הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט שונה

שצריך סבלנות והם מאמינים בשיטה הזאת ... אותי זה לא שכנע.. כל הזמן יש לי תחושה שאני עושה משהו לא נכון .תסתכלי בעצמך התפריט בוקר - ביצה +קוטז אחד שלם אחד אחוז
בניים 5 שקדים +יוגורט
צהריים חזה עוף +ירקות
בניים 6 כפות פייבר +יוגורט
ערב 2 קל +חצי קופסא קוטז וכף טחינה זה ממשרעב
אני אכלתי ירקות כי היתי רעבה .. ושלושה שבועות ולא לרדת במישקל ואני עוד מבצעת ארובי 5 פעמים בשבוע ,
כבר לא יודעת מה לעשות .. ??.

שצריך סבלנות והם מאמינים בשיטה הזאת ... אותי זה לא שכנע.. כל הזמן יש לי תחושה שאני עושה משהו לא נכון .תסתכלי בעצמך התפריט בוקר - ביצה +קוטז אחד שלם אחד אחוז
בניים 5 שקדים +יוגורט
צהריים חזה עוף +ירקות
בניים 6 כפות פייבר +יוגורט
ערב 2 קל +חצי קופסא קוטז וכף טחינה זה ממשרעב
אני אכלתי ירקות כי היתי רעבה .. ושלושה שבועות ולא לרדת במישקל ואני עוד מבצעת ארובי 5 פעמים בשבוע ,
כבר לא יודעת מה לעשות .. ??.

מורן, סליחה שאני מתערב אבל חשבתי שזה די שקוף וברור כאן בפורום שאנחנו לא מייחסים למשקל הגוף חשיבות כה גבוהה. המשקל לא אמור לעניין אותך!
מה שיותר אמור לעניין אותך הם ההיקפים שלך ומה את רואה בעיניים שלך, במראה.
בהחלט יתכן שאף תעלי במשקל הגוף (אם את בתכנית של העלאת מסת שריר) ואף תהיי חטובה יותר.

סבלנות בטוח תעזור אבל את בהחלט אמורה לראות ירידה כלשהי אחרי שלושה שבועות.

על פניו אני לא רואה שום בעיה בתפריט שלך.
ארוחת הבוקר שלי הבוקר היתה קוטג 3% עם גמבה וחצי אגס וארוחת הצהרים שלי תהיה סלט עם עוף. התפריט שלנו די דומה מלבד הפייבר 1 שאני החלפתי בפרי אחד ליום.
אבל אני מבינה ומכירה את תחושת הרעב, זה נורא.

אם נחזור לנקודה החשובה והיא שאת לא יורדת במשקל אני רואה שתי אפשרויות:
או שאת מפספסת בדברים שנראים לך קטנים אבל קלורית הם יוצרים את ההבדל או שהשינוי בתפריט היה קיצוני מידי והגוף שלך בסטרס.
בכל מקרה אני חייבת להגיד לך שאם הגעת כבר לשלושה שבועות בלי פחמימה לא הייתי חוזרת אחורה וממשיכה על תפריט דל פחמימה.
אם את יודעת בוודאות שאין כאן בעייה של זיופים מהתפריט הייתי שוקלת לצאת לנייטרלי (עדיין על דל פחמימה) לשבועיים כדי לבדוק איך הגוף מגיב.
יחד עם זאת, אמון הוא חלק הכרחי לתהליך ואני בטוחה שאת משלמת המון על היעוץ הזה כך שיהיה טפשי לשלם ולא לעשות מה שהם ממליצים.

מה דעתך?
אף תעלי במשקל הגוף (אם את בתכנית של העלאת מסת שריר) ואף תהיי חטובה יותר.
היא בגרעון קלורי איזה העלאה במסת שריר?

סבלנות בטוח תעזור אבל את בהחלט אמורה לראות ירידה כלשהי אחרי שלושה שבועות.

על פניו אני לא רואה שום בעיה בתפריט שלך.
ארוחת הבוקר שלי הבוקר היתה קוטג 3% עם גמבה וחצי אגס וארוחת הצהרים שלי תהיה סלט עם עוף. התפריט שלנו די דומה מלבד הפייבר 1 שאני החלפתי בפרי אחד ליום.
אבל אני מבינה ומכירה את תחושת הרעב, זה נורא.

אם נחזור לנקודה החשובה והיא שאת לא יורדת במשקל אני רואה שתי אפשרויות:
או שאת מפספסת בדברים שנראים לך קטנים אבל קלורית הם יוצרים את ההבדל או שהשינוי בתפריט היה קיצוני מידי והגוף שלך בסטרס.
בכל מקרה אני חייבת להגיד לך שאם הגעת כבר לשלושה שבועות בלי פחמימה לא הייתי חוזרת אחורה וממשיכה על תפריט דל פחמימה.
אם את יודעת בוודאות שאין כאן בעייה של זיופים מהתפריט הייתי שוקלת לצאת לנייטרלי (עדיין על דל פחמימה) לשבועיים כדי לבדוק איך הגוף מגיב.
יחד עם זאת, אמון הוא חלק הכרחי לתהליך ואני בטוחה שאת משלמת המון על היעוץ הזה כך שיהיה טפשי לשלם ולא לעשות מה שהם ממליצים.

מה דעתך?

היא בגרעון קלורי איזה העלאה במסת שריר?

כתבתי "אם את בתכנית של העלאת...."
בכל אופן, אולי זו בדיוק הסיבה שהיא לא יורדת: גרעון גדול מדי ופחות מדי עבודת כוח

כרגע לא נשארת לי הרבה ברירות .. אני כל כך חוששת לחזור עכשיו לפחממה כי בטח אעלה במשקל....
באמת את לא רואה בעיה בתפריט זה לדעתך 1200 קלוריות , הדבר היחיד שאני חושבת שאני עושה /אוכלת זה מסטיקים ללא סוכר אולי הם? או ירקות ..? בעבר לפני שנה פלוס זוכרת שאכלתי 1500 ליום וירדתי במשקל ... עד כדי כך הגוף מאבד את זה ?
ולגבי כוח פעם היתי עושה לפחות פעם בשבוע .. היום עושה בין פעמיים לשלוש ...
ודורון אני יודעת מה שחשוב יותר זה שירדו ההקפיים הצטמצם ממש טיפה ... אבל זה אמור שיראו גם במשקל אני לא יכולה לשקול 73 ולראות חטובה ???.....

אני אשלח לך תפריט יומי שלי לדוגמה אולי זה ירגיע אותך...😃
לא בדקתי שוב אבל בפעם הקודמת עמדת סביב 1200 קלוריות וכבר אז אמרתי לך שהם צריכים לקחת בחשבון את כמות הפעילות שאת עושה.
אפשר ללכת בכיוון הפוך:
בואי תורידי ל-3 אימוני כח ועוד שעתיים אירובי בשבוע בלבד.
מסטיקים ללא סוכר יכולים להגביר את תחושת הרעב אבל לא משנים את המאזן הקלורי
ירקות תאכלי ללא הגבלה ובלבד שהם לא עמילניים (בטטה אפונה תירס וכד')

דרך אגב, אפשר לשקול יותר ולהראות חטוב יותר אבל זה לא המסלול שלך כרגע.

כרגע לא נשארת לי הרבה ברירות .. אני כל כך חוששת לחזור עכשיו לפחממה כי בטח אעלה במשקל....
באמת את לא רואה בעיה בתפריט זה לדעתך 1200 קלוריות , הדבר היחיד שאני חושבת שאני עושה /אוכלת זה מסטיקים ללא סוכר אולי הם? או ירקות ..? בעבר לפני שנה פלוס זוכרת שאכלתי 1500 ליום וירדתי במשקל ... עד כדי כך הגוף מאבד את זה ?
ולגבי כוח פעם היתי עושה לפחות פעם בשבוע .. היום עושה בין פעמיים לשלוש ...
ודורון אני יודעת מה שחשוב יותר זה שירדו ההקפיים הצטמצם ממש טיפה ... אבל זה אמור שיראו גם במשקל אני לא יכולה לשקול 73 ולראות חטובה ???.....

ממש לא נכון!
המשקל לא צריך לעניין אותך בכלל.

אם כבר נשקלת אז אכן, 73 זה קצת גבוה. אבל את לא צריכה להשקל שוב כי הצרת ההיקפים +חיטוב יביאו את התוצאות.

ואם - נניח - היית נראית בדיוק כפי שאת נראית היום והיית עולה על מאזנים ושואלת את עצמך, והצג היה מראה לך 51 קילו. מה אז? על הירח, אגב, את שוקלת כמעט 12.5 קילו. מה שמעניין זו המסה שלך, ולא המשקל.

אוקיי . אז להשקיע באימוני כוח יותר ? אעשה זו ...
יוצא לי להשקיע כ40 דק' לפעם ועושה מאמצים ומרגישה בבוקר יופי את השרירים

ממש לא נכון!
המשקל לא צריך לעניין אותך בכלל.

אם כבר נשקלת אז אכן, 73 זה קצת גבוה. אבל את לא צריכה להשקל שוב כי הצרת ההיקפים +חיטוב יביאו את התוצאות.

ואם - נניח - היית נראית בדיוק כפי שאת נראית היום והיית עולה על מאזנים ושואלת את עצמך, והצג היה מראה לך 51 קילו. מה אז? על הירח, אגב, את שוקלת כמעט 12.5 קילו. מה שמעניין זו המסה שלך, ולא המשקל.

קילוגרם זו יחידת מסה, לא משקל. אתה מפוטר 😣

אוקיי . אז להשקיע באימוני כוח יותר ?
אולי זו השורה התחתונה אבל לא לזה התכוונתי.

יש לך תפריט של 1200 קלוריות אבל כמות האירובי שלך גדולה מאוד מה שגורם לגרעון להיות - אולי - גדול מידי.
ולכן הורדה בכמות האירובי תשפר את המאזן הקלורי ואולי גם תסייע לגוף להתאושש
בלי קשר - כלומר זה לא מה שיגרור ירידה במשקל! - 3 אימוני כוח FBW בשבוע כדי ללוות את תהליך החיטוב בתכנית שתשמור על מסת השריר הקיימת.

אל תתייאשי 😃

אוקיי . למרות שבעבר עשיתי יותר ארובי זה יהיה בסדר להוריד ?

למרות שבעבר עשיתי יותר ארובי זה יהיה בסדר להוריד ?
התפריט שאת אוכלת לא לוקח בחשבון כלל פעילות גופנית כלומר גם אם לא תעשי כלום לא תעלי במשקל.
אני שוב חוזרת לנקודה של שמירה קפדנית על הכמויות בתפריט.

הדבר היחיד שאני חושבת שאני עושה /אוכלת זה מסטיקים ללא סוכר אולי הם?
אם מסטיקים ללא סוכר היו גורמים לעליה במשקל הייתי שוקל יותר מכלל שאר הפורום ביחד.

Back
למעלה תחתית