הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ (די) אישי לגבי תוספי תזונה

Hila3000

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי,
אני מתאמנת כבר כמה זמן, בעיקר ריצות ולאחרונה התחלתי לשים דגש על אימוני כוח.
השאלה שלי-
חשבתי על לקחת CLA, CREATINE, L-CARNITINE.. האם רלוונטי עבורי? אם כן, באיזה מינון כדאי שאקח?

תודה
הילה

קריאטין הכי מצדיק את השימוש שלו מבחינת עלות\תועלת, שאר התוספים בד"כ מיותרים עם תזונה מוקפדת, אם את רוצה להשקיע בעוד משהו תחשבי על מולטיויטמין ואומגה 3. (קחי בחשבון שקריאטין עלול לגרום לך לצבור כמה קילואים של נוזלים).

בד"כ המינון זה 5 גרם ליום כל יום ללא צורך של הפסקות אבל במקרה של אישה אני לא בטוח אם ההמלצה זהה.

• פותח/ת השרשור
ולכן אני שואלת.. אני מניחה שהמינונים שונים אם אני אישה :]
ואומגה 3 אני כבר לוקחת 😃
אז אשמח לעוד תגובות, למי שמכיר את התועלת במה שציינתי (ואולי גם דברים אחרים שלא חשבתי עליהם) והמינונים הרצויים.
תודה 😃

ולכן אני שואלת.. אני מניחה שהמינונים שונים אם אני אישה :]
ואומגה 3 אני כבר לוקחת 😃
אז אשמח לעוד תגובות, למי שמכיר את התועלת במה שציינתי (ואולי גם דברים אחרים שלא חשבתי עליהם) והמינונים הרצויים.
תודה 😃

המינון יותר תלוי משקל והרכב גוף, בטוח לומר ש- 3-5 גרם יעשו את העבודה.

• פותח/ת השרשור
מכל דבר? או רק הקריאטין?
כי כבר קניתי CLA, CREATINE, L-CARNITINE.. אז רוצה לתת להם צ'אנס. ולכן שואלת על המינון, כי מה שמומלץ על הקופסה לא בהכרח המינון האפקטיבי (יודעת את זה אחרי שקראתי בכל מיני מקומות)

היי,
אני מתאמנת כבר כמה זמן, בעיקר ריצות ולאחרונה התחלתי לשים דגש על אימוני כוח.
השאלה שלי-
חשבתי על לקחת CLA, CREATINE, L-CARNITINE.. האם רלוונטי עבורי? אם כן, באיזה מינון כדאי שאקח?
במקומך לא הייתי מתחיל עוד עם קריאטין, את רק מתחילה אימוני כוח ויש לך הרבה להתקדם בלי זה (לא שזה מזיק, פשוט מיותר)
מה שכן ממליץ לך על קפסולות קפאין
תודה
הילה

• פותח/ת השרשור
שחר, אני לוקחת גם קפאין בערך שעה לפני אימון (התחלתי לקחת לפני שבועיים קפסולות, לפני כן שתיתי BLU 20 דקות לפני אימון לתקופה ממש קצרה כי זה די זבל בעיקרון), 200 מ"ג. הבנתי אבל שהגוף מסתגל לזה באיזשהו שלב. אז זה אומר שצריך להפסיק מתישהו? כי להגביר מינון קראתי שמסוכן לעשות עם קפאין.

וירדן, תודה, אבדוק את האתר 😃

שחר, אני לוקחת גם קפאין בערך שעה לפני אימון (התחלתי לקחת לפני שבועיים קפסולות, לפני כן שתיתי BLU 20 דקות לפני אימון לתקופה ממש קצרה כי זה די זבל בעיקרון), 200 מ"ג. הבנתי אבל שהגוף מסתגל לזה באיזשהו שלב. אז זה אומר שצריך להפסיק מתישהו? כי להגביר מינון קראתי שמסוכן לעשות עם קפאין.

וירדן, תודה, אבדוק את האתר 😃
את יכולה לעשות כל שבוע-שבועיים הפסקה לכמה ימים. זה לא מדעי.
את יכולה גם לקנות קפה ללא קפאין אם את מכורה לקפה

• פותח/ת השרשור
אני לא שותה קפה בכלל.. רק מים ותה ללא קפאין 😃 לוקחת קפאין בקפסולות רק לצורכי הגברת אפקטיביות האימונים שלי

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם אנגלית :]
וכן, הגעתי כבר לאתר הזה בעצמי, נראה לי שבאמת אקרא שם יותר ואקווה שיש שם התייחסויות לנשים באופן ספציפי :]
תודה :]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית