הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ליפטינג ותזונה

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מה דעתכם לגבי העניין של ליפטינג והשמנה, ואסביר את עצמי :

באופן כללי קראתי בפורום לא פעם, המלצות תזונתיות/ התייחסויות לצריכת מזון - שגורסות שעלייה די משמעותית בשומן היא בלתי נמנעת,
מה שלא היה קורה אם המטרה הייתה פיתוח גוף.
ההסבר שנתקלתי בו הוא שע"מ להתאושש כראוי צריך לאכול כמות גדולה, שגורמת להשמנה.

אם להתייחס לניסיון שלי - אם אני אוכל לפי התיאבון שלי בתקופות של אימוני נפח מתישים כמו טקסס למשל, אני מאוד משמין.
אם ללכת על פי ההיגיון- אם אני משמין, זה אומר שאני מכניס לגוף אנרגיה שאין בה כל צורך.

עכשיו השאלה היא כזאת :

האם התיאבון צריך להיות המדד לצורך של הגוף באוכל ע"מ להתאושש, או שאפשר ללכת לפי תפריט שאנחנו יודעים שלא יגרום לנו להשמנה מוגזמת?

@Beast and cheat

הפתרון הכי נכון הוא שלא יהיו קטגוריות משקל. מי שמרים יותר, מנצח. במילא כל הנוסחאות והקטגוריות קיימות רק כדי שהאנשים הקטנים ירגישו טוב עם עצמם. 👹

הנה עוד אחד שרק מרגיש טוב עם עצמו:

רק סלימי נחשב.

יש פה אנשים שמתבצרים בדעות שלהם על מה מרשים ומה אבסולוטי וזה לא משנה.
כי בפנים כליפטרים, כשמשהו מרשים באמת אנחנו מרגישים את זה.
ראיתי אין ספור דדליפטים של 225 אבל לראות את עידן מושך את זה היה מטורף.
כמו גם לראות את המעט שמשכו 300 ולא משנה באיזה משקל גוף.
( כנראה שבמאבקים בין ה 110-125 ל 60-82.5 צריך לבוא איזה 100 אובייקטיבי)

כדי שלא יגידו שרטיו חשוב לי

לא צריכים להתנצל על כך שאנחנו רוצים מעבר לכוח, גם להראות טוב.
לצורך העניין אני אוכל עד כדי רפלקס הקאה כדי להוסיף עוד כמה קילוגרמים ולהתאושש מתוכניות תובעניות, ובמצב כזה אין לי הרבה סיכוי לריבועים, ורידים וכו'

אז פשוט עושים מה שיותר חשוב לנו באותה תקופה.
כרגע הכוח חשוב פי כמה מחוף הים בעוד כמה חודשים

• פותח/ת השרשור
לצורך העניין אני אוכל עד כדי רפלקס הקאה כדי להוסיף עוד כמה קילוגרמים ולהתאושש מתוכניות תובעניות, ובמצב כזה אין לי הרבה סיכוי לריבועים, ורידים וכו'
אתה מקיא כי אתה גועל נפש של בחור וחלאת הכדור.
סתם הייתי סרקסטי בתשובה ..

בעזהי"ת

א. לראות את עידן מסקביט או מושך, זה מטורף. משהו שהיית רוצה לבוא בשבילו לתחרות פאוורליפטינג: תצוגה טהורה של משהו שלא יכולת לעשות אתה, גם בחלומות המופרעים ביותר. כך גם הדוויזיה הכבדה, מושכת את עיקר הקהל, מאותה סיבה בדיוק. מנצח על פי נוסחה, לעומת זאת, זו בדיחה עלובה של ענף שמתעקש להישאר אזוטרי.

ב. אני לא רואה את עצמי אי פעם עובר לחומרים. אני מבין את מי שעושה זאת, אבל נא לא לומר שזו הדרך היחידה. ולדעתי בדיוק הפוך: הפופולריות של הכדורגל מגיעה בגלל הפשטות שלו. בכל מקום שיש אנשים ויש אדמה, אפשר לשחק אותו. ראו את התמונה היפהפיה הזו מתוך כתבה ישנה בנשיונל ג'אוגרפיק, על המונדיאל בדרום אפריקה, ובה תיעוד של כדורי רגל מאולתרים משלל מקומות באפריקה הענייה. אני מתנגד חריפות לחומרים, בדיוק מאותה הסיבה שאני מתנגד לרצועות ברכיים, לחולצות לחיצה וחליפות סקוואט וכן הלאה: ספורט בעיני אמור להיות דבר פשוט, נגיש, שנותן לכלל האנושות הזדמנות נוספת להצלחה אישית, ומאחד בין אנשים ותרבויות. איפה זה, ואיפה מריון ג'ונס ושערוריית באלקו.

נערך לאחרונה:

אז פשוט עושים מה שיותר חשוב לנו באותה תקופה.
כרגע הכוח חשוב פי כמה מחוף הים בעוד כמה חודשים

העיקר לקחת אבסולוטי גבר, אבסולוטי + חוף הים.... I live for this

יש לי שאלה די קשורה לדעתי:
מישהו כאן שהוא בעל אחוז שומן גבוה יחסית, נגיד צפונה מ20%, עשה בדיקות דם וראה תוצאות חריגות של סוכר, כולסטרול, תפקודים הורמונלים או משהו כזה?

מישהו כאן שהוא בעל אחוז שומן גבוה יחסית, נגיד צפונה מ20%, עשה בדיקות דם וראה תוצאות חריגות של סוכר, כולסטרול, תפקודים הורמונלים או משהו כזה?

מצטרף לשאלה...
מאוד מעניין.

• פותח/ת השרשור

אני לא יודע אם זה קשור אבל פעם אחרונה שעשיתי בדיקת דם היה לי פרולקטין גבוה

מצטרף לשאלה...
מאוד מעניין.
שאלתי את זה כי אצלי בבדיקות האחרונות יצא סוכר 106, שבוע אחרי זה עשיתי שוב יצא 100, כלומר לא איזה סטיה חד פעמית. לפני שנה היה 99. ואני 20-25 אחוז שומן. מעניין מה הולך אצל מתאמנים אחרים עם אחוז שומן דומה
אני לא יודע אם זה קשור אבל פעם אחרונה שעשיתי בדיקת דם היה לי פרולקטין גבוה
אפשר הסבר בכמה מילים מה זה אומר?

אל תתפוס אותי על המספרים כי אני סנילי:
אני עשיתי בדיקת דם לפני בערך 8 חודשים אם אני זוכר נכון. הייתי בערך 25% אם אני זוכר נכון.
הסוכר שלי היה מתחת לנורמה (נראה לי 78), הטסטוסטרון שלי היה בגבול העליון של הנורמה.
כולסטרול משום מה לא הוכלל בבדיקה. אבל הבדיקה הרגילה גם ככה לא אומרת לנו כלום על ה-LDL, ככה שלא באמת נורא. ה-HDL והטריגליצרידים למען האמת כן מעניינים, אבל לא היה לי כוח לעשות בדיקה שוב. הבדיקה מלכתחילה בוצעה בנוגע למשהו אחר שלא קשור לאימונים, ועל הדרך ביקשתי גם כמה דברים כלליים.

אני עשיתי בדיקת דם לפני בערך 8 חודשים אם אני זוכר נכון. הייתי בערך 25% אם אני זוכר נכון.
הסוכר שלי היה מתחת לנורמה (נראה לי 78), הטסטוסטרון שלי היה בגבול העליון של הנורמה.
אז א.ש גוה לא אומר אוטומטית סכרת וטסט נמוך:)
תכלס אני מנסה למצוא דרך להוריד את הסוכר בדם בצום (שזה לפי מה שאני מבין לשפר רגישות לאינסולין), ומחפש הצדקה לעצמי שחיטוב זו לא הדרך (היחידה) לעשות את זה:)

שאלתי את זה כי אצלי בבדיקות האחרונות יצא סוכר 106, שבוע אחרי זה עשיתי שוב יצא 100, כלומר לא איזה סטיה חד פעמית. לפני שנה היה 99. ואני 20-25 אחוז שומן. מעניין מה הולך אצל מתאמנים אחרים עם אחוז שומן דומה

אפשר הסבר בכמה מילים מה זה אומר?

התחלתי להתאמן SS סביב אוגוסט על משקל 65... בתחילת אוקטובר עשיתי בדיקות דם...
היום אני 75 קילו... נראה מה הבדיקות דם יביאו איתם...
בכל מקרה אני סביב ה15-17 אחוז שומן.

אז א.ש גוה לא אומר אוטומטית סכרת וטסט נמוך:)
תכלס אני מנסה למצוא דרך להוריד את הסוכר בדם בצום (שזה לפי מה שאני מבין לשפר רגישות לאינסולין), ומחפש הצדקה לעצמי שחיטוב זו לא הדרך (היחידה) לעשות את זה:)
יש שתי דרכים נהדרות נוספות, בדגש על הראשונה:
א. לעלות מסת שריר ולהתחזק.
ב. להוריד פחמימה ולהוסיף על חשבונה חלבון ושומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית