הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת 2 תרגילים ב2 אחרים

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
שלום חברה כרגע אני מאמן גב עם מכשיר שדומה לפולי עליון אבל היה לי איתו פתאום כאבים בשריר בכתף אז החלטתי להחליף אותו במתח עד שהוא יעבור כרגע אני עושה 3 סטים של 5 חזרות מתח שלקראת הסוף אני כבר עייף עדיף להשאיר את המתח? או שלהחזיר לתרגיל ההוא כי השריר כבר החלים ואין עוד את הכאבים האלו בנוסף הייתי עושה מקבילים עם הכשיר כזה שאני יושב ומרים 51 קילו אבל באימון האחרון עשיתי משקל גוף עדיף עם המכשיר או להחזיר למשקל גוף?
תודה

• פותח/ת השרשור
העדיפות היא תמיד על תרגיל חופשי ולא מכונה שמגבילה אותך מבחינת התנועה.
במידה ואני מחליט להעלות במשקל של המתח לדוגמא כי עם אני יעשה נגיד 10 חזרות 3 סטים אין פואנטה כבר להמשיך להתגדם עדיף להעלות משקלים מה שאני יכול לעשות במכונה אז איך אני יכול להעלות משקלים בחופשי? לקנות חגורה נגיד ואיך אני יחבר לה משקולות? אין לי איזה שרשרת בשביל זה או משהו

במידה ואני מחליט להעלות במשקל של המתח לדוגמא כי עם אני יעשה נגיד 10 חזרות 3 סטים אין פואנטה כבר להמשיך להתגדם עדיף להעלות משקלים מה שאני יכול לעשות במכונה אז איך אני יכול להעלות משקלים בחופשי? לקנות חגורה נגיד ואיך אני יחבר לה משקולות? אין לי איזה שרשרת בשביל זה או משהו

עד משקולות של 20 ק"ג אין בעיה לתפוס עם הרגליים.
זה מה שאני עושה, והייתה תקופה שעשיתי צ'ין אפס עם 15 ק"ג כשהייתי שחיף (8 ק"ג פחות:sarcastic:)
ואם אתה רוצה ללכת על בטוח יש חגורה שמוכרים בכל מקום, בחו"ל או בחנויות ספורט בארץ שאתה יכול לקשור אליה פלטות.

אגב - גם חבל פשוט יעבוד. (אבל עבה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית