור מרבית המשתמשים הוא מספר 1 כאוראלי.
כמה שאלות
כמה רעיל יותר מאנדרול?
וכמה זמן אפשר למשוך איתו?
אני יודע שאסור לדבר על מחיר רק שואל אם יש הבדל משמעותי במחיר
ואיזה חברות משווקות את הסופרדרול ואיזו הכי מומלצת

סתם ככה מצאתי משהו בחיפוש שיענה על כמה שאלות ששאלת…

Week 1-6:
Test P 150mg/ed
Methylstenbolone 30mg/ed

Week 2-6:
HCG 500IU/week

Week 7-10:
Nolvadex: 40-40-20-20mg/ed
Clomid 100-100-50-50mg/ed

Methylstenbolone הוא נגזרת DHT מעט דומה אך גם מעט חלש מסופרדרול בהיבטים של כח ומסה. הרעילות לכבד מופחתת לעומת סופרדרול וברת השוואה לזו של אנדרול (ההשוואות מבוססות על ידע, חוות דעת מרובות וכמובן ניסיון אישי).

צפה בקובץ המצורף 17952

בעוד DHT או נגזרות כמו פרווירון אינן ממשות
את האנבוליות הראוייה עקב העדפה מאוד ברורה לאנזים המכונה 3alpha hydroxysteroid dehydrogenase (3HSD). זהו אנזים שיוצר סטרואידים חלשים יותר ע"י הורדת קבוצת ה-3keto מהמולקולה וכך נוצר מטאבוליט שמהווה סטראיד מאוד חלש. 3HSD הוא אנזים הנמצא בריכוז גבוה מאוד בריקמת השריר ובעצם מהווה "קיר חוסם" לסטרואידים הנוטים להתחבר אליהם ומונע את השפעתם בריקמת השריר. ב-Methylstenbolone מוצמדת קבוצת מטיל בC3 המספקת הגנה מהאנזים הזה. ומאפשרת לסטרואיד אנבוליות מלאה בריקמת השריר.
העמידות למעבר ראשון בכבד מתקבלת מקבוצת המטיל ב-c17.
ארומטיזציה והמרה לאסטרוגן כמובן בלתי אפשריים.
למעשה Methy-Stenbolone הוא שילוב של סופרדרול ו- M1T אולי שני האוראליים החזקים שיוצרו. הוא זהה לסופרדרול בדימטיל ב-C17 ו-C3 וזהה ל-M1T ב-1ene שבC1.
הסטרואיד עדיין חוקי בארה"ב.

צפה בקובץ המצורף 17952

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית