הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ קטלני ביותר

דן גרין יכול למצוץ, זה עדיין הופך את התחרות לעניין של גמישות ולא של כוח.
עם כל האהבה שלי לליפטינג, זה לא ספורט אולימפי בצדק.

• פותח/ת השרשור
נעלבת שבחורה לוחצת יותר ממך כשהיא שוקלת 55?

הכי קל לקרוא למישהו הייטר, עד שיבוא הבנאדם הגמיש הזה שאיך שהוא נכנס לסטאפ הוא נוגע במוט, וידחוק ככה 300 קילו.

הכי קל לקרוא למישהו הייטר, עד שיבוא הבנאדם הגמיש הזה שאיך שהוא נכנס לסטאפ הוא נוגע במוט, וידחוק ככה 300 קילו.

אז מה הבעיה, תעזוב את הליפטינג לחצי שנה, תעבור לפילאטיס/יוגה (מבטיח לך שתהיה כמו נערת גומי) תחזור לליפטינג, תלחץ 300 קילו ואז תקטוף את כל התהילה והבחורות

אז מה הבעיה, תעזוב את הליפטינג לחצי שנה, תעבור לפילאטיס/יוגה (מבטיח לך שתהיה כמו נערת גומי) תחזור לליפטינג, תלחץ 300 קילו ואז תקטוף את כל התהילה והבחורות

הבעיה היא שפאוורליפטינג כולל 3 הרמות וההשפעה של בנץ' על הטוטאל היא הכי קטנה.

אתה מוזמן לעשות את הגשר הכי גדול שאתה יכול, אני אתן לך אפילו זכות לעשות עם תחת באוויר והגבהות לרגליים , אם אתה לוחץ פי 2 מהמ.ג שלך ל2 זוגות אני פורש לבילדינג.

וואלה מה זה שווה זה נהפך למי יותר גמיש לא יותר חזק
שתעשה גם סיליקון בחזה ואז בכלל היא לא תצטרך לרדת איך שהיא תוציא תגע בחזה ותעלה חחחחחחחח

אתה מוזמן לעשות את הגשר הכי גדול שאתה יכול, אני אתן לך אפילו זכות לעשות עם תחת באוויר והגבהות לרגליים , אם אתה לוחץ פי 2 מהמ.ג שלך ל2 זוגות אני פורש לבילדינג.
כמה בדיחות רצו לי בראש עכשיו

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שפאוורליפטינג כולל 3 הרמות וההשפעה של בנץ' על הטוטאל היא הכי קטנה.
אבל ההשפעה של בנץ בכלליות על הטוטאל היא הכי קריטית.

לרוב האנשים באליט באותה קטגוריה יהיה קומיבנציה של סקוואט ודדליפט די קרובים.

מה שבעצם יתן לאחד מהם את הפער בעיקר זה הבנץ שיכולים להיות באותה תחרות אנשים שעושים סקוואט 350-400 והאחד ילחץ 220 והשני 270 (ההבדלים נובעים מהרבה סיבות בין היתר מבנה גוף- פחות עבודה על בנץ - מסת שריר ועוד)

אבל ההשפעה של בנץ בכלליות על הטוטאל היא הכי קריטית.

לרוב האנשים באליט באותה קטגוריה יהיה קומיבנציה של סקוואט ודדליפט די קרובים.

מה שבעצם יתן לאחד מהם את הפער בעיקר זה הבנץ שיכולים להיות באותה תחרות אנשים שעושים סקוואט 350-400 והאחד ילחץ 220 והשני 270 (ההבדלים נובעים מהרבה סיבות בין היתר מבנה גוף- פחות עבודה על בנץ - מסת שריר ועוד)

אני יכול להגיד את אותה טענה לגבי כל שתיים מתוך שלושת ההרמות.

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד את אותה טענה לגבי כל שתיים מתוך שלושת ההרמות.
אתה יכול לבדוק לבד את כל הליפטרים המובילים בעולם מבחינת טוטאל ובכללי את כל האליט ולראות מה מבדיל בינהם,
אני לא הולך למצוא לך את כל הנתונים כי אין לי זמן כרגע ואתה בטח תגיד משהו בסגנון "אתה טענת אז חובת ההוכחה עליך".

אז אני סוגר את זה פה 😃
המשך יום נפלא שיהיה לך אלכס.

אתה יכול לבדוק לבד את כל הליפטרים המובילים בעולם מבחינת טוטאל ובכללי את כל האליט ולראות מה מבדיל בינהם,
אני לא הולך למצוא לך את כל הנתונים כי אין לי זמן כרגע ואתה בטח תגיד משהו בסגנון "אתה טענת אז חובת ההוכחה עליך".

אז אני סוגר את זה פה 😃
המשך יום נפלא שיהיה לך אלכס.

אולי בהזדמנות. אבל אני לא יכול להגיד שההוכחה עליך כי גם אני טענתי טענה. אתה צריך להשתפר בתחזיות שלך 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית