עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרים יותר את החזה, מרפקים למטה, תנסה לאחוז יותר צר זה יעזור לך.
זווית גם לא כל כך טובה, להבא תצלם מהצד.
ואל תעשה עצירה למטה
אחיזה צרה יותר, וקח מרפקים אחורה זה ידחוף את המוט על הגב ויעזור בכיווץ שכמות.
באחיזה את הבוהן אל תשים מתחת אלא מעל כדי לספק תמיכה למוט נגד הגב.
לדעתי קח את המוט אל איזור הטרפזים התחתונים ולא על הצוואר.
או שזה שם ואני טועה.
הם על הטרפזים (אני עושה hb לא lb)
וכיווץ שכמות זה כאילו לקחת את הכתפיים אחורה ולמטה כזה נכון?
שהמרפקים יצביעו למטה, שיהיו אנכיים כמה שאתה יכול.היי קודם כל תודה רבה
דבר שני לא כל כך הבנתי את המרפקים למטה מה זאת אומרת?
ולהרים את החזה זה כאילו להוציא אותו? כמו בדד ליפט?
שהמרפקים יצביעו למטה, שיהיו אנכיים כמה שאתה יכול.
שהמרפקים יצביעו למטה, שיהיו אנכיים כמה שאתה יכול.
וכן.
בטוח?
לא לקחת אותם עוד אחורה כדי "לנעול" את האחיזה על השכמות?
המרפקים אמורים להיות כמה שיותר למטה, תנסה את זה ותראה איך הגב העליון שלך אוטומטית יתכווץ והחזה יהיה מורם חזק.בטוח?
לא לקחת אותם עוד אחורה כדי "לנעול" את האחיזה על השכמות?
אני חושב אבל שהבעיה זה שאני פותח את הברך בעליההמרפקים אמורים להיות כמה שיותר למטה, תנסה את זה ותראה איך הגב העליון שלך אוטומטית יתכווץ והחזה יהיה מורם חזק.
ולגבי הברך, פתח ברכיים הצידה הכי חזק שאתה יכול, גם בירידה וגם בעלייה.
אתה אמור לעשות ככה, הברכיים צריכות ללכת לצדדים.אני חושב אבל שהבעיה זה שאני פותח את הברך בעליה
לא אבל מה שאמרו לי זה כאילו אני מוציא אותם יותר מדי החוצה בעליה (סוג של קריסה רק החוצה)אתה אמור לעשות ככה, הברכיים צריכות ללכת לצדדים.
לא חושב שזה בעיה. לדעתי זה בסדר, חכה לעוד תגובותלא אבל מה שאמרו לי זה כאילו אני מוציא אותם יותר מדי החוצה בעליה (סוג של קריסה רק החוצה)
לא חושב שזה בעיה. לדעתי זה בסדר, חכה לעוד תגובות
זה לא נכון, אני מסכים עם @Moran Weissman המרפקים צריכים להיות כמה שיותר למעלה. זה אחד הדברים שמארק ריפטו מדגיש תמיד בביצוע סקוואטהמרפקים אמורים להיות כמה שיותר למטה
זה נוגע ללואו באר לא להיי באר.זה לא נכון, אני מסכים עם @Moran Weissman המרפקים צריכים להיות כמה שיותר למעלה. זה אחד הדברים שמארק ריפטו מדגיש תמיד בביצוע סקוואט
כל מה שאפשר לראות זה שהמבט שלך לא טוב, אתה עוצר מעט בתחתית שהיא כשלעצמה עמוקה מידי, האחיזה שלך לא טובה, יתכן שכפות הרגליים שלך לא פונות מספיק החוצה, ושהצילום לא טוב.
1. תסתכל על נקודה בקרקע שנמצאת 1.5-2 מ' ממך.
2. אל תעצור בתחתית ואל תרד עמוק כל כך.
3. תיעזר בסרטון הבא על מנת ללמוד לאחוז (וכן, ראיתי שכתבת שאתה מעוניין לעשות HB, אבל לא בזה אני תומך, מכל הסיבות הרלוונטיות, ולכן אמליץ על LB):
4. תדאג שכפות הרגליים יפנו ב-30 מעלות החוצה.
5. תיעזר בהוראות הצילום: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516
בהצלחה.
לא כדאי, נמוך יותר = פחות משקל, פחות מדיד ופחות בטיחותי.אוקיי תודה רבה
אבל אם אני מסוגל לרדת עמוק זה לא כדאי?
ולמה עצירה למטה לא טובה? (אני עד עכשיו בכלל לא שמתי לב לעצירה אבל מעניין אותי למה)