נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
משקלים בהתאמה ולפי סדר :
סקווט 205 215 222.5F 222.5F
פרס 90 95 100F
דדליפט 250 265PR
השלמת "נפח" של עצימות"
סקווט 205 210
פרס 90 92.5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח גובה? 176-177ענק !
מה הגובה ?
אתה לא הראשון שאומר לי שנראה שאני הולך ליפול, החזרות כולן היו יציבות לחלוטין...קטונתי מלהעיר למאסטר, אבל אם יורשה,לי בכל זאת, נראה לי שפחות קוביות בבטן, ויותר בטן, יעזרו לך לרדת קדימה יותר בסקאוט, היה נדמה לי שאתה יורד אחורה מידי, ומאבד שיווי משקל, גם באלו שעלית איתם
Timelock - Inner Brightמדהים... כל הכבוד 😃
אפשר לקבל את השם של הטראק?
תודה 😃 אני יותר חזק בהיי באר וזה יותר טבעי לי...מספרים מטורפים
אבל תמיד שאני מסתכל על הסרטונים שלך עולה לי שאלה בראש , שאני חייב לשאול אותה , למה פאוורליפטר בוחר בHB ATG כסקוואט ראשי ?
דרך אגב , הדדליפט שלך מדהים , הכל , גם טכניקה גם משקל וגם גריינד
Timelock - Inner Bright
תודה 😃 אני יותר חזק בהיי באר וזה יותר טבעי לי...
לא ממש, אני לא פאוורליפטר תחרותיההגיון שלי אומר לי שככל שיורדים יותר נמוך ככה מאבדים משקל על המוט (לא דיברתי על הHB אלא על הATG) לא חבל ?
משקלים בהתאמה ולפי סדר :
סקווט 205 215 222.5F 222.5F
פרס 90 95 100F
דדליפט 250 265PR
השלמת "נפח" של עצימות"
סקווט 205 210
פרס 90 92.5
לא יודע, לרוב אני מכניס די מוקדם, אולי אעלה את הוידאו של הסט השני....לא שאני במצב שיכול להעיר לך, אבל בפרס זה ניראה שאתה מכניס את הראש קדימה דיי לקראת הסוף, אישית ממש עזר לי כאשר אני מכניס אותו ברגע שהוא עובר את הראש.
יש סיבה למה אתה מחכה ? זה בגלל המשקל שכבר מפחיד להכניס מוקדם מידי ?
תודה אח יקרמייק אתה חיה.
ישמצב שאני במקומה הייתי מרביץ לך אחרי הודעה כזאת 😃בלי אימון גרוע פה ושם, איך תעריך את האימונים הטובים שלך?
וחוץ מזה, תמיד תזכור... על משקל גוף כמו של אשתי אתה מרים דדליפט יותר ממני ;-)
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב למה הוא רשם את זה, זה כי הוא יודע שהיא לא קוראת כאן 😃ישמצב שאני במקומה הייתי מרביץ לך אחרי הודעה כזאת 😃