הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת 2 תרגילי רגליים בסקוואט + קניית חגורה...

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה
אני רוצה להחליף 2 תרגילים שאני מאמן איתם רגליים ולהשים במקומם פשוט סקוואט התרגילים הם: פשיטות ברכיים ולחיצת רגליים במכונה
הקטע הוא שאני לא יודע מאיזה משקל בערך כדאי להתחיל להשתמש בחגורה והעם כדאי להחליף אותם בסקוואט או לבטל אחד מהם ולהוסיף גם סקוואט?

מצוין. תחליף. סקוואט מספיק לבדו, בלי שום תרגיל רגליים נוסף.
אם אתה רק מתחיל עם סקוואט, תתחיל עם מוט ריק ותתרגל טכניקה (בלי חגורה!!).
אחרי שהיא תהיה מושלמת תתחיל להעלות 5 קילו לאימון, ותעשה 3x5, עדיף כתרגיל ראשון באימון.

מחזק את דברי החייזר הכחול.

בפעם הראשונה תבדוק איך אתה עם מוט ריק ותוסיף בכל פעם 5 קג עד שתגיע למשקל שאתה חושב שתסחוב בו 5 חזרות.

ראיתי לא מזמן אשה מבוגרת עושה 40 בסהכ אז קח את זה כגבול מינימאלי 🤣

היי חברה
אני רוצה להחליף 2 תרגילים שאני מאמן איתם רגליים ולהשים במקומם פשוט סקוואט התרגילים הם: פשיטות ברכיים ולחיצת רגליים במכונה
הקטע הוא שאני לא יודע מאיזה משקל בערך כדאי להתחיל להשתמש בחגורה והעם כדאי להחליף אותם בסקוואט או לבטל אחד מהם ולהוסיף גם סקוואט?
כן אין בעיה להוריד את שניהם ולעשות סקוואט, אפילו מומלץ.
לגבי משקל וחגורה, תתחיל ממוט ריק ותעלה משקל כל אימון (בהנחה שאתה בטוח שהטכניקה שלך טובה), חגורה תבוא בשלבים יותר מתקדמים

• פותח/ת השרשור
די, אני בטוח שגם אתה יום אחד תגיע לזה 😆
כן אין בעיה להוריד את שניהם ולעשות סקוואט, אפילו מומלץ.
לגבי משקל וחגורה, תתחיל ממוט ריק ותעלה משקל כל אימון (בהנחה שאתה בטוח שהטכניקה שלך טובה), חגורה תבוא בשלבים יותר מתקדמים
טכניקה אני יודע לעשות וגם בא איתי היום חבר להראות לי איך לעשות אותה יותר טוב ליתר ביטחון הייתי עושה לפני כמה באיזה גיל 17 ככה סקוואט היום אני בן 19 אז חשבתי לבדוק איתו טכניקה ואז להעלות למשקל שאני צריך כאילו...

טכניקה אני יודע לעשות וגם בא איתי היום חבר להראות לי איך לעשות אותה יותר טוב ליתר ביטחון הייתי עושה לפני כמה באיזה גיל 17 ככה סקוואט היום אני בן 19 אז חשבתי לבדוק איתו טכניקה ואז להעלות למשקל שאני צריך כאילו...

בהצלחה 😃

איפה אתה מתאמן בכלל?
ראיתי שאתה מחיפה

• פותח/ת השרשור
בהצלחה 😃

איפה אתה מתאמן בכלל?
ראיתי שאתה מחיפה
תודה אחי
אני מתאמן בהולמס פלייס קניון חיפה משקל התחלתי 60 קילו 5 חזרות 3 סטים לפני זה גם עשיתי עם מוט לבד ועם משקלים יור נמוכים בשביל לבדוק פעם הבאה אני מעלה ב10 LBS כל צד וככה הלאה עד שאני יגיע למשקל שאני צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית