הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מסה לחודשיים

• פותח/ת השרשור Ahmed
  • פורסם בתאריך

Ahmed

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
56
105
6
אז זה העניין

אני מתאמן כבר שנתיים כימעט אני עשיתי שינוי גדול ב3 חודשים הראשונים אני ירדתי 25 קילו בדיאטת אטניקס ובשאר הזמן התאמנתי 4-5 בשבוע

עכשיו השאלה שלי אם אני אעשה מסה של חודשיים וחצי עם 6 ארוחות ואני משתמש גם בתוספים תזונה כאלה ואחרים ומתאמן 4-5 פעמים בשבוע בתוכנית AB עד לקיץ ואחרי זה אעשה חיטוב האם הגוף יראה יותר טוב בחודשיים וחצי מסה האלה האם אני יגדל?

והאם תוכנית ab היא האימון הכי טוב למסה? ( חזה יד אחורית כתפיים ליום אחד, רגליים גב ויד קדמית ליום שני, בטן אני עושה תמיד)

מתאמן 4-5 פעמים בשבוע זה נחמד אבל מה התכנית?
אוכל בסדר ויש תוספי תזונה אחלה אבל איפה התפריט?
היה עדיף שתעשה מסה נקייה וככה תוכל למשוך אותה יותר זמן.
כי חודשיים טקצת זה זמן ממש מוגבל.
Ab אחלה תכנית כל עוד המשקלים סבירים +

• פותח/ת השרשור
A חזה כתפיים ויד אחורית
B יד קדמית רגליים וגב

כן המשקלים יחסית כבדים

זהו שבמקום להתחיל את המסה יותר מוקדם לא הבנתי שאם אני רוצה גוף אני חייב לעלות במשקל לפני

אני רוצה חהגיע לקיץ כמו שצריך

A חזה כתפיים ויד אחורית
B יד קדמית רגליים וגב

כן המשקלים יחסית כבדים

זהו שבמקום להתחיל את המסה יותר מוקדם לא הבנתי שאם אני רוצה גוף אני חייב לעלות במשקל לפני

אני רוצה חהגיע לקיץ כמו שצריך
לקיץ זה כבר כמעט אם לא כבר אבוד... מסה מכובדת לוקחת יותר מ-5 חודשים... ותחשוב שצריך עוד חיטוב חודשיים שלוש לפני...

• פותח/ת השרשור
אז זה חסר תועלת אם אני יעלה במסה למשך חודשיים שלושה

ואז אני אתחיל בחיטוב למשך חודש חמישי שישי?

חודשיים אין טעם, אני אומר לך את זה מניסיון על עצמי ב 2 מסות קודמות שלי.. שתיהן היו בטווח הזה. גג 3 חודשים.
והן היו כישלון חרוץ.

רק אחרי 3 חודשים במסה אתה מתחיל לראות שינוי כלשהו, תאמין לי.
ושוב, זה תלוי באיזו תוכנית אתה עושה.

אם המשקלים כבד מכובדים בתרגילים המורכבים (אפשר לשאול מה הם?) אז תוכנית כמו PPL או פיצול AB של Upper\Lower יהיה ריאלי בשבילך.

כמובן לשמור על עבודה עצימה בתרגילי הבסיס ולהעלות נפח בתרגילי העזר\המבודדים לפי הצורך.

אז זה חסר תועלת אם אני יעלה במסה למשך חודשיים שלושה

ואז אני אתחיל בחיטוב למשך חודש חמישי שישי?
מסה של חודשיים שלוש לא נראלי שרואים כזה הבדל לפי מה שאמרו לי... מה שאני באותה בעיה כמו שלך.. הפתרון היחידי נראלי הוא לעשות מסה נקייה +300 ככה

מסה של חודשיים שלוש לא נראלי שרואים כזה הבדל לפי מה שאמרו לי... מה שאני באותה בעיה כמו שלך.. הפתרון היחידי נראלי הוא לעשות מסה נקייה +300 ככה

בפלוס קלורי קטן זה כל כך מזערי, שקשה לשים לב.
יהיה מועיל להיות על פלוס קטן אם זאת מסה שנייה או שלישית והלאה..כשכבר יש מסה מכובדת ולא רוצים להשתולל.
מסה נקייה לשנה בערך, פלוס קטן.. התקדמות איטית.
עובד יפה להרבה אנשים.

אבל אם אתה ליפטר עתידי, עזובתך מסה נקייה.. תרביץ 500-700 🤣

• פותח/ת השרשור
אני אוכל המון ולא מתחשב בקלוריות יש לי 6 ארוחות

שבכל ארוחה לפחות אני אוכל משהו כמו 30- גרם חלבון
50-70 גרם פחמימה
ופירות וירקות בכל ארוחה
שלא נדבר על זה שאני משתמש גם בגיינר בנוסף להכל יום יום

סופר מאס דיימטייז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית