הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחבל דקר 13 ישראלים באוטובוס של "דן" הבוקר

לא, כשחייל יוצא לקרב הוא צריך לדעת שהוא הולך להגן על המדינה (או לשרת אותה כי זה חובה) בכל מקרה הוא צריך גם לדעת שהמדינה תעשה הכל בשביל להגן על אצמה.

חשבתי שהסיבה שמגייסים ילדים בגיל 18 ולא בגיל מאוחר יותר היא שבגיל הזה הם עדיין טפשים ואפשר לקשקש להם כל מיני דברים על הגנת המדינה, וכמה טוב למות בשבילה, אבל מסתבר שזה נשאר גם בגיל מאוחר יותר.

בקיצור, אתה לא אוהב להיכנס עם הקבוצות האלה לדיון כי הם גורמות לך לחשוב ולהבין שאתה טועה, ואתה לא אוהב שמתקילים אותך.
אתה לא יכול להרוג אף בן אדם בלי משפט, כל אדם זכאי למשפט. ביום ששוטרים יחליטו במי ראוי לירות ובמי לא, המצב שלנו יהיה גרוע מאוד.
היי בוקר טוב ראה ערך Michael Brown

חשבתי שהסיבה שמגייסים ילדים בגיל 18 ולא בגיל מאוחר יותר היא שבגיל הזה הם עדיין טפשים ואפשר לקשקש להם כל מיני דברים על הגנת המדינה, וכמה טוב למות בשבילה, אבל מסתבר שזה נשאר גם בגיל מאוחר יותר.

אם הייתי יכול הייתי נותן למישהו אחר להילחם בשבילי, אני לא רוצה למות בשביל שום מדינה.
בגלל זה מקווה לעבור למדינה אחרת.
אף פעם לא קניתי את זה, אבל זה תאכלס מה שהחיילים עושים מגינים על המדינה, אם לא היה צבא הם היו טובחים בנו וזו עובדה.

אם הייתי יכול הייתי נותן למישהו אחר להילחם בשבילי, אני לא רוצה למות בשביל שום מדינה.
בגלל זה מקווה לעבור למדינה אחרת.
אף פעם לא קניתי את זה, אבל זה תאכלס מה שהחיילים עושים מגינים על המדינה, אם לא היה צבא הם היו טובחים בנו וזו עובדה.

מה הקשר בין זה שהצבא מגן על האזרחים לבין מה שאמרת בהודעה הקודמת?

ההבדל בין הזבל הזה לאייכמן הוא אך ורק האמצעים, הכוונה זהה ועל כן מגיע לו עונש מוות בדיוק באותה מידה.
אני מקווה שלפחות השב"כ טיפל בו כמו שצריך...

מה הקשר בין זה שהצבא מגן על האזרחים לבין מה שאמרת בהודעה הקודמת?

רשמו שחייל צריך לדעת שהמדינה תעשה הכל בשביל להציל אותו אם יקרה והוא יפול בשבי.
אני רשמתי שהמדינה תעשה הכל בשביל להגן על עצמה, לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על המדינה

לא מאמנים את החיילים כדי למות בשביל המדינה, מאמנים אותם כדי להרוג בשבילה.

רשמו שחייל צריך לדעת שהמדינה תעשה הכל בשביל להציל אותו אם יקרה והוא יפול בשבי.
אני רשמתי שהמדינה תעשה הכל בשביל להגן על עצמה, לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על המדינה

לא יודע מי זו מדינה וממתי זו ישות שמחליטה על דברים. התפקיד של הממשלה והגופים שברשותה הוא להגן על האזרחים, לא הפוך, אחרת אין בה שום צורך. חייל הוא אזרח, תעשה את ההסקה לבד.
לא מאמנים את החיילים כדי למות בשביל המדינה, מאמנים אותם כדי להרוג בשבילה.

כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.

לא יודע מי זו מדינה וממתי זו ישות שמחליטה על דברים. התפקיד של הממשלה והגופים שברשותה הוא להגן על האזרחים, לא הפוך, אחרת אין בה שום צורך. חייל הוא אזרח, תעשה את ההסקה לבד.

סליחה שלא יודע הכי טוב להתבטא.
מסכים להגן על האזרחים אבל לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על האזרחים זה להגן על האזרח הזה ספציפית.

כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.
לא מעניין אותי למה אני נשבע ולא היה איכפת לי להרוג את המחבל הזה גם אחרי שסיימתי את השירות הצבאי.

סליחה שלא יודע הכי טוב להתבטא.
מסכים להגן על האזרחים אבל לשחרר 1000 מחבלים תמורת חייל זה לא להגן על האזרחים זה להגן על האזרח הזה ספציפית.

הדיון בנושא המחיר לא רלוונטי למה שאמרת מקודם. ועדיין המדינה מחויבת לאזרח.

QUOTE="coldfire, post: 821564, member: 312"]כן, אתה רק הופך להיות רכוש צה״ל בכפיה, תוך כדי שאתה נשבע להקריב כל מה שנדרש בשירות הצבאי שלך.
לא מעניין אותי למה אני נשבע ולא היה איכפת לי להרוג את המחבל הזה גם אחרי שסיימתי את השירות הצבאי.[/QUOTE]

אין לי בעיה עם גזר דין מוות למחבל. זה לא קשור הודעה שלי.

נשמע כאילו אתה לא נאמן מספיק למדינה עחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית