הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קריאטין

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
שלום.
החלטתי שאני רוצה לתסף בקריאטין.
אז יש לי כמה שאלות:
1-קריאטין לקחת כ5 גרם ביום?יש צורך לבצע הפסקות משימוש בו?
2-מה ההבדל בין micronized לבין monohydrate?
3-קניתי את ה MICRONIZED של דיימטיי*,האם זה יהווה לי בעיה שקניתי דווקא MICRONIZED ?
4-האם תהיה עלייה במשקל גוף לאחר שימוש בקריאטין?
5-לפי מה שהבנתי מהאשכול הקודם לא תהיה בעיה לצרוך מולטי,מגנזיום וקריאטין?
6-תודה לכל מי שיענה,וגם למי שלא.

שלום.
החלטתי שאני רוצה לתסף בקריאטין.
אז יש לי כמה שאלות:
1-קריאטין לקחת כ5 גרם ביום?יש צורך לבצע הפסקות משימוש בו? כן,לא צריך לעשות הפסקות זה לא הורמונים שהגוף מייצר פחות עקב לקיחתם לאורך זמן .
2-מה ההבדל בין micronized לבין monohydrate? מיקרונזד אמור להתערבב במים יותר בקלות לא משהו שאמור לשנות בתכלס .
3-קניתי את ה MICRONIZED של דיימטיי*,האם זה יהווה לי בעיה שקניתי דווקא MICRONIZED ?אין שום בעיה
4-האם תהיה עלייה במשקל גוף לאחר שימוש בקריאטין?משתנה מבן אדם לאדם , עקב ספיחת נוזלים לשרירים יש אפשרות שתעהל במשקל גוף .
5-לפי מה שהבנתי מהאשכול הקודם לא תהיה בעיה לצרוך מולטי,מגנזיום וקריאטין?אין שום בעיה .
6-תודה לכל מי שיענה,וגם למי שלא.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה אתה מהיר מאוד.
ויש לי עוד שאלה,האם העלייה במשקל היא תמידית?
או שאחרי שבוע הקילו שעליתי יעלם?
תודה
1.כן ולא צריך הפסקות
2.MICRONIZED זה כמו monohydrate רק יותר קטן ומפורר
3.אין בעיה
4.כן
5.אין בעיה
תודה גם לך

תודה רבה על העזרה אתה מהיר מאוד.
ויש לי עוד שאלה,האם העלייה במשקל היא תמידית?
או שאחרי שבוע הקילו שעליתי יעלם?
תודה

תודה גם לך
לא העלייה היא לא תמידית.
אומנם היא יכולה לרדת ולעלות עקב כך שהנוזלים בגוף שלנו ובשרירים משתנים מידי פעם עקב צריכה של פחמימות יותר או פחות ,
אבל אם הקריאטין הביא לך שני קילו במשקל אז אתה לא תעלה עוד שבוע עוד שני קילו זה לא עובד ככה .

• פותח/ת השרשור
לא העלייה היא לא תמידית.
אומנם היא יכולה לרדת ולעלות עקב כך שהנוזלים בגוף שלנו ובשרירים משתנים מידי פעם עקב צריכה של פחמימות יותר או פחות ,
אבל אם הקריאטין הביא לך שני קילו במשקל אז אתה לא תעלה עוד שבוע עוד שני קילו זה לא עובד ככה .
תודה רבה

2 - קריאטין מונו(היידרט) הוא סוג אחד של קריאטין מבין כמה נוספים. "מיקרוניידז" הוא התיאור הפיזי של הקריאטין - קטן ודק יותר כי הקריאטין הרגיל שהוא לא מיקרונייזד הוא קריאטין די "עבה" שההרגשה איתו זה כמו לבלוע מלח גס.

תקשיב הקריאטין יחסית תוסף מצוין לשיפור ביצועים לא הייתי אומר שזה מנפח

כי הקריאטין לוקח את כל המים שבגוף ומעביר אותם לשרירים מה שנותן לך יותר כוח ( ויחסית מניסיון אישי שלי באמת הקריאטין באמת משפר ביצועים)

אתה כן תעלה בקילו זה בטוח אבל קח בחשבון שזה מים שנשארים בשרירים ובסופו של שימוש המים ירדו

אני לוקח את זה בסייקלים
4 פעמים ביום למשך השבוע הראשון
ואז עד סוף החודש רק פעם אחת

ואז חודש מנוחה מזה ממליץ מאוד להשתמש בקריאטין ככה

כי הקריאטין לוקח את כל המים שבגוף ומעביר אותם לשרירים מה שנותן לך יותר כוח ( ויחסית מניסיון אישי שלי באמת הקריאטין באמת משפר ביצועים)
זאת ממש הסיבה שיש יותר כוח
🤦‍♂️

תקשיב הקריאטין יחסית תוסף מצוין לשיפור ביצועים לא הייתי אומר שזה מנפח

אתה כן תעלה בקילו זה בטוח אבל קח בחשבון שזה מים שנשארים בשרירים ובסופו של שימוש המים ירדו

אני לוקח את זה בסייקלים
4 פעמים ביום למשך השבוע הראשון
ואז עד סוף החודש רק פעם אחת

ואז חודש מנוחה מזה ממליץ מאוד להשתמש בקריאטין ככה
@SweetBamba יש פה בחור מטעה אנשים מדבר שטויות, שים עין תסתכל על עוד תגובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית