טוב גבר
לא חשבתי שתיעלב עד כדי כך:Confused:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב גבר
אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה? 😵מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון.
אתה מבין שמה שכתבת לא מכיל שום טענה או הסבר ללמה מה שאתה אומר נכון, יוצא מנקודות הנחה שאין להן שום ביסוס (בטח לא בפוסט שלך), וסתם מתנשא בקטע של "כולם כבר יודעים את זה, זה ברור מאליו" ?אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה? 😵
(אני ממש לא מתכוון להצביע בנט ד.א)
טוב, אני אשתמש בנשק הסופר סודי שלך כנגדך.אתה מבין שמה שכתבת לא מכיל שום טענה או הסבר ללמה מה שאתה אומר נכון, יוצא מנקודות הנחה שאין להן שום ביסוס (בטח לא בפוסט שלך), וסתם מתנשא בקטע של "כולם כבר יודעים את זה, זה ברור מאליו" ?
לזרוק טענות זה קל. זה כמו שאני אגיד למי שמצביע לבנט "אתה מבין שמה שאתה בוחר זה בעצם בהרס מדינת ישראל. אז למה אתה מצביע לו? אתה רוצה שמדינת ישראל תושמד????"
אגב, ככה הימין מתנהל בכללי מבחינת טעינת טענות. הכל מבוסס על כשלים לוגיים, אז אני לא נותן לך את הקרדיט על ההמצאה הזו. רוב הימין מנהל דיון בצורה הזו.
אתה שוכח שזו לא תגובה שלי.טוב, אני אשתמש בנשק הסופר סודי שלך כנגדך.
מה שהימין המנותק מהמציאות מסרב להבין זה שישראל כרגע בשפל מדיני, - אין ביסוס.
במרחק נגיעה מחרם כלכלי שימוטט אותה, - אין ביסוס.
ושאין לה ממש את היכולת לעשות מה שבזין שלה כמו ארה''ב. - אין ביסוס (שארה"ב עושה מה שבזין שלה).
להמשיך להחזיק מיליונים תחת כיבוש בתנאים מינימליים זו כבר מזמן לא אופציה, - תראה, הייתי טורח להסביר למה הטענה הזאת מטומטמת וחסרת כל (HERE IT COMES) ביסוס, אבל אני אזרום אם מה שהתחלתי ואגיד שאין ביסוס.
ומדינה פלסטינית זה אינטרס ישראלי. בנט הוא המועמד הכי גרוע, מדינה דו לאומית זה פשוט אסון. - לא חושב שבנט מנסה ליישם מדינה דו לאומית אלא מחפש להשאיר את המצב הקיים, אבל אני חושב שמדינה דו לאומית זה אפילו יותר גרוע ממדינה פלסטינית, ככה שלטענה הזאת אני לא אבקש (WAIT FOR IT..) ביסוס.
אתה מבין שמה שכתבת זה במקרה הטוב מראה שאתה מנותק מהמציאות ובמקרה הרע מראה שאתה פשוט אוכל את התעמולה האנטי ישראלית הפטתית הזאת למרות שאתה חי פה?
😱יכלת להיכנס לעזה לא בפול גז ולהתמעמע ולטפל בדברים "נקודתית"
התחלתי סמסטר ולא ישנתי שבוע. מותר לי
הדבר היחיד שהוא עוד לא כתב על שרה זה שהיא מקריבה חתולים לשטן בלילות ירח מלא.בן כספית, חד כתמיד - למה לא ביבי:
http://www.maariv.co.il/journalists/elections-2015/Article-461879
הדבר היחיד שהוא עוד לא כתב על שרה זה שהיא מקריבה חתולים לשטן בלילות ירח מלא.
דברים כאלה עושים חשק להצביע לביבי.
כתבתי "עושים חשק". משהו לא מובן? ובן כספית הוא לא היחיד בתשקורת שעושה דמוניזציה לשרה רק כי אין לו שום דבר ענייני להגיד.אם מה שרשום שם נכון (לא נכנס כרגע לשאלה מה נכון, כמה נכון, וכו') - את מצביעה לביבי רק כדי לעשות דווקא לבן כספית?
זה בגלל ששרה מכרה את נשמתה לשטן תמורת שלטון נצחי וכספי פיקדון של בקבוקים.כשהיום בבוקר פתחתי את הקלפי טארוט
שמתי לב שקלף הקיסר,קלף יום הדין וקלף המזל נפתחו.כלומר בוודאות ביבי יהיה הראש הממשלה לא משנה מה תצביעו.
נחש מי היתה מפלגת השלטון כשהשיר נכתב?זה בגלל שהציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.
נחש מי היתה מפלגת השלטון כשהשיר נכתב?
זה רלוונטי בכך, ש: א. כשאתה מצטט משורר, אתה צריך להבין מה היתה כוונת המשורר ב. הציבור משלם תמיד, בלי קשר למי שבשלטוןוזה רלוונטי לבחירות של היום איך בדיוק? ד"א - ממש לא תמיד הייתי בעד "הסמול".