הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקת עצבים - פרצו לי ולאישתי לרכבים

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
סעמק.

זה היה אמור להיות סופ"ש ארוך של טיול במזג אוויר מעולה וקניות לבית החדש.

חזרתי אתמול מהעבודה, הגעתי הביתה ב7 בערב. האישה הייתה כבר בבית. סוגרים פינות אחרונות לבילוי המתוכנן. ארוחת ערב, סרט ויאללה לישון. שעון מעורר מכוון ל8 בבוקר, הכל כבר מאורגן בתיקים ושקיות.

6 וחצי בבוקר, דפיקות על הדלת. דפיקות חזקות. השכן ממול עומד ואומר - נראה לי שפרצו לכם לרכבים.

יוצאים החוצה ומגלים שבאוטו של אישתי 2 חלונות הצד הקדמיים מנופצים; באוטו שלי חלון שמאל של הנהג.

ישר מזמינים משטרה. בינתיים לא נוגעים ברכבים, אבל מהצצה פנימה רואים שבכל אחד מהם נגנבו רק ספרי הרכב ותעודות הביטוח. גם ככה אנחנו לא משאירים דברים חשובים, מזל.

משטרה מגיעה, נותנים עדות. אין כל כך מה לעשות, אין שכנים שראו או מישהו שדיווח. מה שכן, באחד הבתים בהמשך הרחוב מותקנות מצלמות אבטחה שמצלמות את כל הרחוב. דיברנו עם בעלת הבית והיא אמרה שבשעה 3 היא חוזרת מהעבודה ותנסה לעזור לנו לראות אם משהו מועיל צולם.

השוטרים עזבו, ואחרי שעה הגיעו 2 שוטרי מז"פ אחרים. בדקו טביעות אצבעות - כלום. מה שכן, הם הסתכלו על המסגרת של החלונות וראו שעיקמו אותה מבחוץ בנקודה מסויימת - מה שמעיד שהרכב נפרץ על ידי מברג כנראה בצורה חובבנית, שגרמה לשמשות להתנפץ.

ברכבים מותקן קודן ואיתוראן, כך שאין אזעקה במקרה של מכה כלשהי.

דיברתי עם חברת הביטוח ולקחתי את האוטו לזגג. שמשה חלופית תהיה רק מחר, מקווה שיסיימו את כל העבודה.

פעם ראשונה בחיי שקורה לי או לאישתי דבר כזה - פריצה/גניבה/השגת גבול או משהו בסגנון.

אנחנו חיים בשכונה טובה, שקטה, ואין הרבה פריצות או גניבות באזור.

באמת ההרגשה היא לא נעימה, שמישהו חדר לך לפרטיות ופגע ברכוש שלך מתחת לאף בזמן שישנת.

התקווה היחידה שלנו לנסות ולהגיע למי שעשה את זה, היא במידה ובמצלמת האבטחה של השכנה בהמשך הרחוב יזהו מישהו בעת במעשה.

קבצים מצורפים

• 20150114_065857.jpg
    20150114_065857.jpg
    KB 37 · צפיות: 258
  • 20150114_065925.jpg
    20150114_065925.jpg
    KB 53 · צפיות: 278
  • 20150114_065933.jpg
    20150114_065933.jpg
    KB 42.2 · צפיות: 226
  • 20150114_065947.jpg
    20150114_065947.jpg
    KB 33 · צפיות: 213
  • 20150114_090657.jpg
    20150114_090657.jpg
    KB 103.3 · צפיות: 226
מזדהה עם ההרגשה, גם לי פרצו לרכב בזמן שהייתי בקניות בסופר השכונתי (מקום יחסית טוב ואיכותי) וגנבו לי את המצלמה שלי.
ה-מצלמה שלי. אני צלם חובב (בעבר כמקצוע). נשבר הלב, בחיי.
וההרגשה לא רק שלא נעימה, אלא מקוממת.

הלוואי ויתפסו אותם (אלה שפרצו לך) ולו רק כדי להגיש נגדם תביעה ושיטפלו סוף סוף בפורצים אחת ולתמיד!

מבאס לגמרי.. אבל תתעודד ששום דבר בעל ערך לא נלקח והביטוח יפצה אותך על התיקונים.

• פותח/ת השרשור
תודה על העידוד

ראיתי את הסרט במצלמות האבטחה של השכנה
הבעיה שהאיכות ירודה מאוד וקשה לזהות
רואים 2 אנשים (נראים יותר כמו נערים) שוברים את השמשות בעזרת אבן ומחטטים ברכבים
לא חושב שזה יעזור במשהו....

אני יודע שזה לא יעודד אותך כלכך
אבל באופן כללי, אתה תמודד עם דברים הרבה הרבה הרבה יותר קשים בחיים

אף אחד לא מתיישב לידי באוטובוס.
יש הרבה יתרונות בלא להתקלח חוץ מעלייה בטסט,וזה אחד מהם.

אף אחד לא מתיישב לידי באוטובוס.
יש הרבה יתרונות בלא להתקלח חוץ מעלייה בטסט,וזה אחד מהם.

זה קצת מעליב אגב, אתמול נסעתי באוטובוס והוא היה מפוצץ באנשים ואף אחד לא רצה לשבת לידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית