הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט ופאוורקלין

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
בדדליפט קלאסי יש יותר דגש לארקטור או לגלוטאוס?
מה ההבדל בין סטיף/סטרייט לג דדליפט לדדליפט רומני?
בpowrclean איזה שרירים עובדים?
אפשר סרטון דדליפט טוב שמראה גם איך עושים ולא רק את מארק ריפטו "מדבר על הדדליפט"?
עם הדדליפט שלי הוא לא 60 אז אני לא אמור לרדת עד הסוף ולנוח כמה שניות בין כל חזרה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתם כנראה לא הבנתם אותי,נניח הסקוואט שלי עכשיו 40 ויום שני אני מתחיל תתוכנית אז אני לא אמור להתחיל מ40 הרי נכון?אז מאיזה משקל להתחיל מכל תרגיל זה מה שאני שואל,ומבחינת חימום מאיזה משקל צריך להתחיל את החימום כמו שאזולאי הביא

אם אתה מתעקש לא להתחיל מ-40 אז תתחיל מ-30 למרות שאני חושב שאתה יכול להתחיל מ-40 בלי להיתקע...
חימום תעשה עם מוט ריק, אין לך ממש אופציות אחרות. כשתגיע למשקלים גבוהים יותר תעשה חימום לפי המחשבון...העיקר שתתחיל...

• פותח/ת השרשור
אומרים שחימום ממושך כמו שעושים במחשבון מאוד יכול לעזור בסטים,וסט אחד של מוט ריק אפילו עם זה 40 קילו נראה מעט מדי,והאימון שלי גם 30-35 דקות.....אולי אפשר להוסיף איךשהוא לחימום?

אתם כנראה לא הבנתם אותי,נניח הסקוואט שלי עכשיו 40 ויום שני אני מתחיל תתוכנית אז אני לא אמור להתחיל מ40 הרי נכון?אז מאיזה משקל להתחיל מכל תרגיל זה מה שאני שואל,ומבחינת חימום מאיזה משקל צריך להתחיל את החימום כמו שאזולאי הביא

ברצינות ובלי לפגוע - פשוט תפסיק לזיין את המוח ותקרא כבר את הספר
אתה קורא חצאי מידע מפה ומשם ומחבר הכל ובסוף מגיע למסקנות שגויות
אין לך כרגע דבר שמתקרב אפילו לrm, ככה שגם 40 קילו לצורך העניין הוא משקל שאתה יכול לעבוד איתו, כי גם ככה יקח לך זמן עד שתקלוט איך עושים נכון את הסקוואט.

את החימום תעשה עם מוט ריק וזהו, פשוט תעשה הרבה סקוואט ואל תתעסק בחרא כמו שאתה עושה עכשיו
על דילואד אין לך בכלל מה לחשוב תעיף תמילה הזאת מהלקסיקון לחצי שנה הקרובה לפחות.

• פותח/ת השרשור
לי כי הבנתי שצריך להוריד קצת בהתחלה ולהתקדם בעליה לינראית אבל בסדר אני שותק שלא תהרגו אותי

ממה שאני הבנתי רשום להתחיל את התרגילים עם מוט ריק למטרות לימוד... אם הטכניקה שלך סבירה אז אני לא רואה שום סיבה שלא תעבוד עם ה5RM שלך.

ממה שאני הבנתי רשום להתחיל את התרגילים עם מוט ריק למטרות לימוד... אם הטכניקה שלך סבירה אז אני לא רואה שום סיבה שלא תעבוד עם ה5RM שלך.

אין לו עדיין 5rm
וחוץ מזה ש40 קילו בסקוואט לא ייחשב 5rm בחיים, אלא אם הוא גמד ננסי ששוקל 13 קילו.

• פותח/ת השרשור
הבנצ' שלי זה הRM5 שלי כי אני יודע שעם אני ישים עוד פלטה אחת של קילו על המוט ואני כבר לא יצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית