אחרי שלושה חודשים בצבא (סיימתי טירונות וכו') אני מתחיל את הסדיר. בסדיר יש לי אפשרות לחדר כושר בימים ראשון עד רביעי (בחמישי-שבת הוא סגור). יש אוכל ובשפע (חיל האוויר..) ושינה זו לא בעיה כי אם אני לא בשטח בדר"כ אחרי 5 אני חופשי (למרות שיש לי הכשרה עכשיו אז זה יכול להיות בעייתי לחודש הקרוב), בכל מקרה, בניתי תכנית, אשמח אם תוכלו להביא לי הערות - אם זה טוב או לא, איך אפשר לייעל את זה וכו'.
התאמנתי לפני הצבא מן הסתם.. והיו תוצאות. עשיתי SS, אבל זה לא התאים לי כי כח זה בכלל לא מה שאני רוצה. מעכשיו רק נפח מעניין אותי. בSS הגעתי ל100 קילו סקוואט, 130~ דלליפט, בנץ' בערך 70-75, פרס 50~. בכל מקרה, הפעם אני רוצה להתמיד בתכנית נפח, ורק נפח. פשוט לקרוע את השריר ולתת לו לגדול (בצורה הנכונה..).
הנתונים שלי:
175 ס"מ בערך.
שוקל 71 קג.
12-13% שומן.
אני מתכוון לתת מסה כי יש לי עוד הרבה מה להוציא. טרפזים, אמות וחזה עליון בפיגור אצלי. יד קדמית גם כן (בגלל טכניקה - לא ירדתי עד הסוף ופשוט היה לי אגו, זה השתנה). אבל אני לא הולך לתת עליהם מי יודע מה יותר דגש כי אין עד כדי כך הרבה מסה, יש אבל לא כל כך הרבה. אתן כמה חודשים מסה ואראה מה באמת יהיה בפיגור ואתאים את עצמי אז.
בכל מקרה, אני הולך לאכול ככה:
אולי קצת יותר חלבון ופחות שומן.
והתכנית (אני מזכיר שהחד"כ בבסיס פתוח מראשון עד רביעי, ככה שאם יש משהו יעיל יותר בבקשה תציעו)
וכמובן, אקפיד לישון 7.5-8.5 שעות ביום כשאוכל. בדרך כלל בכל אופן לא אשן פחות מ7.
התאמנתי לפני הצבא מן הסתם.. והיו תוצאות. עשיתי SS, אבל זה לא התאים לי כי כח זה בכלל לא מה שאני רוצה. מעכשיו רק נפח מעניין אותי. בSS הגעתי ל100 קילו סקוואט, 130~ דלליפט, בנץ' בערך 70-75, פרס 50~. בכל מקרה, הפעם אני רוצה להתמיד בתכנית נפח, ורק נפח. פשוט לקרוע את השריר ולתת לו לגדול (בצורה הנכונה..).
הנתונים שלי:
175 ס"מ בערך.
שוקל 71 קג.
12-13% שומן.
אני מתכוון לתת מסה כי יש לי עוד הרבה מה להוציא. טרפזים, אמות וחזה עליון בפיגור אצלי. יד קדמית גם כן (בגלל טכניקה - לא ירדתי עד הסוף ופשוט היה לי אגו, זה השתנה). אבל אני לא הולך לתת עליהם מי יודע מה יותר דגש כי אין עד כדי כך הרבה מסה, יש אבל לא כל כך הרבה. אתן כמה חודשים מסה ואראה מה באמת יהיה בפיגור ואתאים את עצמי אז.
בכל מקרה, אני הולך לאכול ככה:
אולי קצת יותר חלבון ופחות שומן.
והתכנית (אני מזכיר שהחד"כ בבסיס פתוח מראשון עד רביעי, ככה שאם יש משהו יעיל יותר בבקשה תציעו)
וכמובן, אקפיד לישון 7.5-8.5 שעות ביום כשאוכל. בדרך כלל בכל אופן לא אשן פחות מ7.