הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חימום לפני האימון

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, בדרך כלל אני רגיל לבוא בתחילת האימון לעשות כמה דקות בהליכון ריצה מהירה, להתחיל להגביר את עוצמת זרימת הדם בגוף ואז בכל תרגיל אני עושה לו את החימום שלו ( בעיקר במורכבים ).
עכשיו אני רוצה לשנות את החימום שלי ככה שאנ לא אצטרך להסתמך על ההליכון ושאני יוכל פשוט לבוא לעשות כמה תרגילים שישלבו חימום כל המפרקים ולכל הגוף וגם ימריצו לי את קצב זרימת הדם.
תדהה לעוזרים.

@Beast and cheat הגיב אודות כאבים בשכמות בעקבות הנחת המוט בסקוואט בצירוף סרטון המראה חימום עם מקל או מוט ריק לסיבוב המפרקים.
על מה אתה מדבר?

בלי מתיחות בכלל?? אני רוצה לראות מישהו שיגש אפילו ל-50 קילו סקוואט, לא יותר מזה, ישר מהמלתחה.
מהמלתחה זה קל. אם כבר, זה קשה מיד אחרי טיול בחוץ בסערה. אבל גם לא.

מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה זה LB ומה זה HB לכל הרוחות??
LB - Low Bar
HB - High Bar
אלו שתי צורות לעשות סקוואט, ההבדלים הם במיקום המוט על הגב, מה שמשפיע כמובן על המכניקה של הביצוע עצמו.

@stitch
אם כל הבעיות שאתה מתאר אכן קיימות אצלך, סביר להניח שאתה נכנס לתחתית לא נכונה בסקוואט. התחתית הנכונה, לא דורשת גמישות מעבר לבסיס של הבסיס, אם בכלל.
מה אתה חושב שלא גמיש אצלך ומונע ממך לרדת למטה? איזה שרירים אתה מותח לפני הסקוואט?
אני מהמר על אחת משתי האפשרויות - 1. הכל בראש שלך, 2. התחתית שלך לא נכונה.

אבל אולי אתה באמת מקרה חריג. פשוט אני יוצא מנקודת הנחה שאין לך איזשהי פתולוגיה מיוחדת.

@stitch
אם כל הבעיות שאתה מתאר אכן קיימות אצלך, סביר להניח שאתה נכנס לתחתית לא נכונה בסקוואט. התחתית הנכונה, לא דורשת גמישות מעבר לבסיס של הבסיס, אם בכלל.
מה אתה חושב שלא גמיש אצלך ומונע ממך לרדת למטה? איזה שרירים אתה מותח לפני הסקוואט?
אני מהמר על אחת משתי האפשרויות - 1. הכל בראש שלך, 2. התחתית שלך לא נכונה.

אבל אולי אתה באמת מקרה חריג. פשוט אני יוצא מנקודת הנחה שאין לך איזשהי פתולוגיה מיוחדת.
שאלה טובה. מנסיון קל עכשיו, על הבוקר כשהגוף קר - נוקשות חזקה בחיבור בין ההאמסטרינגס לגלוטוס, וקושי לשלוח ברכיים החוצה מספיק בגלל נוקשות מסוימת בצידי הירך, אולי במרחיקים.
הירידה נורמלית עד, נניח, 10-15 מעלות ממקביל, ושם הקושי.
יש לי פתולוגיה של 2 בלטי דיסק בגב תחתון, אבל אני לא חושב שזה מפריע לסקוואט (תקן אותי אם נראה לך אחרת).

אני רואה שגם @Rhino כתב משהו דומה:
מה פתאום?
אני לא מצליח לרדת לפוזיציה של סקוואט כמעט בלי ה limber 11, ואחריה אני מרגיש הרבה יותר משוחרר ומצליח להיכנס לתנועה בקלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית