עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח עכשיו שמתי לב לזה התחלתי לצחוק בקול.ה-sex-pack שלך שוכב על הצד 🤣
מה אומרים הרופאים? יש תקווה, אפשר עדיין לתקן את זה?
התגלגלת על הריצפה מרוב צחוק?חחח עכשיו שמתי לב לזה התחלתי לצחוק בקול.
קצתהתגלגלת על הריצפה מרוב צחוק?
נקודה מעניינת, גם אני חשבתי על זה. מעניין אם אפשר לחקור דבר כזה.ואם ברצינות ונתעלם מההטרלה שלי, אתם חושבים שיכול להיות שאולי הם לא משוגעים אם כי "יותר מפותחים" או אולי "פחות מפותחים " והם יכולים לראות דברים אחרים שאנחנו לא רואים ובכל זאת בגלל שהם מיעוט ואנחנו הרוב ישר אנחנו מתייגים אותם כמשוגעים ושולחים אותם למוסדות ומאכילים אותם בכדורים ?
חוץ מזה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים אם הם יכלו לצייר מה שהם חושבים הציורים שלהם היו נראים ככה או דומה גם בלי להיות מאובחנים בסכיזופרניה או מחלה כלשהי (או שזה רק אצלי ? יכול להיות אני לא בסדר אחרי הכל ?)
אולי םא לתת להם לחיות במקום לבודד אותם ולהאכיל אותם בכדורים.נקודה מעניינת, גם אני חשבתי על זה. מעניין אם אפשר לחקור דבר כזה.
סכיזופרניה זה אי יכולת להבדיל בין מציאות לדמיון בבסיסה, לכן זה מפריך את המחשבה הזאת, אחרת כל מי שחולם בעצם נכנס לעולם מקביל\אחר\מורחב יותרואם ברצינות ונתעלם מההטרלה שלי, אתם חושבים שיכול להיות שאולי הם לא משוגעים אם כי "יותר מפותחים" או אולי "פחות מפותחים " והם יכולים לראות דברים אחרים שאנחנו לא רואים ובכל זאת בגלל שהם מיעוט ואנחנו הרוב ישר אנחנו מתייגים אותם כמשוגעים ושולחים אותם למוסדות ומאכילים אותם בכדורים ?
חוץ מזה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים אם הם יכלו לצייר מה שהם חושבים הציורים שלהם היו נראים ככה או דומה גם בלי להיות מאובחנים בסכיזופרניה או מחלה כלשהי (או שזה רק אצלי ? יכול להיות אני לא בסדר אחרי הכל ?)
קצת
למה שזה לא יהיה נכון סך הכל ?סכיזופרניה זה אי יכולת להבדיל בין מציאות לדמיון בבסיסה, לכן זה מפריך את המחשבה הזאת, אחרת כל מי שחולם בעצם נכנס לעולם מקביל\אחר\מורחב יותר
מדהים!ציירתי את עצמי,
מדהים!
אפילו בציור לא רואים שאתה מתאמן...😆
באמת שניסיתי:cray:😭😭😭מדהים!
אפילו בציור לא רואים שאתה מתאמן...😆
באמת שניסיתי:cray:😭😭😭
ואם ברצינות ונתעלם מההטרלה שלי, אתם חושבים שיכול להיות שאולי הם לא משוגעים אם כי "יותר מפותחים" או אולי "פחות מפותחים " והם יכולים לראות דברים אחרים שאנחנו לא רואים ובכל זאת בגלל שהם מיעוט ואנחנו הרוב ישר אנחנו מתייגים אותם כמשוגעים ושולחים אותם למוסדות ומאכילים אותם בכדורים ?
קצת