הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ובדיקת דם

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

התחלתי לקחת קריאטין לפני כמה ימים.
אני מעוניין לבצע בדיקת דם לראות מה המצב, האם הקריאטין עלול לעשות בעיות בבדיקה?
עדיף לא לקחת יום לפני ויטמינים וקריאטין?

אני מעוניין לבצע בדיקת דם לראות מה המצב, האם הקריאטין עלול לעשות בעיות בבדיקה?
לא תהיה שום בעיה, ואין טעם לעצור רצף שימוש בקריאטין בגלל בדיקות דם. תצרוך 5 גרם כרגיל.
עדיף לא לקחת יום לפני ויטמינים וקריאטין?
אין סיבה להפסיק.
בבדיקות דם מתייחסים בעיקר לויטמינים D וB12. במולטי יש מינונים גבוהים של ויטמינים שבחלקם הגוף משתמש, אוגר ומוציא בשתן. בD אין כמות מספקת לאדם מתאמן(5000IU) אבל כן כמות שמתאימה לאדם הממוצע(200-300IU). בB12 יש כמויות עצומות של מאות ואף אלפי אחוזים יותר ממה שצריך. כלומר, גם אם תפסיק יום לפני הבדיקה, הגוף שלך עדיין יהיה רווי בויטימינים.
בקיצור, אין טעם להפסיק.

מה זאת אומרת,הכל תלוי מה אתה בודק..בדיקות דם זה שם נורא כללי למשהו מאוד מורכב שניתן לבדוק שם.

מה שכן,יכולה להיות לך רמה גבוהה של "קריאטנין" בדם בעקבות פירוק הקראיטין,מה שיכול לגרום לרופאה לחשוב שהגוף שלך מפרק את השריר של עצמו אם אני לא טועה.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת,הכל תלוי מה אתה בודק..בדיקות דם זה שם נורא כללי למשהו מאוד מורכב שניתן לבדוק שם.

מה שכן,יכולה להיות לך רמה גבוהה של "קריאטנין" בדם בעקבות פירוק הקראיטין,מה שיכול לגרום לרופאה לחשוב שהגוף שלך מפרק את השריר של עצמו אם אני לא טועה.

קודם תודה לכולם, אני רוצה לבצע בדיקות כלליות...
כדי לראות מה המצב שלי.

אז יש לכם משהו לייעץ, או להמשיך כרגיל?

או תפקוד כלייתי כושל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית