הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון VPX

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
עברתי בפורום ופתאום קפצה לי פרסומת לחלבון VPX ב300 ש"ח עם משלוח עד הבית מAMINOSHOP. אני לא מכיר את החלבון הזה ולא שמעתי עליו בחיים. מה אתם אומרים עליו? שווה קניה? המחיר נראה הזוי לחלוטין!

עברתי בפורום ופתאום קפצה לי פרסומת לחלבון VPX ב300 ש"ח עם משלוח עד הבית מAMINOSHOP. אני לא מכיר את החלבון הזה ולא שמעתי עליו בחיים. מה אתם אומרים עליו? שווה קניה? המחיר נראה הזוי לחלוטין!
מה הזוי בו?
זה הטווח מחירים של הסופר אפקט, אקסטרים וסייטק.
אני ההייתי קונה.

• פותח/ת השרשור
וואלה צודק. עכשיו עשיתי בדיקה והחלבון נמכר ב280 ש"ח בBTEVA
סתם התרגשתי מסתבר שהם אפילו לא הכי זולים בארץ. באתרים אחרים המחיר נע בין 350-400

• פותח/ת השרשור
אז תקנה מהם 😃
280 ש"ח זה מחיר מעולה אבל זה רק 20 גרם חלבון למנת הגשה (רק עכשיו שמתי לב). אחרי חישוב מתמטי פשוט אם אני לוקח ELITE WHEY של DYMATIZE ב340 ש"ח אני מרוויח יותר חלבון מהאשר מהVPX

• פותח/ת השרשור
הבנתי. יש במנה הזאת 25 גרם חלבון. אני נראה לי אקח מנות עם הסקופ של ה30 זה קצת פחות חלבון אבל יספיק ליותר זמן

חברת אמינושופ עובדת עם חברת אביב שיגור שהיא אחת החברות הכי גדולות בארץ למשלוחים, זה נכון שאנחנו משלמים די הרבה ביחס לאחרים עבור המשלוחים, אך מעדיפים לספק ללקוח את המוצר הכי מהר ובצורה שבו אופן האריזה לא יפגע.
באיסוף עצמי ניתן לקבל את החלבון ב 250 ש״ח
זה אבסורד המחיר הזה. זה חלבון ברמה מאוד גבוהה עם פרופיל חומצות אמינו עשיר, יש בו גם חלבון איזולייט. היבואן הציע לנו דיל ולקחנו, בי טבע עושים את הכל כדי להתחרות איתנו, וזה בסדר, תחרות זה דבר טוב כי אתם מרוויחים מזה בסופו של דבר. לכן הצענו ללקוחות זוג ב 500 כולל משלוח או איסוף עצמי ב 250 ש״ח.

בנוסף על כך, בי טבע מוכר את הגיינר ב 379 ש״ח
אצלינו המחיר הוא 299 ש״ח ולזוג 500 ש״ח.
אצלינו תקבלו שייקר מתנה וחטיף חלבון לבחירתכם.

• פותח/ת השרשור
חברת אמינושופ עובדת עם חברת אביב שיגור שהיא אחת החברות הכי גדולות בארץ למשלוחים, זה נכון שאנחנו משלמים די הרבה ביחס לאחרים עבור המשלוחים, אך מעדיפים לספק ללקוח את המוצר הכי מהר ובצורה שבו אופן האריזה לא יפגע.
באיסוף עצמי ניתן לקבל את החלבון ב 250 ש״ח
זה אבסורד המחיר הזה. זה חלבון ברמה מאוד גבוהה עם פרופיל חומצות אמינו עשיר, יש בו גם חלבון איזולייט. היבואן הציע לנו דיל ולקחנו, בי טבע עושים את הכל כדי להתחרות איתנו, וזה בסדר, תחרות זה דבר טוב כי אתם מרוויחים מזה בסופו של דבר. לכן הצענו ללקוחות זוג ב 500 כולל משלוח או איסוף עצמי ב 250 ש״ח.

בנוסף על כך, בי טבע מוכר את הגיינר ב 379 ש״ח
אצלינו המחיר הוא 299 ש״ח ולזוג 500 ש״ח.
אצלינו תקבלו שייקר מתנה וחטיף חלבון לבחירתכם.
שייקר וחטיף חלבון מקבלים רק על קניית זוג או על כל קנייה?
אם הייתם מציעים עכשיו 2 ב700 על הדיימטייז אליט לא הייתי חושב פעמיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית