You wish brother 😃בגלל שדניאל הוצג ב"הטרלת המאה" כחלק מחבורת האחים וכדוב דניאל הוא הדוב.
THE BEAR צריך למצוא כינוי חדש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
You wish brother 😃בגלל שדניאל הוצג ב"הטרלת המאה" כחלק מחבורת האחים וכדוב דניאל הוא הדוב.
THE BEAR צריך למצוא כינוי חדש.
ערבי גבר זה ערבי באוניברסטת חיפה?תגיד אתה יודע מזה ערבי?
לא, כשחייל יוצא לקרב הוא צריך לדעת שהוא הולך להגן על המדינה (או לשרת אותה כי זה חובה) בכל מקרה הוא צריך גם לדעת שהמדינה תעשה הכל בשביל להגן על אצמה.
היי בוקר טוב ראה ערך Michael Brownבקיצור, אתה לא אוהב להיכנס עם הקבוצות האלה לדיון כי הם גורמות לך לחשוב ולהבין שאתה טועה, ואתה לא אוהב שמתקילים אותך.
אתה לא יכול להרוג אף בן אדם בלי משפט, כל אדם זכאי למשפט. ביום ששוטרים יחליטו במי ראוי לירות ובמי לא, המצב שלנו יהיה גרוע מאוד.
חשבתי שהסיבה שמגייסים ילדים בגיל 18 ולא בגיל מאוחר יותר היא שבגיל הזה הם עדיין טפשים ואפשר לקשקש להם כל מיני דברים על הגנת המדינה, וכמה טוב למות בשבילה, אבל מסתבר שזה נשאר גם בגיל מאוחר יותר.
מה הנקודה שלך?היי בוקר טוב ראה ערך Michael Brown
אם הייתי יכול הייתי נותן למישהו אחר להילחם בשבילי, אני לא רוצה למות בשביל שום מדינה.
בגלל זה מקווה לעבור למדינה אחרת.
אף פעם לא קניתי את זה, אבל זה תאכלס מה שהחיילים עושים מגינים על המדינה, אם לא היה צבא הם היו טובחים בנו וזו עובדה.
שהמצב שלנו גרוע מאודמה הנקודה שלך?
מה הקשר בין זה שהצבא מגן על האזרחים לבין מה שאמרת בהודעה הקודמת?
המקרים האלה נדירים, המצב לא כל כך גרועשהמצב שלנו גרוע מאוד
לא מאמנים את החיילים כדי למות בשביל המדינה, מאמנים אותם כדי להרוג בשבילה.חשבתי שהסיבה שמגייסים ילדים בגיל 18 ולא בגיל מאוחר יותר היא שבגיל הזה הם עדיין טפשים ואפשר לקשקש להם כל מיני דברים על הגנת המדינה, וכמה טוב למות בשבילה, אבל מסתבר שזה נשאר גם בגיל מאוחר יותר.
רשמו שחייל צריך לדעת שהמדינה תעשה הכל בשביל להציל אותו אם יקרה והוא יפול בשבי.
אני רשמתי שהמדינה תעשה הכל בשביל להגן על עצמה, לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על המדינה
לא מאמנים את החיילים כדי למות בשביל המדינה, מאמנים אותם כדי להרוג בשבילה.
לא יודע מי זו מדינה וממתי זו ישות שמחליטה על דברים. התפקיד של הממשלה והגופים שברשותה הוא להגן על האזרחים, לא הפוך, אחרת אין בה שום צורך. חייל הוא אזרח, תעשה את ההסקה לבד.
לא מעניין אותי למה אני נשבע ולא היה איכפת לי להרוג את המחבל הזה גם אחרי שסיימתי את השירות הצבאי.לא יודע מי זו מדינה וממתי זו ישות שמחליטה על דברים. התפקיד של הממשלה והגופים שברשותה הוא להגן על האזרחים, לא הפוך, אחרת אין בה שום צורך. חייל הוא אזרח, תעשה את ההסקה לבד.
כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.
סליחה שלא יודע הכי טוב להתבטא.
מסכים להגן על האזרחים אבל לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על האזרחים זה להגן על האזרח הזה ספציפית.
לא מעניין אותי למה אני נשבע ולא היה איכפת לי להרוג את המחבל הזה גם אחרי שסיימתי את השירות הצבאי.[/QUOTE]QUOTE="coldfire, post: 821564, member: 312"]כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.
טוב כנראה לא הבנתה למה התכוונתי, ואין לי מושג איך להסביר את עצמי יותר טוב.הדיון בנושא המחיר לא רלוונטי למה שאמרת מקודם. ועדיין המדינה מחויבת לאזרח.
.
לא יודע מי זו מדינה וממתי זו ישות שמחליטה על דברים. התפקיד של הממשלה והגופים שברשותה הוא להגן על האזרחים, לא הפוך, אחרת אין בה שום צורך. חייל הוא אזרח, תעשה את ההסקה לבד.
כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.
נשמע כאילו אתה לא נאמן מספיק למדינה עחי.