עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט
לא שאני עושה ספרינטים כל יום, אבל בתכלס אני לא הרגשתי בשום שיפור, אולי משו קטן אבל לא משו יוצא מן הכלל
power clean ו power snatch, עבודה פולימטרית ולרוץ ספרינטים (מומלץ במדרון) יעזרו הכי הרבה.
ג'אמפ סקוואט לדעתי יהיה הכי יעיל תנסה לשלב באימון רגליים מה אתה אומר על זה?
ספרינט היא פעולה טהורה של כוח תמפרץ.גרסאות הפוואר של ההרמות האולימפיות נועדו יותר לפתח כח מתפרץ (אולי יעזור לשפר את הזינוק ), אצלי הן עזרו לי מאוד דווקא בפלג גוף העליון .
הרמות אולימפיןת רגילות פחות יעילות לספורט כי המשיכה הראשונה צריכה להיות בצורה מבוקרת ולא כל כך שימושית לאתלטים .
ריצה בעליות או לחלופין ריצה עם מצנח שקשור לגב ( שיטה מאוד פופלרית בארצות הברית ) לא הוכחו יותר יעילות מאימוני ספרינטים רגילים(אני אחפש מאמר שקראתי על הנושא ) .
בנוסף לכל ממליצי הדדליפט הקלאסי הוא פחות שימושי לאתלטים מהסקוואט ובדרך כלל משתמשים יותר בדדליפט רומני או רגליים ישרות .
ספרינט היא פעולה טהורה של כוח תמפרץ.
בגרסאות הפוואר של ההרמות האולימפיות מתבצע מה שנקרה ה triple extension, אותו דבר נמצא גם בספרינט.
ספרינט במדרון פשוט הרבה יותר קשה מספרינט רגיל...
הרבה כדורגלנים היום עושים ג'אמפ סקוואט ובכדורגל הניתור הוא אחד הדברים הכי חשובים......
חבל לפסול סתם
זה שהם עושים שיהיה להם רק לבריאות, רמת האימונים אצל קבוצות כדורגל וכדורסל בארץ מנוער ועד בוגרים ברמה כזאת נמוכה שזה מביך .
ראיתי כדורסלנים וכדורגלנים מתאמנים בארץ וכדאי שקודם ילמדו לבצע סקוואט דדליפט ואפילו בנץ לפני שהם חושבים לגוון את התוכנית שלהם .
גרסאות הפוואר של ההרמות האולימפיות נועדו יותר לפתח כח מתפרץ (אולי יעזור לשפר את הזינוק ), אצלי הן עזרו לי מאוד דווקא בפלג גוף העליון .
הרמות אולימפיןת רגילות פחות יעילות לספורט כי המשיכה הראשונה צריכה להיות בצורה מבוקרת ולא כל כך שימושית לאתלטים .
ריצה בעליות או לחלופין ריצה עם מצנח שקשור לגב ( שיטה מאוד פופלרית בארצות הברית ) לא הוכחו יותר יעילות מאימוני ספרינטים רגילים(אני אחפש מאמר שקראתי על הנושא ) .
בנוסף לכל ממליצי הדדליפט הקלאסי הוא פחות שימושי לאתלטים מהסקוואט ובדרך כלל משתמשים יותר בדדליפט רומני או רגליים ישרות .
כל כך נכון.
נתקלתי כבר במס' לא קטן של חבר'ה שטוענים לפחות שהם משחקים כדורגל/כדורסל ברמה הישגית שרמת הטכניקה שלהם בתרגילים בסיסים היתה ירודה כל כך. למרכיבים כמו כוח מקסימלי (עוד ניחא) ואפילו כוח מתפרץ כמעט ולא היה זכר והעיקר הוא שכמעט כולם טענו בתוקף שאין להם זמן לבזבז בתוכניות הבסיסיות שהצעתי להם.
ובגירסת הpower לא צריך טכניקה? אתה פשוט מעיף תמוט לאן שבא לך?
מי שלא עובד נכון לא מנצל את הכוח שלו נכון או שהדרך לפציעה מהירה מאד, בתנועות מהירות כאלה אי דיוק בטכניקה יכול להיות פציעה גדולה מאד.
ממה שאני קראתי למשל בSS על power clean וממה שלימדו אותי במקום שאני מתאמן בהנפות אולימפיות יש הבדל גדול מאד.
בSS הוא לא מסביר מסביר מה צריך לעשות ואיך הוא רק מציין שיש "משיכה" שמי קורא תספר לא יודע לאן למשוך, מאיפה למשוך ובאיזה מהירות למשוך.