הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה שינויים של שנתיים

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
ככה התחלתי . משהו כמו 70 קילו 178

אחרי משהו כמו 10 חודש מאסה עליתי ל87-88 קילו אם הרבה נוזלים בגלל תזונה שכללה הרבה גבינה צהובה ולחם .

זה התמונה היחידה שאני הצלחתי למצוא כנראה לא הצתלמתי הרבה [שמן ]

3 וחצי חודשי חיטוב .
ירידה חזרה ל70 קילו . השתמשתי באפדרין חודשיים ראשונים ובחודש האחרון קלן שבועיים ON שבועיים OFF . פעמיים .
לפי קליפר הייתי 9.5 אחוז שומן בתמונה הזאת .

המשכתי מאסה נקייה כמה חודשים 3 4 חודשים שבהם עליתי ל73 קילו . נראתי בערך אותו הדבר .

כרגע בסייקל ראשון טסט אננטט בלבד . שוקל 81 178 .

יש עוד 5 שבועות לסייקל מקווה לצבור עוד כמה קילוגרמים טובים מישם כנראה אמשיך לעלות עוד נקי המטרה השנה להגיע לפחות ל90 קילו לפני שאני אפילו חושב על חיטוב .
מהחיטוב הקודם הבנתי שאין טעם באמת לחטב עד שאין עלייך מספיק מסת שריר כי בסופו של דבר הייתי חטוב אבל מאוד רזה אפילו שחיף .

שינוי מעולה כל הכבוד לדעתי לא צריך לכתוב שאתב בסייקל שלא ישגעו לך תמוח

ככה התחלתי . משהו כמו 70 קילו 178

אחרי משהו כמו 10 חודש מאסה עליתי ל87-88 קילו אם הרבה נוזלים בגלל תזונה שכללה הרבה גבינה צהובה ולחם .

זה התמונה היחידה שאני הצלחתי למצוא כנראה לא הצתלמתי הרבה [שמן ]

3 וחצי חודשי חיטוב .
ירידה חזרה ל70 קילו . השתמשתי באפדרין חודשיים ראשונים ובחודש האחרון קלן שבועיים ON שבועיים OFF . פעמיים .
לפי קליפר הייתי 9.5 אחוז שומן בתמונה הזאת .

המשכתי מאסה נקייה כמה חודשים 3 4 חודשים שבהם עליתי ל73 קילו . נראתי בערך אותו הדבר .

כרגע בסייקל ראשון טסט אננטט בלבד . שוקל 81 178 .

יש עוד 5 שבועות לסייקל מקווה לצבור עוד כמה קילוגרמים טובים מישם כנראה אמשיך לעלות עוד נקי המטרה השנה להגיע לפחות ל90 קילו לפני שאני אפילו חושב על חיטוב .
מהחיטוב הקודם הבנתי שאין טעם באמת לחטב עד שאין עלייך מספיק מסת שריר כי בסופו של דבר הייתי חטוב אבל מאוד רזה אפילו שחיף .
מסכים מאוד עם המשפט האחרון. עבודה טובה. נחמד לראות שלשאלות שלך יש תמורה... 😉

• פותח/ת השרשור
כמובן שטסט מכפיל לך את התוצאות . אין ספק .
הכוונה הייתה שזה סייקל קל .

התרחבת בטירוף, רואים הבדל גדול.
כנראה שאתה יודע מה אתה עושה כי הסייקל מנוצל טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית