הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היבט לתוך עולמם של סכיזופרנים

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
באתי לכתוב איזו התחכמות, אבל אחרי שראיתי את הציורים - חזק מאד. במיוחד הציור השישי.

ציירתי את עצמי, האם אני סכיזופרני ?
10918532_10205663348771259_563254389_o.jpg

ה-sex-pack שלך שוכב על הצד 🤣
מה אומרים הרופאים? יש תקווה, אפשר עדיין לתקן את זה?

ואם ברצינות ונתעלם מההטרלה שלי, אתם חושבים שיכול להיות שאולי הם לא משוגעים אם כי "יותר מפותחים" או אולי "פחות מפותחים " והם יכולים לראות דברים אחרים שאנחנו לא רואים ובכל זאת בגלל שהם מיעוט ואנחנו הרוב ישר אנחנו מתייגים אותם כמשוגעים ושולחים אותם למוסדות ומאכילים אותם בכדורים ?

חוץ מזה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים אם הם יכלו לצייר מה שהם חושבים הציורים שלהם היו נראים ככה או דומה גם בלי להיות מאובחנים בסכיזופרניה או מחלה כלשהי (או שזה רק אצלי ? יכול להיות אני לא בסדר אחרי הכל ?)
התגלגלת על הריצפה מרוב צחוק?
קצת

• פותח/ת השרשור
ואם ברצינות ונתעלם מההטרלה שלי, אתם חושבים שיכול להיות שאולי הם לא משוגעים אם כי "יותר מפותחים" או אולי "פחות מפותחים " והם יכולים לראות דברים אחרים שאנחנו לא רואים ובכל זאת בגלל שהם מיעוט ואנחנו הרוב ישר אנחנו מתייגים אותם כמשוגעים ושולחים אותם למוסדות ומאכילים אותם בכדורים ?

חוץ מזה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים אם הם יכלו לצייר מה שהם חושבים הציורים שלהם היו נראים ככה או דומה גם בלי להיות מאובחנים בסכיזופרניה או מחלה כלשהי (או שזה רק אצלי ? יכול להיות אני לא בסדר אחרי הכל ?)
נקודה מעניינת, גם אני חשבתי על זה. מעניין אם אפשר לחקור דבר כזה.

קצת
סכיזופרניה זה אי יכולת להבדיל בין מציאות לדמיון בבסיסה, לכן זה מפריך את המחשבה הזאת, אחרת כל מי שחולם בעצם נכנס לעולם מקביל\אחר\מורחב יותר

סכיזופרניה זה אי יכולת להבדיל בין מציאות לדמיון בבסיסה, לכן זה מפריך את המחשבה הזאת, אחרת כל מי שחולם בעצם נכנס לעולם מקביל\אחר\מורחב יותר
למה שזה לא יהיה נכון סך הכל ?
מאיפה הקביעה שהעולם הוא רק מה שאנחנו מכירים ?

קצת

המחלה גוררת גם היתנהגות ביזראית ומסוכנת בגלל זה יש העדפה לטפל בבעיה לפניי שאפילו נעשתה האבחנה מלאה
יש מצבים רבים שבן אדם סובל מבעיה אחרת (שצורכת תשומת לב מוגזמת ) והרפואה מיתחייסת לאפשרות של סכיזופרניה בעירבון
מלא ומאכילים אותם בכדורים שלא צריך
סתם דוגמא אני הכרתי שניי בחורות שטוענות שסובלות מהמחלה :
אחת שאני בוודאת יודע שהיא אומרת אמת והשנייה שבאופן ברור משקרת
נחש מה? את שניהם הכניסו למוסד סגור וטיפול תרופתי צמוד כי תכלס על הזין שלהם לעשות מאמץ מעבר למלא טפסים
ולבזבז על כול מטופל דקה וחצי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית