עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר גם לעמוד על הראש ולחכות שהגרביטציה תעשה את שלה. השאלה מה יביא אותך הכי מהר וביעילות למטרות שלך.בסדר גמור. אם תוך שנה הידיים שלך יגדלו בעוד 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מאימונים בגישה כזאת - אוכל את הכובע.
אז? חסר מאמנים טובים אחרים שטוענים אחרת?
אפשר גם לעלות ב-10 קילו תוך כדי אכילה נכונה ולעשות רק מתח, מקבילים ושכיבות סמיכה וגם אז תראה שהידיים שלך גדלו. אז למה אתה צריך את ריפטו, סטאר ואחרים?
בסדר גמור. אם תוך שנה הידיים שלך יגדלו בעוד 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מאימונים בגישה כזאת - אוכל את הכובע.
נכון, אבל לטעון שהגישה של הזנחת שרירי הידיים היא הכי יעילה ונכונה והשאר כביכול טועים, פשוט לא נכון להגיד בעיניי במיוחד כשמדובר בגוף אדם שניתן לשנותו בכל רגע נתון.השאלה מה יביא אותך הכי מהר וביעילות למטרות שלך.
אתה פשוט לא מבין מה סטאר אמר במאמר הזה, שזלזלת בו.נכון, אבל לטעון שהגישה של הזנחת שרירי הידיים היא הכי יעילה ונכונה והשאר כביכול טועים, פשוט לא נכון להגיד בעיניי במיוחד כשמדובר בגוף אדם שניתן לשנותו בכל רגע נתון.
נכון, אבל לטעון שהגישה של הזנחת שרירי הידיים היא הכי יעילה ונכונה והשאר כביכול טועים, פשוט לא נכון להגיד בעיניי במיוחד כשמדובר בגוף אדם שניתן לשנותו בכל רגע נתון.
ברור שלא, אבל מתי הם מקבלים גירוי יותר גדול: בלחיצות ובמשיכות או בעבודה ישירה עליהם?אתה פשוט לא מבין מה סטאר אמר במאמר הזה, שזלזלת בו.
כשאתה עובד בלחיצות ומשיכות, אתה חושב שהבייספס והטרייספס שלך נחים? שוכבים על החוף נהנים מהחיים?
אני יכול לשאול אותך הפוך: מתי תקבל גירוי יותר גדול, מבייספס קרלז של 40 קילו, או מחתירה של 100 קילו?ברור שלא, אבל מתי הם מקבלים גירוי יותר גדול: בלחיצות ובמשיכות או בעבודה ישירה עליהם?
אם הטכניקה שלי מושלמת בשניהם אז הבייספס קרלז.אני יכול לשאול אותך הפוך: מתי תקבל גירוי יותר גדול, מבייספס קרלז של 40 קילו, או מחתירה של 100 קילו?
אתה טועה, וזה אפילו לא הגיוני מה שרשמת.אם הטכניקה שלי מושלמת בשניהם אז הבייספס קרלז.
אתה טועה, וזה אפילו לא הגיוני מה שרשמת.
אתה מבין שבחתירה הבייספס שלך מתכווץ בדיוק כמו בקרלז? אבל בדיוק?
לפני זה - אתה מבין שלשריר יש רק דרך אחת להתכווץ, כמו קפיץ? או שאתה מאלה שחושבים שיש משמעות לזוויות ו"לתקוף את השריר", ואז הדיון בינינו מיותר?
אני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...אתה טועה, וזה אפילו לא הגיוני מה שרשמת.
אתה מבין שבחתירה הבייספס שלך מתכווץ בדיוק כמו בקרלז? אבל בדיוק?
לפני זה - אתה מבין שלשריר יש רק דרך אחת להתכווץ, כמו קפיץ? או שאתה מאלה שחושבים שיש משמעות לזוויות ו"לתקוף את השריר", ואז הדיון בינינו מיותר?
אני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...
תקרא קצת על תוכנית ה- FST-7 של האני רמבוד.לפי איזה הסבר?
אתה יכול להביא רפרנס לכך שפאמפ תורם לגדילת מסת השריר?
סבבה,תקרא קצת על תוכנית ה- FST-7 של האני רמבוד.
אתה רוצה הוכחה שהשרירים בידיים בנויים כמו שרירים אחרים בגוף? או הסבר מה זה היפרטרופיה ואיך היא מתרחשת? כי לא ממש הבנתי מה אתה רוצה שיוכיחו לךאני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...
זה ממש לא משנה, מה שבא לך.אז אחרי כל המסיבה שהיתה פה אפשר תשובה חד משמעית תרגיל אחד ושלושה סטים או אחד וארבעה סטים או שני תרגילים ושני סטים כל אחד ?
אתה רוצה הוכחה שהשרירים בידיים בנויים כמו שרירים אחרים בגוף? או הסבר מה זה היפרטרופיה ואיך היא מתרחשת? כי לא ממש הבנתי מה אתה רוצה שיוכיחו לך
איך המשפט הזה ענה על מה שכתבתי, ושציטטת בהודעה שלך?אני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...