נק' מוניטין:
2
- 13
- 2
אף אחד לא מגיב.
אפשר לסגור
אפשר לסגור
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חמישה חודשים זמן קצר מכדי לראות שינוי מהותי. כנראה שלפותח הפוסט היתה כאן אמירה... 😃WAT
רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
איפה התמונות? 😳
חמישה חודשים זמן קצר מכדי לראות שינוי מהותי. כנראה שלפותח הפוסט היתה כאן אמירה... 😃
למה קיבלתי התראה שציטטת אותי?מהו הזמן הנדרש לדעתך לשינוי מהותי?
למה קיבלתי התראה שציטטת אותי?
אני מקווה שהבנת שהתכוונתי שהאמירה לגבי חמישה חודשים אינם מספיקים היא "אמירה" של פותח הפוסט ע"י כךשהעלים את התמונות...😃מהו הזמן הנדרש לדעתך לשינוי מהותי?
אני מקווה שהבנת שהתכוונתי שהאמירה לגבי חמישה חודשים אינם מספיקים היא "אמירה" של פותח הפוסט ע"י כךשהעלים את התמונות...😃
"מהותי" מונח מופשט מדי. אני מניח שבעיני אנשים שונים הוא יקבל משמעות שונה.
מתאמן חדש מתחיל להבחין בתוצאות מאוד מהר ולכן הרבה יעידו שהשינוי המהותי מורגש כבר בחודשים הראשונים.
קילוגרמים ספורים במקרה הטוב.הבנתי אבל סתם שאלה לדעתך...
אם יש בנאדם X שיש לו מסת שריר... והוא לא שחיף לגמרי.
מה נראלך המקסימום שריר שאותו יוכל להשיג בשנת אימונים ? מדבר נטו על מסה רזה.
קילוגרמים ספורים במקרה הטוב.
מתאמן מתחיל יכול בהחלט לבנות מסת שריר של 8Kg בשנה תחת תנאים אופטימליים של תזונה, אימונים ומנוחה מתאימים.לדעתך להשיג סביב ה7-8 קילו זה דיי קשה ?
כלומר נניח בנאדם עלה סביב ה18-19 קילו שמתוכם סביב ה7 קילו שריר ... נראלך אפשרי?
מתאמן מתחיל יכול בהחלט לבנות מסת שריר של 8Kg בשנה תחת תנאים אופטימליים של תזונה, אימונים ומנוחה מתאימים.
לא. חיטוב לאחר תקופה שאפשרה צבירת מסת שתאפשר שמירה על 8kg מסת שריר נקי בשנה תדרוש נקודת התחלה אופטימית מדי בהיבט של צבירת מסת שריר. אין לאף מתאמן סיבה לחשוב שיצבור מעבר לקילוגרם בודד של שריר נקי בחודש.אני מדבר על מתאמן מתחיל אבל לא 0... מכיוון שהתאמן בעבר ופרש וחזר לאחר כמה זמן...
לכן המסת שריר שלו לא 0.
מסכים איתך ש8 קילו אפשרי 😃 השאלה האם אפשר להישאר עם 8 קילו יותר שאתה מגיע לאחוז שומן נמוך 11-12
לא. חיטוב לאחר תקופה שאפשרה צבירת מסת שתאפשר שמירה על 8kg מסת שריר נקי בשנה תדרוש נקודת התחלה אופטימית מדי בהיבט של צבירת מסת שריר. אין לאף מתאמן סיבה לחשוב שיצבור מעבר לקילוגרם בודד של שריר נקי בחודש.
למתאמן טבעי מאוד נדירה עד בלתי אפשרית ולמתאמן על חומרים סבירות נמוכה.השאלה היא עד כמה הסיטואציה הזאת נדירה לדעתך ?
למתאמן טבעי מאוד נדירה עד בלתי אפשרית ולמתאמן על חומרים סבירות נמוכה.
תום אני לא ממש מסכים עם האמירה הזאתחמישה חודשים זמן קצר מכדי לראות שינוי מהותי. כנראה שלפותח הפוסט היתה כאן אמירה... 😃
אם היית אומר שצברת 6Kg שריר נקי בתהליך שלקח בסה"כ 9 חודשים שמהם 6 חודשי מסה ו-4 חודשי חיטוב (אותם סיימת ב-10-13 א"ש נניח) הייתי אומר בביטחון גמור שאתה מתבלבל או משקר.תום אני לא ממש מסכים עם האמירה הזאת
בשביל מתאמן מתקדם אולי אבל בשביל מתחיל 5 חודשים זה המון ובזמן כזה אפשר לצבור המון מסה ואף לרדת באחוזי שומן אם האכילה נקייה ומחושבת
אני לאחר 3 חודשי המסה הראשונים שלי נראיתי בן אדם אחר לגמרי, כנ"ל לגבי חיטוב לבן אדם בא.ש גבוה שהתחיל להתאמן ולהקפיד על תזונה
אם היית אומר שצברת 6Kg שריר נקי בתהליך שלקח בסה"כ 9 חודשים שמהם 6 חודשי מסה ו-4 חודשי חיטוב (אותם סיימת ב-10-13 א"ש נניח) הייתי אומר בביטחון גמור שאתה מתבלבל או משקר.