עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הזוי בו?עברתי בפורום ופתאום קפצה לי פרסומת לחלבון VPX ב300 ש"ח עם משלוח עד הבית מAMINOSHOP. אני לא מכיר את החלבון הזה ולא שמעתי עליו בחיים. מה אתם אומרים עליו? שווה קניה? המחיר נראה הזוי לחלוטין!
קח בחשבון שמחיר כולל משלוח ושזה גם מהיר לרוב.וואלה צודק. עכשיו עשיתי בדיקה והחלבון נמכר ב280 ש"ח בBTEVA
סתם התרגשתי מסתבר שהם אפילו לא הכי זולים בארץ
בBTEVA גם המחיר כולל משלוח עד הדלת תוך 1-5 יום. זה בדיוק אותו הדיל ב20 ש"ח פחותקח בחשבון שמחיר כולל משלוח ושזה גם מהיר לרוב.
אז תקנה מהם 😃בBTEVA גם המחיר כולל משלוח עד הדלת תוך 1-5 יום. זה בדיוק אותו הדיל ב20 ש"ח פחות
http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=4445&CatID=
280 ש"ח זה מחיר מעולה אבל זה רק 20 גרם חלבון למנת הגשה (רק עכשיו שמתי לב). אחרי חישוב מתמטי פשוט אם אני לוקח ELITE WHEY של DYMATIZE ב340 ש"ח אני מרוויח יותר חלבון מהאשר מהVPXאז תקנה מהם 😃
לא אתה לא..
60~ מנות של 23 גרם חלבון ב340
או 80~ מנות של 20 ב300
מה עדיף?
🤣78 חחח אותו דבר
60? מה גודל מנה הוא לא 30 גרם בדיימטייז?לא אתה לא..
60~ מנות של 23 גרם חלבון ב340
או 80~ מנות של 20 ב300
מה עדיף?
33 גרם אם אני לא טועה60? מה גודל מנה הוא לא 30 גרם בדיימטייז?
שייקר וחטיף חלבון מקבלים רק על קניית זוג או על כל קנייה?חברת אמינושופ עובדת עם חברת אביב שיגור שהיא אחת החברות הכי גדולות בארץ למשלוחים, זה נכון שאנחנו משלמים די הרבה ביחס לאחרים עבור המשלוחים, אך מעדיפים לספק ללקוח את המוצר הכי מהר ובצורה שבו אופן האריזה לא יפגע.
באיסוף עצמי ניתן לקבל את החלבון ב 250 ש״ח
זה אבסורד המחיר הזה. זה חלבון ברמה מאוד גבוהה עם פרופיל חומצות אמינו עשיר, יש בו גם חלבון איזולייט. היבואן הציע לנו דיל ולקחנו, בי טבע עושים את הכל כדי להתחרות איתנו, וזה בסדר, תחרות זה דבר טוב כי אתם מרוויחים מזה בסופו של דבר. לכן הצענו ללקוחות זוג ב 500 כולל משלוח או איסוף עצמי ב 250 ש״ח.
בנוסף על כך, בי טבע מוכר את הגיינר ב 379 ש״ח
אצלינו המחיר הוא 299 ש״ח ולזוג 500 ש״ח.
אצלינו תקבלו שייקר מתנה וחטיף חלבון לבחירתכם.