הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון לטובת אימוני סיבולת לצבא (מסלול ימ"ס)

• פותח/ת השרשור Y.M.S
  • פורסם בתאריך

Y.M.S

משתמש מתחיל
15
3
נק' מוניטין:
-27
15
3
שלום חבר'ה,
אחרי שנשרתי ממסלול יחידת ימ"ס מסיבה סתמית, אני מתוכנן לחזור לקורס ימ"ס במרץ. לרשותי חדר כושר בחודשיים הקרובים עד אז.

הדברים שאני צריך להיות טוב בהם- מתח, מקבילים, חבל 6 מטר, בטן וריצת 3 אלף.
אני כרגע מתאמן כל יום (כשאני מרגיש שאני יורד בביצועים או קצת תפוס אני לוקח יום הפסקה)
אני מבצע מתח, מקבילים, ובטן עם 5 סטים כל אחד והרבה חזרות שבסופן אני גמור.
ברגע שאני רואה שאני יורד בביצועים אני לוקח יום הפסקה מאימונים.
כל שבוע- שבוע וחצי אני לוקח 2 ימי מנוחה כדי להתאושש.
מן הסתם מדובר על אימוני סיבולת במטרה להגיע למספר חזרות גבוה בתוצאת המבחן.

א. יש לי אבקת חלבון סינטרקס מטריקס 5.0 וקריאטין מונוהידרט. כמה לקחת בתקופה הזאת ובקורס עצמו?
ב. האם יש עוד תוסף שמומלץ שאקח כמו מגנזיום, קפאין או משהו בסגנון?
ג. מה אתם אומרים על התכנית, אילו עוד תרגילים הייתם מכניסים אם בכלל(לדוגמת סקואטים או דדליפט)?
ד. אין לי חבל להתאמן עליו, יש תרגיל חלופי שאתם מכירים שיכול לעזור?

תודה

1. שאלה כללית מידי,הכל תלוי במטרה שלך,מניח שקריאטין יכול לעזור והחלבון זה תלוי בכמה חלבון אתה צורך ביום.
2.שוב שאלה כללית מידי,מגנזיום יעזור לך עם שרירים תפוסים והתאוששות,לכל בן אדם שווה לקחת לדעתי.קפאין יכול לעזור לך קצת בביצועים,תנסה.
3.מתבסס על מורכבים בעיקר בטכניקה נכונה.
4.מצטער אבל לא

• פותח/ת השרשור
1. שאלה כללית מידי,הכל תלוי במטרה שלך,מניח שקריאטין יכול לעזור והחלבון זה תלוי בכמה חלבון אתה צורך ביום.
2.שוב שאלה כללית מידי,מגנזיום יעזור לך עם שרירים תפוסים והתאוששות,לכל בן אדם שווה לקחת לדעתי.קפאין יכול לעזור לך קצת בביצועים,תנסה.
3.מתבסס על מורכבים בעיקר בטכניקה נכונה.
4.מצטער אבל לא
נראה לי שהייתי ברור.. המטרה שלי היא לפתח את סיבולת השריר, כי מדובר על סוג הפעילות הכי שימושי בצבא.
היפרטרופיה וכח מתפרץ הם בעדיפות פחותה יותר, אבל כמובן על הפרק.
לא הבנתי את התשובה שלך ב3, אילו תרגילים לפי דעתך אפשר להוסיף? בכללי התשובה שלך קצת כללית

נראה לי שהייתי ברור.. המטרה שלי היא לפתח את סיבולת השריר, כי מדובר על סוג הפעילות הכי שימושי בצבא.
היפרטרופיה וכח מתפרץ הם בעדיפות פחותה יותר, אבל כמובן על הפרק.
לא הבנתי את התשובה שלך ב3, אילו תרגילים לפי דעתך אפשר להוסיף? בכללי התשובה שלך קצת כללית
אז תלך לכיוון קרוספיט

• פותח/ת השרשור
אז תלך לכיוון קרוספיט
איך אני בונה לעצמי אימון קרוספיט?
כי מן הסתם אין לי איזה מדריך או קבוצת קרוספיט בצבא
אז תלך לכיוון קרוספיט
והאם אימון קרוספיט יותר יעיל להעלאת מספר החזרות המקסימלי מאשר להתאמן ב5 סטים על כל תרגיל(שתכלס קרוספיט לא רחוק מזה חוץ מהאירובי שלא הכנסתי לאימון שלי והחוסר בהפסקות שמאפיין אימון קרוספיט לפי מה שאני זוכר).

איך אני בונה לעצמי אימון קרוספיט?
כי מן הסתם אין לי איזה מדריך או קבוצת קרוספיט בצבא

והאם אימון קרוספיט יותר יעיל להעלאת מספר החזרות המקסימלי מאשר להתאמן ב5 סטים על כל תרגיל(שתכלס קרוספיט לא רחוק מזה חוץ מהאירובי שלא הכנסתי לאימון שלי והחוסר בהפסקות שמאפיין אימון קרוספיט לפי מה שאני זוכר).
לא מבין כ"כ מה רשמת
אבל אימון קרוספיט פשוט ישרת את המטרה שלך הכי טוב

יש פה פורום קרוספיט,נסה לבקש עזרה שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית