הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי התכנית שבניתי

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך

Mute

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
9
66
3
אחרי שלושה חודשים בצבא (סיימתי טירונות וכו') אני מתחיל את הסדיר. בסדיר יש לי אפשרות לחדר כושר בימים ראשון עד רביעי (בחמישי-שבת הוא סגור). יש אוכל ובשפע (חיל האוויר..) ושינה זו לא בעיה כי אם אני לא בשטח בדר"כ אחרי 5 אני חופשי (למרות שיש לי הכשרה עכשיו אז זה יכול להיות בעייתי לחודש הקרוב), בכל מקרה, בניתי תכנית, אשמח אם תוכלו להביא לי הערות - אם זה טוב או לא, איך אפשר לייעל את זה וכו'.

התאמנתי לפני הצבא מן הסתם.. והיו תוצאות. עשיתי SS, אבל זה לא התאים לי כי כח זה בכלל לא מה שאני רוצה. מעכשיו רק נפח מעניין אותי. בSS הגעתי ל100 קילו סקוואט, 130~ דלליפט, בנץ' בערך 70-75, פרס 50~. בכל מקרה, הפעם אני רוצה להתמיד בתכנית נפח, ורק נפח. פשוט לקרוע את השריר ולתת לו לגדול (בצורה הנכונה..).

הנתונים שלי:
175 ס"מ בערך.
שוקל 71 קג.
12-13% שומן.

אני מתכוון לתת מסה כי יש לי עוד הרבה מה להוציא. טרפזים, אמות וחזה עליון בפיגור אצלי. יד קדמית גם כן (בגלל טכניקה - לא ירדתי עד הסוף ופשוט היה לי אגו, זה השתנה). אבל אני לא הולך לתת עליהם מי יודע מה יותר דגש כי אין עד כדי כך הרבה מסה, יש אבל לא כל כך הרבה. אתן כמה חודשים מסה ואראה מה באמת יהיה בפיגור ואתאים את עצמי אז.

בכל מקרה, אני הולך לאכול ככה:
e975f46e34d3cb1fce0690052b89bea9.png

אולי קצת יותר חלבון ופחות שומן.

והתכנית (אני מזכיר שהחד"כ בבסיס פתוח מראשון עד רביעי, ככה שאם יש משהו יעיל יותר בבקשה תציעו)
3b15ecad416906d1b05ae12dc9503b38.png

וכמובן, אקפיד לישון 7.5-8.5 שעות ביום כשאוכל. בדרך כלל בכל אופן לא אשן פחות מ7.

יש אוכל ובשפע (חיל האוויר..)
בשפע??
הדבר היחיד שהיה לי בשפע זה לחם וקוטג' בחדר אוכל 🤣

בדר"כ אחרי 5 אני חופשי
כן זה ליגה.
איפה אתה משרת?

לגביי התוכנית,
למרות שכח הוא לא נושא אצלך..
עדיין ממליץ בתרגילי הבסיס לרדת לעצימות גבוהה. לפחות 6 חזרות.

ואם אתה בעניין של היפרטרופיה לתת רק פעם בשבוע גירוי לכל קבוצת שריר זה פשוט לא יספיק.
זה או לעבוד ב AB או FBA שיהיה הכי אופטימילי לדעתי במקרה הזה.

• פותח/ת השרשור
בשפע??
הדבר היחיד שהיה לי בשפע זה לחם וקוטג' בחדר אוכל 🤣

כן זה ליגה.
איפה אתה משרת?

לגביי התוכנית,
למרות שכח הוא לא נושא אצלך..
עדיין ממליץ בתרגילי הבסיס לרדת לעצימות גבוהה. לפחות 6 חזרות.

ואם אתה בעניין של היפרטרופיה לתת רק פעם בשבוע גירוי לכל קבוצת שריר זה פשוט לא יספיק.
זה או לעבוד ב AB או FBA שיהיה הכי אופטימילי לדעתי במקרה הזה.
משרת בביסלא (הגנה אווירית) חח. יש 3 פעמים ביום אוכל שזה דיי מבאס אבל אני אקח חמגשית ואמלא לערב..

חשבתי גם לעשות AB, לא ידעתי עד כמה זה בסדר אם אני עושה ABXAXX BAXBXX.
אז אתה אומר עדיף AB?

A - יד אחורית, חזה, גב
B - יד קדמית, כתפיים, רגליים (+טרפזים, אמות, תאומים)

זה בסדר?
f8a8f700df48b79b82475724010e8ea4.png

בA זה לא שני IBP אלא אחד מהם, עוד לא ראיתי מה יותר טוב לי ומה יש במכון שם.

מה אומר?

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית