הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB bicep

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
כמה להקדיש לבייספ ואיזה תרגילים עדיף אני כרגע עושה אחיזה צרה במוט w בכיסא כומר 3x8 וכפיפות מרפקים 3x8 יש עצות? ועוד משהו האם אחרי 4-5 חודשים בתוכנית a b כדאי להחליף?

בסדר גמור. אם תוך שנה הידיים שלך יגדלו בעוד 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מאימונים בגישה כזאת - אוכל את הכובע.

אז? חסר מאמנים טובים אחרים שטוענים אחרת?
אפשר גם לעלות ב-10 קילו תוך כדי אכילה נכונה ולעשות רק מתח, מקבילים ושכיבות סמיכה וגם אז תראה שהידיים שלך גדלו. אז למה אתה צריך את ריפטו, סטאר ואחרים?
אפשר גם לעמוד על הראש ולחכות שהגרביטציה תעשה את שלה. השאלה מה יביא אותך הכי מהר וביעילות למטרות שלך.

בסדר גמור. אם תוך שנה הידיים שלך יגדלו בעוד 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מאימונים בגישה כזאת - אוכל את הכובע.

לא טענתי שזה יביא אותי לעוד 6 ס"מ היקף יד ואני גם לא מעוניין בכך.

הידיים הם שרירים קטנים ולכן יכולת הגדילה (הטבעית) שלהם היא מוגבלת בעיקר מבחינה גנטית לכל אחד ואחד,
בעוד הגב,הרגליים והחזה יכולים לגדול הרבה יותר.

אם אתה לעומת זאת,
מסוגל בשנה להגדיל את הידיים ב 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מה so called התשת שריר, אז גם אני - אוכל את הכובע.

השאלה מה יביא אותך הכי מהר וביעילות למטרות שלך.
נכון, אבל לטעון שהגישה של הזנחת שרירי הידיים היא הכי יעילה ונכונה והשאר כביכול טועים, פשוט לא נכון להגיד בעיניי במיוחד כשמדובר בגוף אדם שניתן לשנותו בכל רגע נתון.

נכון, אבל לטעון שהגישה של הזנחת שרירי הידיים היא הכי יעילה ונכונה והשאר כביכול טועים, פשוט לא נכון להגיד בעיניי במיוחד כשמדובר בגוף אדם שניתן לשנותו בכל רגע נתון.
אתה פשוט לא מבין מה סטאר אמר במאמר הזה, שזלזלת בו.
כשאתה עובד בלחיצות ומשיכות, אתה חושב שהבייספס והטרייספס שלך נחים? שוכבים על החוף נהנים מהחיים?

לא טענתי שצריך להזניח אותם.
ההיפך,

בזמן שאומנם אמרתי שתרגיל אחד מספיק, ונניח שמדובר ב 8 סטים שבועיים.

אם אתה עושה צ'ין אפס אתה מוסיף עבודה מעולה על הבייספס, ואם אתה עושה מקבילים עם משקל אתה מוסיף
עבודה מעולה על הטרייספס.

אתה פשוט לא מבין מה סטאר אמר במאמר הזה, שזלזלת בו.
כשאתה עובד בלחיצות ומשיכות, אתה חושב שהבייספס והטרייספס שלך נחים? שוכבים על החוף נהנים מהחיים?
ברור שלא, אבל מתי הם מקבלים גירוי יותר גדול: בלחיצות ובמשיכות או בעבודה ישירה עליהם?

ברור שלא, אבל מתי הם מקבלים גירוי יותר גדול: בלחיצות ובמשיכות או בעבודה ישירה עליהם?
אני יכול לשאול אותך הפוך: מתי תקבל גירוי יותר גדול, מבייספס קרלז של 40 קילו, או מחתירה של 100 קילו?

אם הטכניקה שלי מושלמת בשניהם אז הבייספס קרלז.
אתה טועה, וזה אפילו לא הגיוני מה שרשמת.
אתה מבין שבחתירה הבייספס שלך מתכווץ בדיוק כמו בקרלז? אבל בדיוק?
לפני זה - אתה מבין שלשריר יש רק דרך אחת להתכווץ, כמו קפיץ? או שאתה מאלה שחושבים שיש משמעות לזוויות ו"לתקוף את השריר", ואז הדיון בינינו מיותר?

לפני זה - אתה מבין שלשריר יש רק דרך אחת להתכווץ, כמו קפיץ? או שאתה מאלה שחושבים שיש משמעות לזוויות ו"לתקוף את השריר", ואז הדיון בינינו מיותר?

"להרוג את השריר"

אני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...

אני בדעה שהידיים שלך גדלות כתוצאה מפאמפ עד שיוכח לי אחרת...
אתה רוצה הוכחה שהשרירים בידיים בנויים כמו שרירים אחרים בגוף? או הסבר מה זה היפרטרופיה ואיך היא מתרחשת? כי לא ממש הבנתי מה אתה רוצה שיוכיחו לך

• פותח/ת השרשור
אז אחרי כל המסיבה שהיתה פה אפשר תשובה חד משמעית תרגיל אחד ושלושה סטים או אחד וארבעה סטים או שני תרגילים ושני סטים כל אחד ?

אתה רוצה הוכחה שהשרירים בידיים בנויים כמו שרירים אחרים בגוף? או הסבר מה זה היפרטרופיה ואיך היא מתרחשת? כי לא ממש הבנתי מה אתה רוצה שיוכיחו לך

אני לא צריך שתוכיח לי כלום, אני הצעתי לפותח האשכול בדיוק את מה שאתה כתבת - לא יותר מ-9 סטים בשבוע ליד קדמית (שאותם פרסתי לשלושה תרגילים עם שלושה סטים בכל תרגיל). אני מאמין שהשקעה כזאת תניב יותר תוצאות מאשר רק תרגיל אחד בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית