אפשר להגיש תביעה על כל דבר השאלה אם היא תתקבל מיותר לקחת סיכון ואתה צריך לדאוג לבריאותם של הגולשים
כשאתה תפתח פורום משלך אתה תדאג לבריאות הגולשים ותגיד לאחרים מה מותר להמליץ ומה אסור.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר להגיש תביעה על כל דבר השאלה אם היא תתקבל מיותר לקחת סיכון ואתה צריך לדאוג לבריאותם של הגולשים
א.זכותי להביע את דעתי ולא זכור שרשום בחוקים לשאול אותך מה להגידכשאתה תפתח פורום משלך אתה תדאג לבריאות הגולשים ותגיד לאחרים מה מותר להמליץ ומה אסור.
א.זכותי להביע את דעתי ולא זכור שרשום בחוקים לשאול אותך מה להגיד
ב.במקום להודות שטעיתם ושאכן יש דברים שאתם לא מחשבים בתפריט שלכם אתם מעדיפים להמשיך להתווכח מצטער ציינתי עובדות ואני לא נגרר לויכוחי סרק.
א.זכותי להביע את דעתי ולא זכור שרשום בחוקים לשאול אותך מה להגיד
ב.במקום להודות שטעיתם ושאכן יש דברים שאתם לא מחשבים בתפריט שלכם אתם מעדיפים להמשיך להתווכח מצטער ציינתי עובדות ואני לא נגרר לויכוחי סרק.
מסכיםזכותך להביע את דעתך וזכותי להסביר לך שדעתך לא רלוונטית.
הראיתי נתתי דוגמאות בהם התפריט שהם נתנו היה שגויא.
איך אתה יכול להגיד שמישהו טעה כשאפילו לא הראית היכן הוא טעה?
ב.
בתור אחד שמתיימר להיות "מבין יותר מכל הפורום" הייתי מצפה שלפחות תדע לשים סימני פיסוק.
אני באמת לא מבין אם אתה טרול או סתם ממש מטומטם1.
ואם כל הכבוד למאמרים שקראתם באינטרנט גם אני שאני מאמין שאני בעל ידע גדול פה מרוב הפורום או אפילו מכולם(בלי להשוויץ) מתבייש לתת תפריטים לאנשים
בוא תסביר למהאני באמת לא מבין אם אתה טרול או סתם ממש מטומטם
השווצת.אני מאמין שאני בעל ידע גדול פה מרוב הפורום או אפילו מכולם(בלי להשוויץ
בשביל טרול הוא לא מספיק מבדר.אני באמת לא מבין אם אתה טרול או סתם ממש מטומטם