נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נעלבת שבחורה לוחצת יותר ממך כשהיא שוקלת 55?דן גרין יכול למצוץ, זה עדיין הופך את התחרות לעניין של גמישות ולא של כוח.
עם כל האהבה שלי לליפטינג, זה לא ספורט אולימפי בצדק.
הכי קל לקרוא למישהו הייטר, עד שיבוא הבנאדם הגמיש הזה שאיך שהוא נכנס לסטאפ הוא נוגע במוט, וידחוק ככה 300 קילו.
ילחץ*הכי קל לקרוא למישהו הייטר, עד שיבוא הבנאדם הגמיש הזה שאיך שהוא נכנס לסטאפ הוא נוגע במוט, וידחוק ככה 300 קילו.
אז מה הבעיה, תעזוב את הליפטינג לחצי שנה, תעבור לפילאטיס/יוגה (מבטיח לך שתהיה כמו נערת גומי) תחזור לליפטינג, תלחץ 300 קילו ואז תקטוף את כל התהילה והבחורות
אתה מוזמן לעשות את הגשר הכי גדול שאתה יכול, אני אתן לך אפילו זכות לעשות עם תחת באוויר והגבהות לרגליים , אם אתה לוחץ פי 2 מהמ.ג שלך ל2 זוגות אני פורש לבילדינג.דן גרין יכול למצוץ, זה עדיין הופך את התחרות לעניין של גמישות ולא של כוח.
עם כל האהבה שלי לליפטינג, זה לא ספורט אולימפי בצדק.
הבעיה היא שפאוורליפטינג כולל 3 הרמות וההשפעה של בנץ' על הטוטאל היא הכי קטנה.
כמה בדיחות רצו לי בראש עכשיואתה מוזמן לעשות את הגשר הכי גדול שאתה יכול, אני אתן לך אפילו זכות לעשות עם תחת באוויר והגבהות לרגליים , אם אתה לוחץ פי 2 מהמ.ג שלך ל2 זוגות אני פורש לבילדינג.
אבל ההשפעה של בנץ בכלליות על הטוטאל היא הכי קריטית.הבעיה היא שפאוורליפטינג כולל 3 הרמות וההשפעה של בנץ' על הטוטאל היא הכי קטנה.
תספר מה אכפתכמה בדיחות רצו לי בראש עכשיו
אבל ההשפעה של בנץ בכלליות על הטוטאל היא הכי קריטית.
לרוב האנשים באליט באותה קטגוריה יהיה קומיבנציה של סקוואט ודדליפט די קרובים.
מה שבעצם יתן לאחד מהם את הפער בעיקר זה הבנץ שיכולים להיות באותה תחרות אנשים שעושים סקוואט 350-400 והאחד ילחץ 220 והשני 270 (ההבדלים נובעים מהרבה סיבות בין היתר מבנה גוף- פחות עבודה על בנץ - מסת שריר ועוד)
אתה יכול לבדוק לבד את כל הליפטרים המובילים בעולם מבחינת טוטאל ובכללי את כל האליט ולראות מה מבדיל בינהם,אני יכול להגיד את אותה טענה לגבי כל שתיים מתוך שלושת ההרמות.
אתה יכול לבדוק לבד את כל הליפטרים המובילים בעולם מבחינת טוטאל ובכללי את כל האליט ולראות מה מבדיל בינהם,
אני לא הולך למצוא לך את כל הנתונים כי אין לי זמן כרגע ואתה בטח תגיד משהו בסגנון "אתה טענת אז חובת ההוכחה עליך".
אז אני סוגר את זה פה 😃
המשך יום נפלא שיהיה לך אלכס.