הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הבחירות הגדול 2015

מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון.
אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה? 😵

(אני ממש לא מתכוון להצביע בנט ד.א)

אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה? 😵

(אני ממש לא מתכוון להצביע בנט ד.א)
אתה מבין שמה שכתבת לא מכיל שום טענה או הסבר ללמה מה שאתה אומר נכון, יוצא מנקודות הנחה שאין להן שום ביסוס (בטח לא בפוסט שלך), וסתם מתנשא בקטע של "כולם כבר יודעים את זה, זה ברור מאליו" ?

לזרוק טענות זה קל. זה כמו שאני אגיד למי שמצביע לבנט "אתה מבין שמה שאתה בוחר זה בעצם בהרס מדינת ישראל. אז למה אתה מצביע לו? אתה רוצה שמדינת ישראל תושמד????"

אגב, ככה הימין מתנהל בכללי מבחינת טעינת טענות. הכל מבוסס על כשלים לוגיים, אז אני לא נותן לך את הקרדיט על ההמצאה הזו. רוב הימין מנהל דיון בצורה הזו.

אתה מבין שמה שכתבת לא מכיל שום טענה או הסבר ללמה מה שאתה אומר נכון, יוצא מנקודות הנחה שאין להן שום ביסוס (בטח לא בפוסט שלך), וסתם מתנשא בקטע של "כולם כבר יודעים את זה, זה ברור מאליו" ?

לזרוק טענות זה קל. זה כמו שאני אגיד למי שמצביע לבנט "אתה מבין שמה שאתה בוחר זה בעצם בהרס מדינת ישראל. אז למה אתה מצביע לו? אתה רוצה שמדינת ישראל תושמד????"

אגב, ככה הימין מתנהל בכללי מבחינת טעינת טענות. הכל מבוסס על כשלים לוגיים, אז אני לא נותן לך את הקרדיט על ההמצאה הזו. רוב הימין מנהל דיון בצורה הזו.
טוב, אני אשתמש בנשק הסופר סודי שלך כנגדך.

מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, - אין ביסוס.
במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, - אין ביסוס.
ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. - אין ביסוס (שארה"ב עושה מה שבזין שלה).
להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, - תראה, הייתי טורח להסביר למה הטענה הזאת מטומטמת וחסרת כל (HERE IT COMES) ביסוס, אבל אני אזרום אם מה שהתחלתי ואגיד שאין ביסוס.
ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון. - לא חושב שבנט מנסה ליישם מדינה דו לאומית אלא מחפש להשאיר את המצב הקיים, אבל אני חושב שמדינה דו לאומית זה אפילו יותר גרוע ממדינה פלסטינית, ככה שלטענה הזאת אני לא אבקש (WAIT FOR IT..) ביסוס.

טוב, אני אשתמש בנשק הסופר סודי שלך כנגדך.

מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, - אין ביסוס.
במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, - אין ביסוס.
ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. - אין ביסוס (שארה"ב עושה מה שבזין שלה).
להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, - תראה, הייתי טורח להסביר למה הטענה הזאת מטומטמת וחסרת כל (HERE IT COMES) ביסוס, אבל אני אזרום אם מה שהתחלתי ואגיד שאין ביסוס.
ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון. - לא חושב שבנט מנסה ליישם מדינה דו לאומית אלא מחפש להשאיר את המצב הקיים, אבל אני חושב שמדינה דו לאומית זה אפילו יותר גרוע ממדינה פלסטינית, ככה שלטענה הזאת אני לא אבקש (WAIT FOR IT..) ביסוס.
אתה שוכח שזו לא תגובה שלי.
הוא כתב שם את דעתו בנוגע למצב. אתה כתבת את דעתך בנוגע להנחות היסוד שהנחת:
אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה?

אני מקווה שאתה מבין את ההבדלים.

ואגב, לא אמרתי שהוא או אתה צודקים/טועים בנוגע למצב הפוליטי. על זה לא הגבתי.

אתה כתבת שהגבתי לו תגובה לא מבוססת אז הראתי לך למה גם התגובה שלו לא מבוססת.
כתבתי את הדעה שלי בנוגע לדעה שלו.

די לטחון, עלה ירוק.
הלגליזציה תביא הכנסות מטורפות למדינה, פחות אלימות, פחות מקרי אונס, פחות גניבות..
וביננו.. אין כמו לעשן איזה פייסל אחרי אימון ואז לחסל את כל המטבח 😃

הדבר היחיד שהוא עוד לא כתב על שרה זה שהיא מקריבה חתולים לשטן בלילות ירח מלא.
דברים כאלה עושים חשק להצביע לביבי.

אם מה שרשום שם נכון (לא נכנס כרגע לשאלה מה נכון, כמה נכון, וכו') - את מצביעה לביבי רק כדי לעשות דווקא לבן כספית?

אם מה שרשום שם נכון (לא נכנס כרגע לשאלה מה נכון, כמה נכון, וכו') - את מצביעה לביבי רק כדי לעשות דווקא לבן כספית?
כתבתי "עושים חשק". משהו לא מובן? ובן כספית הוא לא היחיד בתשקורת שעושה דמוניזציה לשרה רק כי אין לו שום דבר ענייני להגיד.

כשהיום בבוקר פתחתי את הקלפי טארוט
שמתי לב שקלף הקיסר,קלף יום הדין וקלף המזל נפתחו.כלומר בוודאות ביבי יהיה הראש הממשלה לא משנה מה תצביעו.

כשהיום בבוקר פתחתי את הקלפי טארוט
שמתי לב שקלף הקיסר,קלף יום הדין וקלף המזל נפתחו.כלומר בוודאות ביבי יהיה הראש הממשלה לא משנה מה תצביעו.
זה בגלל ששרה מכרה את נשמתה לשטן תמורת שלטון נצחי וכספי פיקדון של בקבוקים.
אה, והבן שלה זה לא הבן של ביבי - זה האנטיכריסט, והוא ישלוט בקמפיין הבחירות של הליכוד.

וזה רלוונטי לבחירות של היום איך בדיוק? ד"א - ממש לא תמיד הייתי בעד "הסמול".
זה רלוונטי בכך, ש: א. כשאתה מצטט משורר, אתה צריך להבין מה היתה כוונת המשורר ב. הציבור משלם תמיד, בלי קשר למי שבשלטון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית